przeciwnik Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 Niestety nie będe miał jak ich potestować :cry: tęsknie do nforca 2 :roll: ale może już jutro będe miał znowu swojego kochanego ABITA! Panowie testujcie i podzielcie się spostrzeżeniami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 No,... ja właśnie sciągam i... zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja też sciągam bo jutro mój epoxik ma wrócić z gwarancji :D to poszaleje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 Niestety nie będe miał jak ich potestować :cry: tęsknie do nforca 2 :roll: ale może już jutro będe miał znowu swojego kochanego ABITA! Panowie testujcie i podzielcie się spostrzeżeniami ? Super - też ściągam i zdam jutro relację. BTW: Jak robicie update - odinstalować najpierw trzeba i potem nowe zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja tam nic nie odinstalowywałem.. 1 Spostrzerzenie to że Windows XP uruchamia mi sie 2 razy szybcej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Raczej dobrze wypowiadaja sie o tych sterownikach. Podobno poprawili problemy z EAX i napisano sprawnie dzialajace kontrolery napedow. Podaje linki do dyskusji (po angilesku) http://www.nforcershq.com/forum/viewforum....4f3ef9e0a5354c4 TEMATY SA PRZYKLEJONE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 nie radze odinstalowywac starych sterów, bo moze sie to skonczyc na przeinstalowaniu windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja tam nic nie odinstalowywałem.. 1 Spostrzerzenie to że Windows XP uruchamia mi sie 2 razy szybcej!!! Mi się i tak odpala błyskawicznie - parę sekund - więc chyba różnicy nie zauważę - akurat w tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tez myslalem ze szybciej windows uruchamiac sie nie moze do teraz. Mam jeden problem mianowicie w Winampie 5 beta 2 nie dzialaja mi tylne glosniki na starych steronikach wszystko bylo OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mintoy Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 mnie tez nie :/ i nie wiem czemu :( . Moze cos zjeb...... znowu .Ale trzeba przyznac ze winda chodzi bardzo szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 glupie pytanie ale ... :lol: wersja english od international rozni sie tylko rozmiarem i wersja jezyka do wyboru czy czyms jeszcze ? ;) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 glupie pytanie ale ... :lol: wersja english od international rozni sie tylko rozmiarem i wersja jezyka do wyboru czy czyms jeszcze ? ;) :oops: faktycznie-lekko głupie :lol: :lol: niczym oprócz dodatkowych jezyków -zresztą jak sama nazwa wskazuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 powiedzcie mi czy instalowac SW czy tez nie, bo nei widzi mi sie reinstalka windy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Działają u was tylne głosniki przy tych driverach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThRuSt Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 powiedzcie mi czy instalowac SW czy tez nie, bo nei widzi mi sie reinstalka windy :/ wlasnie zainstalowalem to SW dla dysku ATA i sie mi winda spier....... zainstalowalem od nowa winde, stery do nforce bez tego SW i zajebiscie wszystko chodzi :D cos chyba nie dopracowali tego SW ?? a jak u was instalowaliscie to ?? tez wam winde wcielo ?? :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zainstalowalem (lacznie z IDE driver) i wszystko chodzi piknie. Wczesniej wyczyscilem system ze starych driverow driver cleanerem. Dysk chodzi moze odrobinke szybciej, a moze mi sie tyko wydaje... Pozdro M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 HDD Health 2.0 nie dziala na tych sterach IDE :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 powiedzcie mi czy instalowac SW czy tez nie, bo nei widzi mi sie reinstalka windy :/ co to jest to SW ?? kiedys to zainstalowalem i mi winda padla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 no no no kuna już sam niewim istalować nie instalować oto jest pytanie wiecej kokretów panowie jak się spisują ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Po instalacji IDE SW,Alcohol120% nie widzi nagrywary!! :twisted: Badziewie !!!! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Do czego sluzy to IDE SW, co to wogole jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Do czego sluzy to IDE SW, co to wogole jest?to sterownik do kanalow IDE czyli do obslugi dyskow/cdromow/nagrywarek podpietych pod kanaly IDE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Pawel_k --------THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Czy dźwięk wam chodzi równo :?: Bo u mnie, na nowych sterach lewy kanał gra dużo głośniej. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 teraz i ja testuję dzwiek OK przynajmniej narazie jakiegoś przyrostu mocy niezauwarzyłem zaraz zobacze jak chodzą gierki zainstalowałem all komponenty zero problemów ale najpierw usunołem wszstko w następujący sposób uninstal vga & chipsed sound drv > run i safe mode > driver cleaner > jv16 > usunołem wpisy > instal in safe mode 3.13 > boot > instal vga drv > now testing 8) hodzą jak chodziły hmmm zadnych zaskakujacych zmian jak dlamnie ale to się jeszcze okarze......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 u mnie po instalacji SW Nero nie widzi nagrywarki ,znaczy widział przez chwilę nagrałem 2 płyty i kupa już nie mogę nagrywać :( musze zresetować komputer i potem znowu nagrywam 2 płyty i kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 U mnie też nie chodzą tylne głośniki :? W testach dźwięku wszsytko śmiga a w WinAmpie czy Foobarze cisza z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a u mnie tylne głośniki chodzą ,tylko mam ustawione i podłaczone na digital output :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej. U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania. Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej. U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania. Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D Czyli jak w koncu jest u ciebie :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...