Skocz do zawartości
przeciwnik

Wyszły nowe stery do nforca 3.13 !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13

Niestety nie będe miał jak ich potestować :cry:  tęsknie do nforca 2  :roll: 

ale może już jutro będe miał znowu swojego kochanego ABITA!

Panowie testujcie i podzielcie się spostrzeżeniami ?

Super - też ściągam i zdam jutro relację.

BTW: Jak robicie update - odinstalować najpierw trzeba i potem nowe zainstalować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej dobrze wypowiadaja sie o tych sterownikach. Podobno poprawili problemy z EAX i napisano sprawnie dzialajace kontrolery napedow. Podaje linki do dyskusji (po angilesku) http://www.nforcershq.com/forum/viewforum....4f3ef9e0a5354c4

TEMATY SA PRZYKLEJONE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi czy instalowac SW czy tez nie, bo nei widzi mi sie reinstalka windy :/

wlasnie zainstalowalem to SW dla dysku ATA i sie mi winda spier.......

zainstalowalem od nowa winde, stery do nforce bez tego SW i zajebiscie wszystko chodzi :D

cos chyba nie dopracowali tego SW ?? a jak u was instalowaliscie to ?? tez wam winde wcielo ?? :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz i ja testuję

dzwiek OK przynajmniej narazie

jakiegoś przyrostu mocy niezauwarzyłem zaraz zobacze jak chodzą gierki

zainstalowałem all komponenty zero problemów ale najpierw usunołem wszstko w następujący sposób uninstal vga & chipsed sound drv > run i safe mode > driver cleaner > jv16 > usunołem wpisy > instal in safe mode 3.13 > boot > instal vga drv > now testing 8)

hodzą jak chodziły hmmm zadnych zaskakujacych zmian jak dlamnie ale to się jeszcze okarze.........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej.

U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania.

Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej.

U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania. 

Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D

Czyli jak w koncu jest u ciebie :?: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi