Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ktos opisywal, ze duzo szybciej mu winda sie laduje i komp ogolnie chodzi szybciej. U mnie winda laduje sie tak jak na 2.03, ale komp troche plynniej chodzi. nie wiem jak to dokladnie opisac, ale odnosze wrazenie, ze komp jest mniej obciazany przez przegladanmie stron i muze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PastorFX Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 To ja poczekam na 3.14 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 eee tam - mam wrazenie ze mi sie winda dluzej nawet laduje :P nie odczulem zadnego przyrostu mocy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 du.pa! muszę reinstalować windę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 U mnie też nie chodzą tylne głośniki :? W testach dźwięku wszsytko śmiga a w WinAmpie czy Foobarze cisza z tyłu. widzę że jestem kolejną osobą z tym problemem sterowniki dobre jeśli chodzi IDE i całą resztę (winda się odpala błysk) niestety audio spieprzyli - przy 5+1 głośnikach 2 tylne zapomnijcie o dzwieku tzn w tescie jest (kanał prawy, kanał lewy itd.) ale muza (musicmatch) chodzi bez tylnych WXP + SP1 na Abicie NFS-S jeżeli ktoś znajdzie w sieci rozwiązanie tego problemu (może być po angielsku) to proszę o cynk ewentualnie napiszcie jak mieć ten driver IDE SW i dźwięk we wszystkich 6-ciu głośnikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 U mnie też nie chodzą tylne głośniki :? W testach dźwięku wszsytko śmiga a w WinAmpie czy Foobarze cisza z tyłu. widzę że jestem kolejną osobą z tym problemem sterowniki dobre jeśli chodzi IDE i całą resztę (winda się odpala błysk) niestety audio spieprzyli - przy 5+1 głośnikach 2 tylne zapomnijcie o dzwieku tzn w tescie jest (kanał prawy, kanał lewy itd.) ale muza (musicmatch) chodzi bez tylnych WXP + SP1 na Abicie NFS-S jeżeli ktoś znajdzie w sieci rozwiązanie tego problemu (może być po angielsku) to proszę o cynk ewentualnie napiszcie jak mieć ten driver IDE SW i dźwięk we wszystkich 6-ciu głośnikach Rozwiaznie problemu jest proste: 1. Wejdz do opcji winampa 3 2. Plug-ins => Output 3. Wybrac Direct Sound 4. Konfiguruj 5. I w opcjach konfiguracji zaznaczyc "allow hardware acceleration" Milego odbioru!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 U mnie też nie chodzą tylne głośniki :? W testach dźwięku wszsytko śmiga a w WinAmpie czy Foobarze cisza z tyłu. widzę że jestem kolejną osobą z tym problemem sterowniki dobre jeśli chodzi IDE i całą resztę (winda się odpala błysk) niestety audio spieprzyli - przy 5+1 głośnikach 2 tylne zapomnijcie o dzwieku tzn w tescie jest (kanał prawy, kanał lewy itd.) ale muza (musicmatch) chodzi bez tylnych WXP + SP1 na Abicie NFS-S jeżeli ktoś znajdzie w sieci rozwiązanie tego problemu (może być po angielsku) to proszę o cynk ewentualnie napiszcie jak mieć ten driver IDE SW i dźwięk we wszystkich 6-ciu głośnikach masz rozwiazanie na stronie wczesnie ... :? czy wy ludzie wogule tematow nie czytacie tylko walicie od razu co wam palce na klawisze przyniosa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ja tam wracam do 2.45 Nie chodzi mi juz o dzwieko bo mnie 5.1 nie intresi, ale o rzecz ktora miala miejsce juz w 2.03. Podczas dluzszej pracy w jakims edytorze textu (chodzi o klepanie w klawe) i sluchaniu Winampa dzwiek zaczyna szarpac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 U mnie też nie chodzą tylne głośniki :? W testach dźwięku wszsytko śmiga a w WinAmpie czy Foobarze cisza z tyłu. widzę że jestem kolejną osobą z tym problemem sterowniki dobre jeśli chodzi IDE i całą resztę (winda się odpala błysk) niestety audio spieprzyli - przy 5+1 głośnikach 2 tylne zapomnijcie o dzwieku tzn w tescie jest (kanał prawy, kanał lewy itd.) ale muza (musicmatch) chodzi bez tylnych WXP + SP1 na Abicie NFS-S jeżeli ktoś znajdzie w sieci rozwiązanie tego problemu (może być po angielsku) to proszę o cynk ewentualnie napiszcie jak mieć ten driver IDE SW i dźwięk we wszystkich 6-ciu głośnikach Rozwiaznie problemu jest proste: 1. Wejdz do opcji winampa 3 2. Plug-ins => Output 3. Wybrac Direct Sound 4. Konfiguruj 5. I w opcjach konfiguracji zaznaczyc "allow hardware acceleration" Milego odbioru!!! :) ale ja nie używam winampa !!! muzyki słucham przez musicmatch (zaznaczyłem przecież) i nie chcę się przesiadać na winampa do Gie-eN-Zet: czemu mnie atakujesz? gdzie jest to rozwiązanie problemu na poprzedniej stronie? czy ja gdzieś napisałem że mam winampa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 do Gie-eN-Zet: czemu mnie atakujesz? gdzie jest to rozwiązanie problemu na poprzedniej stronie? czy ja gdzieś napisałem że mam winampa? tys chyba jeszcze ataku z mojej strony nie przezyl :lol: a tak powanie to przeczytales cala pierwsza strone i nie znalazles ??? :? nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej. U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania. Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 do Gie-eN-Zet: czemu mnie atakujesz? gdzie jest to rozwiązanie problemu na poprzedniej stronie? czy ja gdzieś napisałem że mam winampa? tys chyba jeszcze ataku z mojej strony nie przezyl :lol: a tak powanie to przeczytales cala pierwsza strone i nie znalazles ??? :? nie zauwazylem jakiegos specjalnego przyrostu szybkosci, ale chodzi to jakos szybciej. U mnie na poczatku tez nei bylo dzwieku na tylnych glosnikach mimo zaznaczonej opcji w panelu sterowania. Solution=> zainstalowac stery do dziwku bezposrednio od realteka i wtedy wszystko gra :D jeżeli rozwiązaniem ma być zainstalowanie do SoundStorma sterów Realteka - to Panu już dziękujemy - nie mam ochoty tłumaczyć dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hehehhehe :lol: fakt nie skojarzylem kto jakie ma mobo - jednak pytales o rozwiazanie to je przedstawilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 masz rozwiazanie na stronie wczesnie ... czy wy ludzie wogule tematow nie czytacie tylko walicie od razu co wam palce na klawisze przyniosa ??? to jest twoje rozwiązanie - no comments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 nie to: :P masz rozwiazanie na stronie wczesnie ... Ok EOT :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vEpaR Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wtrace swoje 3 grosze :-) instalacja bez szwanku. uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 co do dzwieku sie nie wypowiem bo niemam SS :P ale na tych z nvidii bez SS nie pojawia sie w grach 'hardware acceleration' i niema dzwieku 5.1 mimo iz programik nvswap 'syczy' we wszystkich glosnikach winda wstaje chyba tak samo. ale moze to dlatego ze mam ntfs i to zawsze bedzie wolniejsze niz fat32. za to wydaje mi sie ze kopiowanie z dysku na dysk jest szybsze :-) jeszcze musze sprawdzic jakich quicktime bo na tamtych sw ide wieszalo sie (o jaaa stery do dysku wieszaja filmy. only nvidia make this possible :-) aha. mam 8rda bez plusa pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja zapodałem full instal na stare stery i przy pierwszym boot miałem fataza z grafy, tera jest ok. miałem nadzieję, że dodają jakieś efekty audio... zdziwiłem się, że moj gf wogóle ruszył na tych sterach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ja zapodałem full instal na stare stery i przy pierwszym boot miałem fataza z grafy, tera jest ok. miałem nadzieję, że dodają jakieś efekty audio... zdziwiłem się, że moj gf wogóle ruszył na tych sterach. Twoj gef?? a moja riva to co :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 miałem problemy z 45.xx i dlatego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 miałem problemy z 45.xx i dlatego.z trojka ja tez mialem problemy, ale rivka przyjela to pomesku i nawet nie jeknela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. To sciagnij bez download managera :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. To sciagnij bez download managera :idea:Tez lypa. Moge sobie klikac na accept i klikac. A jak podam sciezke w IE to wyskakuje ze strona nie istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. To sciagnij bez download managera :idea:Tez lypa. Moge sobie klikac na accept i klikac. A jak podam sciezke w IE to wyskakuje ze strona nie istnieje.Daj RMB i "zapisz element docelowy jako..." - u mnie dzialalo spokojnie flash getem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 uzylem nforce reset i driver cleaner/reboot/i potem te 3.13 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. To sciagnij bez download managera :idea:Tez lypa. Moge sobie klikac na accept i klikac. A jak podam sciezke w IE to wyskakuje ze strona nie istnieje.Daj RMB i "zapisz element docelowy jako..." - u mnie dzialalo spokojnie flash getem Probowalem tez tego. Flashget sie polaczyl, pobral rozmiar i transferek stanal na 0.0 kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wersja english od international rozni sie tylko rozmiarem i wersja jezyka do wyboru czy czyms jeszcze ? ;) :oops:jest licencja dla kazdej wersji jezykowej wspieranej przez producenta, lacznie z lokalizacja programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vEpaR Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Gdzie znajde te progz?? Za cholere nie moge sciagnac tych sterow! Już wszystkie 3 mirrory dodałem do flashgeta i lypa. programy: http://mwarhead.motherboardfaqs.com/ http://www.driverheaven.net/cleaner/ a sterowniki proponuje z ftp://download.nvidia.com i tam poszukac. pedzilo jak burza :-) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A ja ODRADZAM odinstalowywanie starych sterów w Panelu Sterowania - u mnie skonczylo sie to smiercia windy i odtwarzaniem partycji z ghosta .. a ponoc nvidia zaleca deinstall .. a moze gdzies nie docztalem ze tak nie wolno ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vEpaR Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A ja ODRADZAM odinstalowywanie starych sterów w Panelu Sterowania - u mnie skonczylo sie to smiercia windy i odtwarzaniem partycji z ghosta .. a ponoc nvidia zaleca deinstall .. a moze gdzies nie docztalem ze tak nie wolno ? ja robilem kiedys uninstall chyba wersji 2.45 i zniknela mi z systemu karta graficzna :-) (tzn z menadzera urzadzen) i reinstall. ale nforce reset to bardzo fajne narzedzie ktore wymienia stery nvidii na domyslne microsoftu (w razie gdyby ktos nie wiedzial). potem tylko driver cleaner i mozna stawiac nowe :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A ja ODRADZAM odinstalowywanie starych sterów w Panelu Sterowania - u mnie skonczylo sie to smiercia windy i odtwarzaniem partycji z ghosta .. a ponoc nvidia zaleca deinstall .. a moze gdzies nie docztalem ze tak nie wolno ? ja robilem kiedys uninstall chyba wersji 2.45 i zniknela mi z systemu karta graficzna :-) (tzn z menadzera urzadzen) i reinstall. ale nforce reset to bardzo fajne narzedzie ktore wymienia stery nvidii na domyslne microsoftu (w razie gdyby ktos nie wiedzial). potem tylko driver cleaner i mozna stawiac nowe :-) a cos wiecej mozesz napisac o "nvidia reset" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yar68 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a cos wiecej mozesz napisac o "nvidia reset" tu masz wszystko: http://mwarhead.motherboardfaqs.com/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...