Skocz do zawartości
CePeK

Monitor LCD (17cali) 2500-3000zł||Teraz komp - 4000zł :)

Rekomendowane odpowiedzi

Bierz Sony S71R. Cena okolo 2500 i jest bardzo dobry. Mam taki osobiscie i jestem z niego zadowolony. Czas reakcji matrycy 16ms przy czym 4ms to czas gaszenia plamki - rewelacja, nigdzie nie stotkasz lepszego na chwile obecna. Polecam

Pozdrawiam

adamdn

on nie ma DVi a to jest poazny problem jest malo przyszlosciowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobry monit LCD możesz kupić juz za 2000 ( nie zobaczysz różnicy z takim za 3k) tj.

LG 1710S/B-w zależności czy chcesz zDVI czy bez

NEC 1760NX z DVI

oba mają łączny czas reakcji 16ms =bez smużenia

kontrast 1:450

JAsność 260cd/m2 -NEC

250cd/m2 -LG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co z tego sluchaj ja mialem podobne podejscie co ty przechodzac napoczatku zobaczylem tylko ze ma powyzej 20 ms i odszedlem nie zainteresowany , ale potem jak juz porownywalem to mowie ci Nec z 16 ms , nie ma roznicy w grach , powiem ci tylko ze na Dvi jakosc obrazu jest o niebo lepsza i wytrawne oko to zauwazy , nie kieruj sie jedynie czasem reakcji bo nie zajedziesz na nim za daleko , idz do jakiegos nawet media marketu byle jakiego i porownaj sobie mowie ci swoje oko cie nie zawiedzie to najlepszy tester

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja za niego dalem 2600zl , wedlug mnie jedyne firmy ktore warto brac pod uwage to Iiyama, Eizo, Samsung i z tych wybierz ja ci polecam to co mam dlaeto moge ci doradzac wedlug moich odczuc a mialem do czynienia z panelami LCD sporo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...