bladzio Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Bierz Sony S71R. Cena okolo 2500 i jest bardzo dobry. Mam taki osobiscie i jestem z niego zadowolony. Czas reakcji matrycy 16ms przy czym 4ms to czas gaszenia plamki - rewelacja, nigdzie nie stotkasz lepszego na chwile obecna. Polecam Pozdrawiam adamdn on nie ma DVi a to jest poazny problem jest malo przyszlosciowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 Bardzo dobry monit LCD możesz kupić juz za 2000 ( nie zobaczysz różnicy z takim za 3k) tj. LG 1710S/B-w zależności czy chcesz zDVI czy bez NEC 1760NX z DVI oba mają łączny czas reakcji 16ms =bez smużenia kontrast 1:450 JAsność 260cd/m2 -NEC 250cd/m2 -LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 bladzio > Chodzi Ci o SAMSUNG SyncMaster 171P ( www.city.krakow.pl/tech/opis/s/s0050021.html ) :?: On ma czas reakcji 25ms :?: O ile o dobrym mówie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 co z tego sluchaj ja mialem podobne podejscie co ty przechodzac napoczatku zobaczylem tylko ze ma powyzej 20 ms i odszedlem nie zainteresowany , ale potem jak juz porownywalem to mowie ci Nec z 16 ms , nie ma roznicy w grach , powiem ci tylko ze na Dvi jakosc obrazu jest o niebo lepsza i wytrawne oko to zauwazy , nie kieruj sie jedynie czasem reakcji bo nie zajedziesz na nim za daleko , idz do jakiegos nawet media marketu byle jakiego i porownaj sobie mowie ci swoje oko cie nie zawiedzie to najlepszy tester Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 odrazu ci mowie ze na tej stronie co podales jest blad kontrast jest 500:1 a nie jak tam podaja 450: 1 , no i czas reakcji >25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 bladzio > A ile on kosztuje bo nie za bardzo mogę znaleźć cennik ;) A poza tym według Ciebie Iiyama i ten Sony co podałem nie liczą się :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 ja za niego dalem 2600zl , wedlug mnie jedyne firmy ktore warto brac pod uwage to Iiyama, Eizo, Samsung i z tych wybierz ja ci polecam to co mam dlaeto moge ci doradzac wedlug moich odczuc a mialem do czynienia z panelami LCD sporo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...