sliqe Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Mam dla was dwa zadania do rowziązania ;> .Zobaczymy jacy to z WAS geniusze 8)Ze względu na duże zainteresowanie zadaniami tego tematu ( czyli WASZA chęć na rozwijanie się :D ) Proponuje o przyklejenie ( ? ) Topicu i umieszczanie ciekawych zadanek ;) Zadanie 1 . Cegła waży 1 kg + 0,5 cegły . Pytanie . Ile waży cegła ?:> Zadanie 2 . Ile 4( czwórek ) wyciągniemy z liczby 33 ( trzydzieści trzy ) Zadanie 3. DODANE Malarz maluje 50 kondygnacyjny wieżowiec ( 49 pięter + parter :> ) . Na każdym pięterku są 2 mieszkania , ile siudemek narysuje malarz ? :> Do boju ! Odpowiedzi podam za jakiś czas. 23:00 ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 IMHO jezeli cegła wazy 1kg + 0,5 cegły czyli cegła wazy 1,5 kg :D a drugie : 33:4=8 i 1/4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpadasz w przedbiegach ;) .... Ale nie martw się :] . Nie wszyscy są orłami ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ad.1 Biały. Ad.2 Infundynbuła chronosynklastyczna. Co wygrałem? (sory bruce :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1. Było 2. Zadnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1. 2 kg? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jonas twoje wypowiedzi są naprawde idiotyczne momentami ! :o Albo ty robisz z siebie idiote / albo taki jesteś / albo coś jest z tobą nie tak ... I jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się . Bo osattnie twoje wypowiedzi są totalnie OFT :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1. oczywiście 2 kg (każda połówka po 1 kg) 2. żadnej, są tylko trójki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 cegla wazy 1 kg a drugie to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Całość polega na dobrym zrozumieniu pytania... nic pozatym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jonas twoje wypowiedzi są naprawde idiotyczne momentami ! :o Albo ty robisz z siebie idiote / albo taki jesteś / albo coś jest z tobą nie tak ... I jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się . Bo osattnie twoje wypowiedzi są totalnie OFT :o Ojojoj, misiaczek się gniewa? Luby mój, jeśli nie odpowiada ci to, co sobie bredzę, to ty masz problem a nie ja :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jonas twoje wypowiedzi są naprawde idiotyczne momentami ! :o Albo ty robisz z siebie idiote / albo taki jesteś / albo coś jest z tobą nie tak ... I jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się . Bo osattnie twoje wypowiedzi są totalnie OFT :oprzepraszam za OT ale wypraszam sobie! jestem wielkim fanem twórczości Jonasa :D i nawet jeśli jego posty nic nie wnoszą ( to założenie czysto retoryczne i wcale si ez nim nie zgadzam) to sam ich styl i poziom dostarczaja niebywalej przyjemnosci z czytania ;) btw: czego sie spodziewasz jak zamieszczasz taki topic? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Hej, panowie, spokojnie, jam tylko ciemny chłop pańszczyźniany. Nie róbmy obory, bo wyjdzie coś jak AMD vs Andrew Golota i topic odejdzie do Krainy Wiecznych Łowów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ad.1 Biały. Ad.2 Infundynbuła chronosynklastyczna. Co wygrałem? (sory bruce :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1. 2 KG 2. 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 x-cegła x=1+0.5x x-0.5x=1 0.5x=1 /2 x=2 Drugiego nieumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ad 1. cegła waży 0.5 KGAd 1. cegła waży 0.5 KG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 2 kg 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ad 1. cegła waży 0.5 KGAd 1. cegła waży 0.5 KGA można wiedzieć jak do tego doszedłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ad 2. 1.5 czwórki jest w liczbie 33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 odp1) 2kg odp2) 3 (4, 14, 24 - o to chodzi?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ad 1. cegła waży 0.5 KGAd 1. cegła waży 0.5 KGAndriu je.błem © :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 biorąc pod uwage że myslałem ze jest to bardzo podchwytliwe zadanie, przekombinowałem, ale tak naprawde cegła waży chyba 2 kg ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1.Cegla wazy kilogram..... przeciez tam pisze. A to + 1/2 cegly jest tak zebyscie sie zastanawiali. 2. Z 33 nie wyciagniesz 4 3. Malarz namaluje tyle 7 ile mu sie zachce - w koncu wolny kraj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 postaw to do wzoru: y=cegła cegła=1kg+1/2cegły y=1+1/2y 1/2y=1 y=2 to nie ja napisałem tylko moja żona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Coś nie tak z tym Tweakowym zegarkiem :/ . Będe pisał według swojego zegarka :) czyli za 40 minut - MYŚLCIE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 przez most idą mrówki: jedna druga i pół trzeciej; no to ile idzie mrówków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 1. 1kg 2. 8 3. to nie rozumiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja się obrażam, odstawiam focha i nie będę myślał :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...