$migacz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Jaki monitor CRT 17' warto kupić ?? cena maksymalna 800 zł 8) pytanie właściwie zadaje za kumpla bo to on bedzie kupował a mi takie info tez moze sie przydać ... bo sam jade na 15 LCD HiVision (kiszka straszna) i chyba zmienie go na 17' CRT a reszta sianka pójdzie na grafe... opchne 8500 i kupie coś innego no i cały czas potrzebna zasiłka :twisted: dzieki za odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Cos z Philipsa...107E jesli chcesz tanio (~530 we Wrocku www.arest.com.pl chyba maja jeszcze), lub 107T za okolo 600pln plaski. Ostry obraz, super soczyste kolory. Juz polecilem 3 osobom i wszyscy sa b. zadowoleni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jakieś alternatywy ?? ludzie pomóżcie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 jakieś alternatywy ?? ludzie pomóżcie !! za 800 zeta to juz dorwiesz jakas Iiyame :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Sam mam zamiar kupić monitorek CRT 17" i prawdopodobnie bedzie to: NEC 17'' MultiSync FE 791SB TCO99 Diamondtron cena: 1006zł w www.esc.pl 879zł i myśle ze wart jest tej ceny http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4661&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyl Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Nec Nec i jeszcze raz Nec model fe791sb super monitor jeden z najlepszych jesli nie najlepszy na rynku z 17. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ewentualnie model http://sklep.benchmark.pl/pelny_3962.html ale raczej zostane przy NEC'ku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:SOOLIGH: Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Ja proponuje ci monitor iiyama HM703UT na diamondtron MM. mam go od ponad pol roku i jestem zayebiscie z niego zadowolony. iiyama kosztuje 899zl we wrocku. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ja kupilem Samsunga 765MB - rewelka, a pracuje na wielu innych monitorach, swieci super i ta bajerancka obsluga przez USB - extra (680 zł) lub mozesz wybrac inny z modeli MB - 775MB (800zł) zadowoli kazdego !!! - doskonale parametry odswiezania obrazu (rozdz. nawet 1920x1440) , polecam ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Od 2000 roku mam Iiyame VM Pro 410. Chodzi super, kolorki miodzio, wysokie odswiezania. Gdybym dzis mial zmieniac zmienil bym tylko na Iiyame :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...