Pitur Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam Nikt z nas chyba nie lubi monopoli i monopolistow. To bylo przyczyna, ze zajrzalem na strone konkurenta "jedynego" Winampa, i.. zostalem mile zaskoczony. Zreszta, przetestujcie sami: http://music.lycos.com/downloads/sonique/ . Moze komus z Was "konkurencja' przypadnie do gustu? (jest polska wersja jezykowa, setki pluginow, itd.) -- Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Ooo bardzo dawno używałem sonique, teraz niestety używam winampa :cry: (nie można zmienić całkowicie wyglądu, tylko te głopie skórki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Uzywalem kiedys tego programiku, ale jakos niczym specjalnym mnie nie zaskoczyl, no moze poza zmienianiem tempa mp3 :)) Teraz i tak uzywam WINampa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Ja uzywam Winamp 2.8 czasem Winampa3 oraz RealOnePlayer (do mp3 niezbyt czesto glownie do radia bo jest tego troche). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 ja uzywam soniq'a od dawna razem z winampem. prog jest spox, uzywam w wersji eng. bo polska mi kiedys dawala jakiegos bleda przy starcie(ale dzialalo ok). nie wiem ja teraz, i tak wole angielska co ma lepsze ?? wyglad (sqrki) napewno equalizer ! fajne visual-pluginy i jeszcze kilka fajnych funkcji. nie lubie jedynie tego ze nie wspolpracuje mi z klawieka(dodatkowe klawisze play,stop itp) a winamp i mediaplayer dzialaja. Nikt z nas chyba nie lubi monopoli i monopolistow. To bylo przyczyna, ze zajrzalem na strone konkurenta "jedynego" Winampa (...) winamp monopolista ?? jakos za takiego go nie uwarzam. przeciez nie jedyny odtwarza mp3. a to ze duzo osob go uzywa znaczy o jego swietnosci. no i dobry stosunek cena/jakosc/dostepnosc/prostosc obslugi itp. itd. :wink: :lol: :D :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Bawilem sie kiedys Sonoique , ostatnio newet ta beta i mile wrazenia , jednak zawsze wracam do Winampa( fajny w Sonique jest plugin Cosmic Belt , widzial ktos ?? ) . Ja mam podlaczony sygnal cyfrowo i zdecydowanie Winamp3 brzmi najlepiej , troche mniej szczegulowo niz starszy winamp , ale najczysciej . Pozatym W3 jest coraz bardziej dopracowany . Ale skoro przypomniales o tym Sonique zobacze co u nich slychac :) . POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...