Skocz do zawartości
Pitur

Sonique..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Nikt z nas chyba nie lubi monopoli i monopolistow. To bylo przyczyna, ze zajrzalem na strone konkurenta "jedynego" Winampa, i.. zostalem mile zaskoczony. Zreszta, przetestujcie sami: http://music.lycos.com/downloads/sonique/ . Moze komus z Was "konkurencja' przypadnie do gustu? (jest polska wersja jezykowa, setki pluginow, itd.)

--

Pozdrawiam Wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywam soniq'a od dawna razem z winampem. prog jest spox, uzywam w wersji eng. bo polska mi kiedys dawala jakiegos bleda przy starcie(ale dzialalo ok). nie wiem ja teraz, i tak wole angielska

co ma lepsze ??

wyglad (sqrki)

napewno equalizer !

fajne visual-pluginy

i jeszcze kilka fajnych funkcji.

nie lubie jedynie tego ze nie wspolpracuje mi z klawieka(dodatkowe klawisze play,stop itp) a winamp i mediaplayer dzialaja.

Nikt z nas chyba nie lubi monopoli i monopolistow. To bylo przyczyna, ze zajrzalem na strone konkurenta "jedynego" Winampa (...)

winamp monopolista ?? jakos za takiego go nie uwarzam. przeciez nie jedyny odtwarza mp3. a to ze duzo osob go uzywa znaczy o jego swietnosci. no i dobry stosunek cena/jakosc/dostepnosc/prostosc obslugi itp. itd. :wink: :lol: :D :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bawilem sie kiedys Sonoique , ostatnio newet ta beta i mile wrazenia , jednak zawsze wracam do Winampa( fajny w Sonique jest plugin Cosmic Belt , widzial ktos ?? ) . Ja mam podlaczony sygnal cyfrowo i zdecydowanie Winamp3 brzmi najlepiej , troche mniej szczegulowo niz starszy winamp , ale najczysciej . Pozatym W3 jest coraz bardziej dopracowany . Ale skoro przypomniales o tym Sonique zobacze co u nich slychac :) .

POzdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi