TraFicK Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Oddam Grzesiu ale nie chce mi sie czekac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Motyw,faktycznie - wersja PL i to nie,ze koles gada stylem "windowsowskim" czyli glosem syntezatora mowy tylko 100% spolszczona gra,co prawda czasem zanika gloas pilota,ale teraz bez problemu przeszedlem szkole na klawie za pierwszym podejsciem podczas gdy w wersji ENG gralem jakies Pol H :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Powiedzcie ostatecznie bo moge sie jeszcze wycofac. Zolty logi czy M$ sidewinder (bez FF) ? Cena logiego 90 + przesylka Cena M$ ok 120 + przesylka bierz M$ - mialem ja i jest rownie precyzyjna jak MOMO! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nie wiem co jest przyczyna, ale jak wchodze do "szkoly" i ma mi juz wgrac wóz do jazdy to czasami wywala mi do pulpitu... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 nie wiem czy bylo ale idzie przerobic gre na wersje pl wystarczy tylko zmienic jeden wpis w rejestrze i nawet gadaja po naszemu :))) Hkey_local_machinesoftwareSCI gamesRichard Burns Rallylanguage z english na Polish :) jezeli tylko napisy beda pl to wystarczy zrobic nowy profil i juz :) :!: :?: :!: P.S. Piłes? Nie jedź! zanim wysmiejesz lepiej sprawdz ... to dziala ja mam juz wersje polska :) Dalbys do tego linka lepiej ,bo zeby komentarz byl po Polsku potrzeba jeden pliczek jeszcze. Po szczegoly odsylam tu: http://racing-forum.pulse.pdi.net/viewtopi...?t=8866&start=0 PS. u mnie dziala idealnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Powiedzcie ostatecznie bo moge sie jeszcze wycofac. Zolty logi czy M$ sidewinder (bez FF) ? Cena logiego 90 + przesylka Cena M$ ok 120 + przesylka bierz M$ - mialem ja i jest rownie precyzyjna jak MOMO! Wie ktos gdzie mozna dostac jeszcze tego sidewinder ? Kaeres jak bys sie jednak nie zdecydowal na M$ to daj jakies info o nim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 tez macie takie poziome kreski na drodze ?? (544kB) http://members.lycos.co.uk/scrath/RBRaa6anizo16.JPG ma ktos tak ? lece na Omegach 4.8! Pozbyłes sie tych kresek? Jak wyłacze AA i AF to jest OK, ale czy jest mozliwosc pogrania z tymi "bajerami" zeby nie było tych pasków? :wink: Tez lubi wam gra wychodzic do windozy? Mi przynajmniej miedzy lekcjami (po pokazie co trzeba zrobic) gra lubi "wyskoczyc"... :? Miał ktoś podobny problem? HELP! Probowałem roznych sterow i ciagle to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Na moim kompie gierka chodzi płynnie w 1024x768 i wszystko na high detale. Jedyną trudność chwilowo mam z prowadzeniem samochodu, jakoś w co do tej pory grałem nie dawało takiego realizmu. I będe musiał przesiąść się z Logitech WingMan Rumble Pad-a na kiere Driving Force Logitecha (wyciągnąć z szafy) może to coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Powiedzcie ostatecznie bo moge sie jeszcze wycofac. Zolty logi czy M$ sidewinder (bez FF) ? Cena logiego 90 + przesylka Cena M$ ok 120 + przesylka bierz M$ - mialem ja i jest rownie precyzyjna jak MOMO! Nie, jednak sie nie zdecyduje na M$ Koles nie chce zejsc ponizej 130 Jest to o 40 pln wiecej niz za logiego (czyli prawie 50%), ktory defacto chodzi po okolo 130-150 na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 mi nie wychodzi do pulpitu i chodzi bdb w 1024 max na maszynce z siga. co do pl wersji to zednego piliczka nie potrzebowalem. czy mi sie wydaje czy Holek tam robi za pilota. da ktos link to tego pliku w zalaczniku z tamtego forum, bo niezalogowani nie moga sciagac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Nie, jednak sie nie zdecyduje na M$ .........Z jednej strony dobrze z drugiej zle :wink: M$ bez FF nie dziala wszystkim pod XP, bo stery sa tylko pod W98 i trzeba je odpalic w trybie zgodnosci z W98 pod XP, niektorym i tak to nie pomaga i nie chce sie ladowac, a jest to niezbedne zeby wlaczyc split axis, zle bo jest jednak lepsza od logiego (bardziej precyzyjna) no ale logi ma FF ktory w tej grze jest bardzo wazny i zostal zrobiony idealnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Blad przy starcie gry wystepuje, kiedy plyta glowna wyposazona jest w chipset VIA KT133 oraz SiS735. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 nie wiem czy bylo ale idzie przerobic gre na wersje pl wystarczy tylko zmienic jeden wpis w rejestrze i nawet gadaja po naszemu :))) Hkey_local_machinesoftwareSCI gamesRichard Burns Rallylanguage z english na Polish :) jezeli tylko napisy beda pl to wystarczy zrobic nowy profil i juz :) :!: :?: :!: P.S. Piłes? Nie jedź! zanim wysmiejesz lepiej sprawdz ... to dziala ja mam juz wersje polska :) Dalbys do tego linka lepiej ,bo zeby komentarz byl po Polsku potrzeba jeden pliczek jeszcze. Po szczegoly odsylam tu: http://racing-forum.pulse.pdi.net/viewtopi...?t=8866&start=0 PS. u mnie dziala idealnie :twisted: u mnie bez zadnego pliczka poprostu eng na pl i juz bez zadnego problemu ... znajomemu tez tak dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Hehe gram dzisiaj caly dziej to zanczy os 16:00 :), ta gra jest niesamowita. Pobiliscie juz Richarda, bo ja tak na pierwszej trasie. Latwo nie jest wedlug mnie. Na to czekalem tyle lat nie mozna bylo wczesniej takiej gry wyposcic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Aaaaaaaaa nie wiecie przypadkiec co jest.... raz za czas z menu wychodzi mi do pulpitu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Aaaaaaaaa nie wiecie przypadkiec co jest.... raz za czas z menu wychodzi mi do pulpitu :(Dokładnie, tez to mam... raz na jakis czas grę mi wywala z menu np. miedzy odcinkami do windozy... i chyba nikt raczej tu nie pomoze... Mysle ze trzeba czekac na PATCHa... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Hej kto ma z was Radeon 9600XT moze? Ja posiaadam i mi sie gra zacina na HIGH QUALITY i musze reset wciskać. Na LOW jest dobrze. Athlon 1800+,SOLTEK 75DRV5, 512 RAM Ale u mnie w VIDEO OPTIONS nie ma do wybory AA i wlasnie sie dziwie. Ale do pulpitu to mi nigdy nie wywaliło, jesli gralem na dobrym LOW. High jak dam to musze dawac reset, bo gra sie zacina juz w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 moze napiszesz reszte cfg. na sprzecie z podpisu moge grac w 1024 aa4 af 8 i detale na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wrzucilem ten pliczek na server: http://members.lycos.co.uk/scrath/misc.rbz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wrzucilem ten pliczek na server: http://members.lycos.co.uk/scrath/misc.rbz 8) WIELKIE dzieki stary :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nie, jednak sie nie zdecyduje na M$ .........Z jednej strony dobrze z drugiej zle :wink: M$ bez FF nie dziala wszystkim pod XP, bo stery sa tylko pod W98 i trzeba je odpalic w trybie zgodnosci z W98 pod XP, niektorym i tak to nie pomaga i nie chce sie ladowac, a jest to niezbedne zeby wlaczyc split axis, zle bo jest jednak lepsza od logiego (bardziej precyzyjna) no ale logi ma FF ktory w tej grze jest bardzo wazny i zostal zrobiony idealnie. Ale przeciez nie zolty... o czym ty do diaska sie tak rozpisujesz? :roll: Kaeres, kupuj ze spokojnym sercem tego Logitecha. Mam ta kierownice na drugim kompie i gra sie OK (choc momo, naturalnie, to nie jest ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Gdzie sie wybiera AA w tej grze? Ja w Video Options nie mam tego do ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Gdzie sie wybiera AA w tej grze? Ja w Video Options nie mam tego do ustawienia.W grze tego nie ustaisz! Tylko zewnetrznym programem typu "ATI tool"... wrzucilem ten pliczek na server: http://members.lycos.co.uk/scrath/misc.rbz 8) Czy ktos jest mi wstanie wyjasnic do czego potrzebny i co zmienia jest ten pliczek, skoro gra dzieła w 100% (PL napisy, PL pilot) ze zmiana tylko w rejestrze? :idea: Co mi sie wydaje ze on spelnia tylko wyłacznie role psychologiczną! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 MI sie zacina High DEtail musze dawac resecika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 MI sie zacina High DEtail musze dawac resecikaJuz to pisałeś! Teraz czekaj cierpliwie na odpowiedź... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Czy ktos jest mi wstanie wyjasnic do czego potrzebny i co zmienia jest ten pliczek, skoro gra dzieła w 100% (PL napisy, PL pilot) ze zmiana tylko w rejestrze? :idea: Co mi sie wydaje ze on spelnia tylko wyłacznie role psychologiczną! :twisted: w niektórych przypadkach po zmianie wpisu w rejestrze z English na Polish gra jest spolszczona, ale pilot i szkółka nadal mówią po anglikanskiemu! do tego sluzy wlasnie ten pliczek - podmieniasz go i w opcjach ustawiasz sobie polskiego pilota! - i masz wszystko po polsku natomiast jezeli po samej zmianie wpisu w rejestrze masz wszystko po polsku - to niemusisz kopiowac tego pliku ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No to ja tez cos skrobne o tej gierce: NIestety nie mam kierownicy wiec lece na klawiszach, powiem jedno jest to najlepszy symulator na PC rajdow WRC i Ci wszyscy co mowia ze colin jest lepszy i ze ma lepsza fizyke jazdy to albo nie wiedza o co chodzi albo robia to na przekro zeby bylo smieszniej, samochod prowadzi sie wysmienicie i to na klawiszach, wyobrazam sobie co jest na dobrej kierze, albo inaczej nie moge sobie tego wyobrazic, na klawach jest glupio bo nie moge stopniowac hamulca i gazu, ale i tak giera wymiata. Grafika jest super szczegolnie otoczenie bo samochody trszke gorsze. No i plynnosc jest super na tym co mam gram w 1280x1024 8xAnizo i nie schodzi mi ponizej 45fps detale na maxa Musze pozyczyc logitecha kiere od kumpla, musze sprawdzic jak wtedy sie jezdzi, mozecie mi powiedziec czy duza roznica na kierze bo w colinie nie bylo takiej aha i tez mam poziome paski na drodze jadae na omegach 4.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 aha i tez mam poziome paski na drodze jadae na omegach 4.8Kreski sa narazie są naszym przekleństwem! :evil: Mam nadzieje ze najnowszy patch, da temu rade... Ja sobie z nimi poradziłem przez wyłaczenie AA i AF, ale przez zwiekszenie rozdziałki... narazie musi styknąć... Druga wnerwiająca rzecza jest sporadyczne wywalanie do windozy i z tego co widze na forach to nie wina sprzetu tylko programu ktory jest bardzo kapryśny. JEDNYM SŁOWEM POTRZEBNY "PATCH" :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 MI nie wywaliło nigdy na pulpi w tej grze. Ale za to na HIGH sie zacina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Monotematyczny jestes ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...