zwierz Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ja po zainstalowaniu cat 4.9 mam taki problem że jak zaczynam wyscig to drzewa i ogolnie otoczenie mi mryga tak dziwnie a samochod i droga normalnie plynnie dzialaja! Da sie jakos to naprawic oprocz instaowania starych sterow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Pograłem z 1h i gierka jest dla mnie zarąbista :) :) super jest szkoła rajdowa, no i mozna sie nauczyć jak jezdzic :) a potem próby są przyjemne np. bokiem w zakręt albo na ręcznym na szutrze :D.... tylko jest problem bo nie działa na HIGH, zawiesza sie po pewnym czasie i qpa :(...wie ktoś co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ja po zainstalowaniu cat 4.9 mam taki problem że jak zaczynam wyscig to drzewa i ogolnie otoczenie mi mryga tak dziwnie a samochod i droga normalnie plynnie dzialaja! Da sie jakos to naprawic oprocz instaowania starych sterow?ja osobiscie nie znalazlem na to sposobu i zainstalowalem caty 4.8, trzeba bedzie chyba poczekac na jakas latke albo nowe caty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Ja jestem za staryu na takie gry. Nie potrafie przejsc nawet ostatniego testu. Probowalem zagrac jeden z OS Wielkiej Brytanii. Nie umiem do polowy dojechac. Chce podkreslic, ze mam juz kiere i na niej gram. Jestem zalamany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 hehehe to masz problem bo ja szkółke przeszedłem praktycznie bez problemu. To nie jakiś kolin :D tu trzeba techniki i treningu i wyczucia :) oraz pewnych nawykow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mysle jednak, ze treningiem wyrobie sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 Mysle jednak, ze treningiem wyrobie sie.pograj troche tez w inne gierki, tak zeby sie wyrobic jako tako na kierownicy, a pozniej wez sie za jakies ciezsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Wszystkim niedowiarkom poświadczam, że zrobiłem LEFT FOOT BRAKING za trzecim razem na EXCELLENT NA KLAWIATURZE :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Wszystkim niedowiarkom poświadczam, że zrobiłem LEFT FOOT BRAKING za trzecim razem na EXCELLENT NA KLAWIATURZE :D. Sam sobie poswiadczasz swoje dokonania ? Nie ma co, wiarygodne jak szlag :) Oczywiscie nie jestes jedyny, ktoremu to sie udalo :P Wiem jednak, ze gdy odpalilem ta gre na kierownicy to zaliczylem ten test za pierwszym razem na excelent, podczas gdy na kierze mnie sie to nie udawalo. A podkreslam, ze kierownice mam pierwszy raz w zyciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Moge dac screena, ale mi sie nie chce... Mecze sie jeszcze z Poslizg gazem i ostatnim testem. A jaka fura sie odblokowuje po zrobieniu testow na maxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Nienajgorzej się też gra na joyu (kierowanie) i na klawii (gaz, hamulec) - co prawda w takim ustawieniu gaz i hamulec sa cyfrowe, ale mozna je pulsacyjnie dozowac i niezle to wychodzi (szkolke zaliczylem w ok. 2h na excellent oprocz ostatniego testu - 82sek. :( ) - proby uzywania joya rowniez do gazu i hamulca okazaly sie totalna porazka... No ale teraz czerwony logi zawital w moim domu i joy poszedl w odstawke - samochod bardziej sie czuje ale trzeba sie przyzwyczaic i na razie czasy robie porownywalne co na joyu, ale frajda duzo wieksza :) :) No i polecam Realistic Mod kokpitu TUTAJ - duzo lepsze czucie samochodu w poslizgach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Mnie by szkółka całkiem sprawnie poszła, gdyby mnie nie wywalało do pulpitu co 2 minuty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 gierka moze i fajna... ale na low detalach mialem opoznienia w naciskaniu na klawisze... np: samochod reagowal 1, 2 sek pozniej... to niestety troche tak sie nie da grac :| czas na zmiane kompa :P moze ktos mnie zasponsoruje? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 gierka moze i fajna... ale na low detalach mialem opoznienia w naciskaniu na klawisze... np: samochod reagowal 1, 2 sek pozniej... to niestety troche tak sie nie da grac :| czas na zmiane kompa :P moze ktos mnie zasponsoruje? :D Poustawiaj sobie sterowanie. Te opoznienia wynikaja wlasnie z nich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipila Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Cześć, No i polecam Realistic Mod kokpitu TUTAJ - duzo lepsze czucie samochodu w poslizgach Zdecydowanie nie polecam tego moda. Według mnie czucie auta jest o wiele gorsze, chyba, że nie przeszkadza Wam efekt "rybiego oka", spowodowany zbyt dużym kątem widzenia. Gorąco polecam natomiast "real snow mod". Dzięki niemu nie będziemy już mogli bezkarnie posuwać przez zaspy, skracając sobie o połowę drogę. Pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No widzisz - kwestia gustu - mi akurat lepiej sie jezdzi z takim kokpitem niz ze standardowym... pozatym w dobrym miejscu jest dashboard (choc w innych modach tez go przeniesiono na srodek). A "real snow mod" zeczywiscie jest niezly - tylko wciaz nie bardzo da sie podpierac "dupą" o bandy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam pytanie: czy ktos odpalil gre na procku slabszym od minimalnego? U mnie na Athlonie 1,2 nawet nie chce sie ladowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam pytanie: czy ktos odpalil gre na procku slabszym od minimalnego? U mnie na Athlonie 1,2 nawet nie chce sie ladowac :/ Watpie, ze to wina procka. Podaj reszte sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Mam pytanie: czy ktos odpalil gre na procku slabszym od minimalnego? U mnie na Athlonie 1,2 nawet nie chce sie ladowac :/ Moj kumpel ma Celka 1GHz na BX ,256 SDram ,GF3 Ti200 i mu chodzi calkiem przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumberjack Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Reszta sprzetu to: 512 ddr ram, radeon 9600 pro, plyta MSI K7T266 Pro, dzwiek z plyty Via 97' - moze to wina dzwieku? Pomocy, ja chce pograc :/ Aha no i sprawdzalem na catalystach 4.8 oraz 4.9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@ziel Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Nie wiecei czy da sie z pomoca jakiegos programu np 3D Analizera uruchmic Richard Burns Rally na G-Force MX440 ????????PROSZE O ODPOWIEDZ dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Nie wiecei czy da sie z pomoca jakiegos programu np 3D Analizera uruchmic Richard Burns Rally na G-Force MX440 ????????PROSZE O ODPOWIEDZ dziekujesprawdz i Ty nam udziel tej odpowiedzi. lumberjack => na RDA mialem ac97 i gra smigala az milo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@ziel Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Nie wiecei czy da sie z pomoca jakiegos programu np 3D Analizera uruchmic Richard Burns Rally na G-Force MX440 ????????PROSZE O ODPOWIEDZ dziekujesprawdz i Ty nam udziel tej odpowiedzi. lumberjack => na RDA mialem ac97 i gra smigala az milo. o qrde co za jelen jakbym wiedzial albo umial to bym sie was nie pytal bo po co no nie pomysl stary chociarz przez chwile Nie idzie mi a chce zeby szla:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Nie idzie mi a chce zeby szla:))) No to ja ci powiem. Nie pójdzie ci RBR :wink: I żadne 3D Analizery ci nie pomogą, pomóc ci może wizyta w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 gierka naprawde spoko, ale sam już niewiem czy jest sens grania na klawiaturze, nie moge przejść ostatniego testu, a klawisze powoli odlatują z klawiatury... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@ziel Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Tak wlasnie myslalem ale nie mam kasy co za pech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 o qrde co za jelen jakbym wiedzial albo umial to bym sie was nie pytal bo po co no nie pomysl stary chociarz przez chwile Nie idzie mi a chce zeby szla:))) dam ci zaraz jelenia to z podziwu nie wyjdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Niemiec, olej leszcza. Panowie, czemu na FFS poziom dyskusji jest o niebo wyzszy...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Niemiec, olej leszcza. Panowie, czemu na FFS poziom dyskusji jest o niebo wyzszy...? Bo tam srednia wieku jest 2x wyzsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 I sa ludzie co w temacie simracingu siedza juz kilka lat :) nie marnując czasu na jakies "ścigałki" w stylu NFC czy CMR ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...