narcyz Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A ja mam pytanko doyczace polskiego glosu pilota. Ustawilem w edytorze rejestru i stworzylem nowy profil, wszystko bylo jak najbardziej ok, czyli mialem polski glos i napisy, ale po wejsciu do ustawien (nie zmienialem opcji jezykowaych!) pilot mowi juz po angielsku. Co moge powinienem zrobic w takiej sytuacji? Bo nie chce robic nowego profilu poniewaz jestem w trakcie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A ja mam pytanko doyczace polskiego glosu pilota. Ustawilem w edytorze rejestru i stworzylem nowy profil, wszystko bylo jak najbardziej ok, czyli mialem polski glos i napisy, ale po wejsciu do ustawien (nie zmienialem opcji jezykowaych!) pilot mowi juz po angielsku. Co moge powinienem zrobic w takiej sytuacji? Bo nie chce robic nowego profilu poniewaz jestem w trakcie gry. Wystarczy nie wchodzic w menu ustawien jezyka. Teraz sie naucz jezdzic (przyzwyczaj) po angielski albo od nowa profil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Zauwazylem dwie wady gry :( Po pierwsze, w powtorkach nie skrecaja sie kola. Co oczywiscie mnie nie obchodzi. Jest natomiast powazniejsza wada. Gdy sa OS podwojne (tzn. ze nie po kazdym jest serwis) i gdy na pierwszym z nich troche narusze fure to na drugim OS (nie zawsze) mam potluczona szybe (pajeczyne). Oczywscie na koniec pierwszego z OS-ow nic na to nie wskazywalo, ze podczas odpoczynku szybka sie posypie :P Chyba, ze taki SIM z tej gry, ze moze brac pod uwage takie warunki, w ktorych nawet na dojazdowce do kolejnego OS mozna sieknac w cos i szybke uszkodzic :P Podejrzewam jednak, ze jest to babol. A patcha nie instalne bo sie wysypuje "polish" wersja. Ale generalnie gra nadal rzadzi na moim HDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Dzieki Kaeres za odp. Z racji tego, ze nic szcegolnego jeszcze nie osiagnalem moge sobie pozwolic na nowy profil, niby z ang nie ma problem, ale zawsze to fajniej slyszec rodaka w glosnikach, hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 witam ma ktos pomysla jak ja uruchomic na pelnym ekranie? zlosnica po wejsciu do wyboru profilu przerzuca sie na okienko w windowsie... i juz tak zostaje:( help Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 witam ma ktos pomysla jak ja uruchomic na pelnym ekranie? zlosnica po wejsciu do wyboru profilu przerzuca sie na okienko w windowsie... i juz tak zostaje:( help Pozdrawiam Nie mow, ze to na Twoim GF4 MX440 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A ja mam takie pytanko: czy zawsze gra przy wyjsciu do menu z rally seazon musi zapisywac swoj stan? - moze cos nie wiem ale chyba jedynym sposobem aby nie stracic swojego dobrego wyniku w mistrzostwach po slabszym przejezdzie jest... ALT + F4 i ponowne odpalenie - czyz nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 A patcha nie instalne bo sie wysypuje "polish" wersja.jest na to sposób :) troche skomplikowany, widziałam to na jakimś forum.jak znajde to napisze tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A ja mam takie pytanko: czy zawsze gra przy wyjsciu do menu z rally seazon musi zapisywac swoj stan? - moze cos nie wiem ale chyba jedynym sposobem aby nie stracic swojego dobrego wyniku w mistrzostwach po slabszym przejezdzie jest... ALT + F4 i ponowne odpalenie - czyz nie tak? Jezeli zaliczam dzwona to oczywiscie ALT+F4 Dziala to tak samo jakbysmy dali normalnie zakoncz sezon i cofali sie az do samego menu i opuszczali gre. Po ponownym wejsciu w gre mamy ostatnio zapisana gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 witam ma ktos pomysla jak ja uruchomic na pelnym ekranie? zlosnica po wejsciu do wyboru profilu przerzuca sie na okienko w windowsie... i juz tak zostaje:( help Pozdrawiam Nie mow, ze to na Twoim GF4 MX440 8O loool - nie wnerwiaj mnie nawet - najpierw przez miecha widzialem info ze pixel shadera nie mam a teraz takie cudo... od wczoraj mam ati 9550:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 witam ma ktos pomysla jak ja uruchomic na pelnym ekranie? zlosnica po wejsciu do wyboru profilu przerzuca sie na okienko w windowsie... i juz tak zostaje:( help Pozdrawiam Nie mow, ze to na Twoim GF4 MX440 8O loool - nie wnerwiaj mnie nawet - najpierw przez miecha widzialem info ze pixel shadera nie mam a teraz takie cudo... od wczoraj mam ati 9550:-) Dopiero teraz zaktualizowales podpis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 zassalem demko (tak - wiem ze wczesnie ;]) wizualnie cieszy ... fizyka jazdy na stejdżu :/ klawisze definitywnie odpadaja - uninstall w drodze ... szkolke przejechalem szybciej niz rysiek i dostalem od niego redbull'a :lol: nic nowego nie powiedzialem i nie powiem - nie siadam wiecej do tej gry bez kiery ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A patcha nie instalne bo sie wysypuje "polish" wersja. Rozwiązanie problemu ( sprawdzone i działa ) witam sciagamy programik dattool.exe z http://www.bhmotorsports.com/download/7385 i rozpakowujemy nim plik audio.dat z katalogu z gra (dattool.exe -e audio.dat tmp_kat) nastepnie wchodzimy do tmp_katC#ProjectsRally_7TargetMedia_DevelopPcDebugWorldAudio (tu sie wypakowuja pliki z audio.dat) i tam edytujemy plik Frontend.ini dodajac na koncu linijkę -> POLISHGO =AudioGameGo bedzie to wygladac potem tak: [sFX::MENU] CrsrUp =AudioFrontendCrsrUp CrsrDown =AudioFrontendCrsrDown MenuPrev =AudioFrontendMenuPrev MenuNext =AudioFrontendMenuNext Error =AudioFrontendError [sFX::INGAME] c3 =AudioGameThree c2 =AudioGameTwo c1 =AudioGameOne GO =AudioGameGo POLISHGO =AudioGameGo na koniec pakujemy spowrotem plik z dzwiekami (dattool.exe -c tmp_kat audio.dat -s) PS: najlepiej sobie zrobic kopie audio.dat jesli by cos nie poszlo Nie jestem autorem tej porady :wink: PS. zajaffka=speedy z pewnego forum :idea: :idea: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 A czy to dziala z ENG version? :D Ja nie kumam dokladnie, tego jak wlaczyc PL pilota... W angielskiej wersji tez sie da? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 SpiderMan robisz z siebie głupka czy nim jesteś ? było to juz tyle razy pisane i wogole , ze stajesz sie po prostu tragicznym pustakiem co piszac nie czyta tego co napisali inni... ehhh ludzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 PS. zajaffka=speedy z pewnego forum :idea: :idea: :Dwitam,witam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 SpiderMan robisz z siebie głupka czy nim jesteś ? było to juz tyle razy pisane i wogole , ze stajesz sie po prostu tragicznym pustakiem co piszac nie czyta tego co napisali inni... ehhh ludzie :D Miales gorszy dzien ? :) Spiderman, faktycznie w tym watku to jest. Musisz pobawic sie rejestrem. Nie znam tego na pamiec, a nie bede teraz szukal za Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 nie mialem gorszego dnia .. po prostu nie cierpie półgłówków . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Hmm a czy objawem niesprawnego dzialania Patcha jest wychodzenie do puliptu podczas ladowania menu gry? Bo ja zaintalowalem czystego Ryska a na niego od razu patcha zapodalem i wlasnie mam taki problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Czyzbyscie instalowali patcha tylko ze wzgledu na skrecajace sie kola w replayach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaffka Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Czyzbyscie instalowali patcha tylko ze wzgledu na skrecajace sie kola w replayach ?i tu sie mylisz,bo to nie jest jedyna poprawka w tym patchu,poczytaj sobie readme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Czyzbyscie instalowali patcha tylko ze wzgledu na skrecajace sie kola w replayach ?i tu sie mylisz,bo to nie jest jedyna poprawka w tym patchu,poczytaj sobie readme W readme zawsze jest A4 poprawek, ktore nic nie wnosza. Zauwazalna roznica sa: 1. Skrecajace kola w replay. 2. Czestsze zawieszanie sie gry (nie w moim przypadku ale sie ludzie skarza). 3. Brak polskiego i Czeskiego pilota (mozna to podobno poprawic ale to juz nie jest wtedy ta sama latka). 4. Zauwazalnie gra chodzi o kilka FPS wolniej. Mowie zauwazalnie bo na moim sprzecie gram na granicy plynnosci poniewaz moj FPS utrzymuje sie miedzy 45-25. Po wgraniu patcha czesto schodzil ponizej 25 FPS. I to sa te zauwazalne roznice, ktore wypadaja jednak na niekorzysc instalowania tego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja pierdziele jak mozna nie przejsc tej szkolki?? jak czytalem to ludzie mieli z nia problemy. przeciez ona jest banalna. tylko ostatnia jazde jechalem3razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja pierdziele jak mozna nie przejsc tej szkolki?? jak czytalem to ludzie mieli z nia problemy. przeciez ona jest banalna. tylko ostatnia jazde jechalem3razy. JESTES WYPASIONYM SIMRACEREM ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja pierdziele jak mozna nie przejsc tej szkolki?? jak czytalem to ludzie mieli z nia problemy. przeciez ona jest banalna. tylko ostatnia jazde jechalem3razy. JESTES WYPASIONYM SIMRACEREM ! kolega ma pewnie licencje rajdowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja pierdziele jak mozna nie przejsc tej szkolki?? jak czytalem to ludzie mieli z nia problemy. przeciez ona jest banalna. tylko ostatnia jazde jechalem3razy. JESTES WYPASIONYM SIMRACEREM ! kolega ma pewnie licencje rajdowa. ale dwa cioły jestescie. o to mi chodzi, bo jak czytalem ten topic od poczatku to co trzeci to mowil ze nie moze przejsc tej szkolki, myslalem ze rzeczywiscie to takie trudne jest a tu ... proste jak nie wiem co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 to czy model jazdy jest tu trudny czy latwy zalezy od kontrolera - slyszalem ze na klawiaturze sie gra duzo prosciej niz na kierownicy- taki paradoks bo w innych grach skuteczniej jezdzi sie jednak na kierze. Ja jednak na klawiszach nie umiem juz grac i gram tylko na kierownicy :) BTW: ma ktos moze opracowane ustawienia do samochodow i do poszczegolnych rajdow? - zauwazylem ze dobry setup ma tu wielkie znaczenie... niestety jakos nie znam sie na tym za dobrze i raczej nie kombinuje z wszystkimi szczegolami nastawow samochodu - moze ktos jest maniakiem i ma takie "swoje", dobre ustawienia do wykorzystania przez innych? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 ja to na klawiaturze to wogole nie umiem jezdzic, a na padzie z analogami to tylko od wewnatrz bo z zewnatrz jakos nie swojsko sie czuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 Nareszcie udalo mi sie te gre uruchomic na K7S5A. Musialem jedynie wgrac nowego biosa, ktory wlaczyl obsluge instrukcji SSE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 A u mnie cyrki z RBR :( Na patchu 1.01 wywalalo do pulpitu zaraz przed zaladowaniem menu. Odinstalowalem i zaintalowalem na czysto. Co dziwne instalator byl po polsku, natomiast gra juz po engliszu... Niestety na szkolce w 2lekcji wywala mnie do pulpitu... Stery to omega Omega 2.5.9.0. EAX wyl bo mam KX-y... O co lotto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...