Skocz do zawartości
bat

Richard's Burns Rally - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tez nie krece hotlapow !! wiadomo praktyka w takie tytuły jak GPL ,Nascar , F1C daje troche obycia z simami i wyrabia pewne odruchy po prostu.. :) jak kiedys za szczyt doskonalosci sie uwazalo NFS i colina to teraz mozesz byc w szoku heheh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie nie mogl sie utrzymac na drodze wiec stwierdzil ze szajs :)

ja skonczylem pierwszy rajd na najlatwiejszym ( oczywiscie uszkodzenia realistic, mlodass REAL RACERZE :) ) dostalem peugeota 206 wiec zaczalem grac na srednim stopniu trudnosci bo faktycznie to bylo nieuczciwe :)

kaeres hehe ja tez tak robie jak rozbije auto :)

greets

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powinna być jeszcze taka przystawka, którą podłączało by się do gracza i w przypadku dzwona, on odnosił by takie obrażenia jak w realu. Wtedy to dopiero był by super power realizm - i ile było by adrenaliny, choć pewnie grało by się tylko raz :lol: :P .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mlodass ja nie miałem zadnych problemów z teksturami a korzystałem z r9600, r9600xt, r9550, r900pro. miałem różne omegi, teraz jadę na katalystach i jest dobrze. spróbuj zmienić system, może to pomoże.

mam inne pytanko. jak ustawiacie swoje samochody i czy wogóle coś zmieniacie w ustawieniach??

nigdzie nie ma gotowych dobrych ustawień na szutry, są tylko na asfalt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego kazalem ci sprecyzowac pyt. bo myslalem, ze masz choc szczatkowa wiedze w tym temacie i wiesz jak np. ustawic zawieszenie. Widze, ze nie masz i chcesz by ci calosc podano na tacy.

Wykaz sie na drugi raz samodzielnoscia [google, czemu nie, prawda?], a to masz w nagrode, za to, ze sie zainteresowales RBR-

:arrow: http://www.swedishsimracers.com/rbr/compare.cfm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Konkursowa Jazda Samochodem? Bydgosz...? Moglbys mi podac dokladne nazwy tych imprez? Tak sie sklada, ze ja wspolorganizuje KJS dla studentow z mojej AE wiec... zapewniam Cie "gosciu", ze jedzilem.

Po pierwsze: Podziekuj za to, ze ci linka na tacy podalem. Tobie sie nawet googli zapuscic nie chcialo :/

Po drugie: Co ma jazda twoim zardzewialym malaczem w KJS'ach wspolnego z ustawianiem telemetrii przecinakow klasy WRC? Jakos nie lapie. Uswiadom mnie kolejny REAL_RACERZE.

Tak sie przykro dla ciebie sklada, ze jestem fanem motosportu czynnie "uprawiajacym" rajdowanie. Nie musze ci chyba tlumaczyc, ze nastawy zawieszenia, nawet w prostej Nce, maja sie nijak do twoje wiedzy "wywiezionej" z kjs'a.

Odsapnij, pomysl i baw sie w telemetria w RBR. Dzieki temu linkowi masz ok 300 setupow. Przyjemnej jazdy!

PS.do ciebie nic nie mam, a mimo to odebralem twoj post jako ofensywny (a na dodatek zupelnie pozbawiony zwiazku z tematem) :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ty zacząłeś.

nie chciałem zeby mi ktoś podawał wszystko na tacy. ale jeśli jesteś taki obeznany w tych sprawach to powiedz od czego zacząć.

google zapuszczałem jednak nic nie znalazłem. przynajmniej na poskich stronach w tych sprawach jest lipa

a pytałeś o kjs to byłem na takich: rajd tojoty (bydgoszcz), rajd toruński, rajd inowrocławski, rajd borów tucholskich, rajd włocławski i chyba najsłynniejszy rajd w północno-wshodniej Polski czyli rajd brodnicki organizowany przez brodę, czy jego odpowiednik w okręgu olsztyńskim rajd nowomiejski. generalnie jezdziłem we wszystkich imprezach okręgu bydgoskiego.

Po drugie: Co ma jazda twoim zardzewialym malaczem w KJS'ach wspolnego z ustawianiem telemetrii przecinakow klasy WRC? Jakos nie lapie. Uswiadom mnie kolejny REAL_RACERZE.

myśle ze ma to duzo wspólnego. co niektórzy nie wiedzą do czego służy np. dyrefencjał, co to jest szpera. ktoś nawet pytał co to jest hamowanie lewą. myślę więc ze tak zupełnie zielony to nie jestem.

pozdrawiam fana sportów motorowych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak miales od poczatku pisac ;] Rowniez pozdrawiam fana tego pieknego sportu! :D

Sprawdz ta strone, ktora Ci wczesniej podalem. Tam mozesz wybrac OS, ktory Ci interesuje, porownac nastawy (absolutnie wszystkiego) i co najwazniejsze- sciagnac gotowe setupy, po czesci przygotowywane przez prawdziwych kierowcow rajdowych (naturalnie, jakas 5 liga w Szwecji, ale zawsze ;])

Wpadnij tez czasem na Forum Fanow Symulatorow, tam jest caly dzial poswiecony Ryskowi.

Strzalka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos sie juz bawil tym ?

RBRdll v1.2 http://koti.mbnet.fi/kegetys/rbr/index.php?p=rbrdll

Fajnie wyglada.

Poza tym kilka ulepszen powtorek.

Boje sie testowac bo chce miec polskiego pilota, a nie wiem czy patch tego nie zwali jak 1.1

Jak ktos stestuje niech da znaka.

I jak testy, śmiga to juz spokojnie na wersji podstawowej PL?

ew. prosze podać sposób jak to wmontować... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos sie juz bawil tym ?

RBRdll v1.2 http://koti.mbnet.fi/kegetys/rbr/index.php?p=rbrdll

Fajnie wyglada.

Poza tym kilka ulepszen powtorek.

Boje sie testowac bo chce miec polskiego pilota, a nie wiem czy patch tego nie zwali jak 1.1

Jak ktos stestuje niech da znaka.

I jak testy, śmiga to juz spokojnie na wersji podstawowej PL?

ew. prosze podać sposób jak to wmontować... :wink:

No niestety nie bylem jeszcze w stanie tego sprawdzic.

W ostatnich 2 tygodniach przy swoim kompie siedzialem moze 1, 2 dni.

Na forum wpadam tylko z kompa w pracy :/

Robie po prostu remont w nowym mieszkaniu. Przeprowadze sie i bede juz gral, gral, i testowal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochlastalbym sie gdyby mi RBR nie chodzil tak jak powinien.

Zrobilbym wszystko co w mojej mocy aby taka sytuacja nie wystepowala.

[prowokacja]Zmiana karty na jakas z "normalnych" obowiazkowa[/prowokacja] :D

Wspolczuje tym, ktorzy maja problemy z ta gra bo sprzet ktory posiadaja nie zasluguje aby ja odpalac

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy tu sie rozpisujecie jaka ta gra jest super, a mi nie jest dane nawet zobaczyc menu :? Instalacja przebiegla pieknie, a potem jak juz wlaczam po intro wyswietla mi komunikat: "error creating pixel shader: pixelshaders/general/carglasinternal.pro.

Moja karta grafiki: geforce4 mx 440 sterowniki: 56.72

Płyta głowna: Gigabyte GA-7DXE

Z góry dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi