Skocz do zawartości
bat

Richard's Burns Rally - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

informuję tylko, że w Makro można nabyć Richarda Burnsa + kierownica (jakaś Apollo) za 145 PLN. jeśli ktoś się jeszcze zastanawia - przypominam, że gra w MM kosztuje bodajże 89 PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś topic umiera. Nie jeździcie już??

Pamiętacie jak mialem problemy z pedałami. Wymienili mi je. Ale po miesiącu padła kiera. Szumy na potencjometrach. I wymienili mi całą kierę. Na nowej to zupełnie inna jazda. Latwiej wyczuć samochód. Przy hamowaniu koła nie blokują się tak szybko. Ogólnie rewelka.

Mój czas na NokierII 7:43 Subaru za drugim podejsciem na ustwieniach takich samych jak gość z rekodrem świata na tym odcinku. Trochę gość musiał męczyć tę trasą bo ma 7:13

Na chridonhead (chyba 2) mam 3:25 Citroenem też na ustawieniach z rekordu świata

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy działa Wam FF w padach na tej gierce? Mam Logitech Rumblepad-a 2 z FF i niestety ale pomimo poprawnej konfiguracji nie mam wibracji podczas grania, opcja FF w grze jest dostępna, mogę ustawić nawet natężenie drgań jednak nic w grze nie działa - pad jest w 100% sprawny bo w Fifce po faulu lub przy trafieniu w słupek wibruje, co może być nie tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)ustawieniach z rekordu świata

Mozesz zapodac linka do tych ustawien? - jestem bardzo ciekaw ich i chetnie bym je wyprobowal...

Tak w ogole to jest to gotowy plik z setupem czy tylko opis slowny ustawien?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

C:/Program Files/RELOAD/Richard Burns/PixelShared/General/CarGlassInternal.pso

prosze mi o przeslanie tego pliku bo nie zagram cos mam skopane prosze wyslijcie mi ten plik bo jak czytalem wasze posty to naprawde az mnie krew zalewa bo chce sobie w nia zagrac plz moja poczta suicider15@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak ale on taka sama karte ma jak ja geforca 4 mx ale ja mam lepszy sprzet od niego 2.4 semprona 256 ddram win xp profesional plyte glowna asusa a on ma atlona 1.6 256sdram win xp profes i jakas do [gluteus maximus] plyte glowna i u niego chodzi a umnie nie czemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na MX nie chodzi, a kumpel albo sam nie wiem co ma albo robi Cię w chu.. :lol: I proszę nie próbuj mi za chwilę wmówić, że na MX działa bo był tu już kiedyś taki user który także mówił, że MX obsługuję Pixel Shading.

Tu masz wymagania gry:

Minimum Requirements:

1.6GHZ Processor

256MB Ram

64MB Video Card (Card must support Pixel Shading) a MX tego nie ma :)

At least 3.10GB HD space

DirectX Compatible Soundcard

Recommended Requirements:

2.6GHZ Processor

512MB Ram

128MB Video Card equivalent to NVIDIA Geforce FX5600 or ATI Radeon 9800

At least 3.10GB HD space

Windows 2000/XP

EAX Advanced HD compatible Soundcard

Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Wheel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

wiesz u mojego kumpla z virtuala poszedl a mi nie sciagnol go z neta i mu chodzi mi nie od niego mialem skopiowanego zainstalowalem i nie chodzi a jemu chodzi nie rozumie

i...

no tak ale on taka sama karte ma jak ja geforca 4 mx ale ja mam lepszy sprzet od niego 2.4 semprona 256 ddram win xp profesional plyte glowna asusa a on ma atlona 1.6 256sdram win xp profes i jakas do [gluteus maximus] plyte glowna i u niego chodzi a umnie nie czemu

naucz się analfabeto najpierw pisać, potem bierz się za gry komputerowe

analfabeci do szkół a nie do komputerów :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Mam taki problem............otoz nie wiem jak kupic kierownice..........Zastanawiam sie nad dwoma modelami i nie wiem ktory wybrac (zaznacza ze ceny tych modeli sa zdlizone tzn. do 200zl i do tej ceny chce zakupic kierownice)

Modele tych kierownic to: Logitech Formula Vibration vs. Logitech Formula GP

Chcialbym kupic logitecha poniewaz do tej marki mam zaufanie

Bardzo bym was prosil o pomoc w wyborze poniewaz nie mam zadnych doswiadczen z kierownicami komputerowymi i po prostu nie wiem ktora wybrac............Ta pierwsa z nich ma system Dual Vibration Feedback Motors ale za cene 189zl zastanawiam sie czy to nie za tania jak na kirownice z tym systemem (chociaz posiada 24miesiace gwarancji) Druga to na pwno dobrze znana przez was kierownica wiec nie bede sie rozpisywal

Pozdrawiam i czekamna fachowe opinie (z gory dziekuje)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miku- prawda jest taka, ze obie te kierownice sa nic nie warte.

Kazda z nich ma fatalnej jakosci potencjometry co w polaczeniu z kiepskim wykonaniem (vide montaz potow wlasnie) daje produkt:

a) nieprecyzyjny

B) nietrwaly (przy intensywnej, 4-5h/dzien, moga pasc i po 3 miesiacach)

Naprawde nie mam pojecia, ktora z nich ci polecic bo kazda to zly wybor. Masa ludzi juz sie o tym przekonala- dowod: posty na FFS.

Z dwojga "zlego" juz lepsze wrazenie sprawia formula GP. Przynajmniej nie skrzypi i trzeszczy jak ta druga spod PlayStation2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli masz wybierac to biesz Folmula GP!

ale...

(mowie to juz niepierwszy raz) jak bedziesz mial farta(i znajdziesz taka kiere) to za ta cene mozesz dorwac

Microsoft Precision Wheel - polecam - mialem kiedys - i powiem szczeze ze w precyzji to dopiero MOMO jej dorownoje!

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przednia szyba nie rozbija się

Jak w temacie. Zmieniłem GF3 na Radka 9550@9600PRO (reinstal windy)i przestało mi rozwalać szybę z przodu, bo boczne się da. Testowałem na Catalystach od 4.10 do 4.12, Omegi i DNA i [gluteus maximus]. Może chodzi o patcha - mam zupgradowaną giere do wersji 1.02

Proszę o porady. Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi