Gość SamoDobro Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 informuję tylko, że w Makro można nabyć Richarda Burnsa + kierownica (jakaś Apollo) za 145 PLN. jeśli ktoś się jeszcze zastanawia - przypominam, że gra w MM kosztuje bodajże 89 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 no taka kiera na poczatek moze byc :) ale ogolnie jej nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Moja kiera zdechła - padł z dnia na dzień FF - USB w porządalu ale już nie trzęsie. Może miał ktoś coś takiego z Logitech Formula Force? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Moja kiera zdechła - padł z dnia na dzień FF - USB w porządalu ale już nie trzęsie. Może miał ktoś coś takiego z Logitech Formula Force?calkiem mozliwe ze wysiadl silniczek, no mozesz tez sprawdzic zasilacz od kiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SikohR Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Najprawdopodobniej zasilacz (ponoć często się psuje i dokładnie taki jest syndrom) - aż się boję bo też mam taką kierę :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elgreen Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Ja tam mam 2 lata już i się nic nie psuje :D Głupi to ma szczęście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Najlepsza recka RBR`a. Niestety, cala jest tylko przez kilka dni, pozniej trzeba miec abo wykupiony wiec spieszcie sie z czytaniem. http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=2286&STR=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Najlepsza... moze i tak, ale z pewnoscia tylko w polskiej sieci. Moze jakas aktualizacja czasow z waszej strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Boxster juz jes w wer ANG http://www.m4driving.it/files/2360.html i jest suuper :) a z "pitem" można też gadać po ang. (voice), czy tylko ang. napisy? Zostały jakieś ślady "szwargolenia"? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mozna . uderz do mnie na GG wieczorem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Coś topic umiera. Nie jeździcie już?? Pamiętacie jak mialem problemy z pedałami. Wymienili mi je. Ale po miesiącu padła kiera. Szumy na potencjometrach. I wymienili mi całą kierę. Na nowej to zupełnie inna jazda. Latwiej wyczuć samochód. Przy hamowaniu koła nie blokują się tak szybko. Ogólnie rewelka. Mój czas na NokierII 7:43 Subaru za drugim podejsciem na ustwieniach takich samych jak gość z rekodrem świata na tym odcinku. Trochę gość musiał męczyć tę trasą bo ma 7:13 Na chridonhead (chyba 2) mam 3:25 Citroenem też na ustawieniach z rekordu świata Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo_78 Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Mam pytanie, czy działa Wam FF w padach na tej gierce? Mam Logitech Rumblepad-a 2 z FF i niestety ale pomimo poprawnej konfiguracji nie mam wibracji podczas grania, opcja FF w grze jest dostępna, mogę ustawić nawet natężenie drgań jednak nic w grze nie działa - pad jest w 100% sprawny bo w Fifce po faulu lub przy trafieniu w słupek wibruje, co może być nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 (...)ustawieniach z rekordu świataMozesz zapodac linka do tych ustawien? - jestem bardzo ciekaw ich i chetnie bym je wyprobowal... Tak w ogole to jest to gotowy plik z setupem czy tylko opis slowny ustawien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 tez chetnie bym te ustawienia pomeczyl w moim thrustmasterze FF nei dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodikov Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 C:/Program Files/RELOAD/Richard Burns/PixelShared/General/CarGlassInternal.pso prosze mi o przeslanie tego pliku bo nie zagram cos mam skopane prosze wyslijcie mi ten plik bo jak czytalem wasze posty to naprawde az mnie krew zalewa bo chce sobie w nia zagrac plz moja poczta suicider15@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 moze najpierw zaopatrz sie w orginał, a potem zgłaszaj problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodikov Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wiesz u mojego kumpla z virtuala poszedl a mi nie sciagnol go z neta i mu chodzi mi nie od niego mialem skopiowanego zainstalowalem i nie chodzi a jemu chodzi nie rozumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Masz karte z serii Ge-Force MX, mam rację?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodikov Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 no tak ale on taka sama karte ma jak ja geforca 4 mx ale ja mam lepszy sprzet od niego 2.4 semprona 256 ddram win xp profesional plyte glowna asusa a on ma atlona 1.6 256sdram win xp profes i jakas do [gluteus maximus] plyte glowna i u niego chodzi a umnie nie czemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Na MX nie chodzi, a kumpel albo sam nie wiem co ma albo robi Cię w chu.. :lol: I proszę nie próbuj mi za chwilę wmówić, że na MX działa bo był tu już kiedyś taki user który także mówił, że MX obsługuję Pixel Shading. Tu masz wymagania gry: Minimum Requirements: 1.6GHZ Processor 256MB Ram 64MB Video Card (Card must support Pixel Shading) a MX tego nie ma :) At least 3.10GB HD space DirectX Compatible Soundcard Recommended Requirements: 2.6GHZ Processor 512MB Ram 128MB Video Card equivalent to NVIDIA Geforce FX5600 or ATI Radeon 9800 At least 3.10GB HD space Windows 2000/XP EAX Advanced HD compatible Soundcard Logitech® MOMO® Racing Force Feedback Wheel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 doodikowv sluchaj =KrAnKeD=`a i zamknij sie w kwestii pirata ! Zajmij sie samym problemem, ktorym jest u Ciebie brak odpowiedniego sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 wiesz u mojego kumpla z virtuala poszedl a mi nie sciagnol go z neta i mu chodzi mi nie od niego mialem skopiowanego zainstalowalem i nie chodzi a jemu chodzi nie rozumie i... no tak ale on taka sama karte ma jak ja geforca 4 mx ale ja mam lepszy sprzet od niego 2.4 semprona 256 ddram win xp profesional plyte glowna asusa a on ma atlona 1.6 256sdram win xp profes i jakas do [gluteus maximus] plyte glowna i u niego chodzi a umnie nie czemu naucz się analfabeto najpierw pisać, potem bierz się za gry komputerowe analfabeci do szkół a nie do komputerów :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mlokos" Mozesz zapodac linka do tych ustawien? http://www.swedishsimracers.com/rbr/rallies.cfm wybierasz sobie odcienek i ściągasz ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miku Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Witam!!! Mam taki problem............otoz nie wiem jak kupic kierownice..........Zastanawiam sie nad dwoma modelami i nie wiem ktory wybrac (zaznacza ze ceny tych modeli sa zdlizone tzn. do 200zl i do tej ceny chce zakupic kierownice) Modele tych kierownic to: Logitech Formula Vibration vs. Logitech Formula GP Chcialbym kupic logitecha poniewaz do tej marki mam zaufanie Bardzo bym was prosil o pomoc w wyborze poniewaz nie mam zadnych doswiadczen z kierownicami komputerowymi i po prostu nie wiem ktora wybrac............Ta pierwsa z nich ma system Dual Vibration Feedback Motors ale za cene 189zl zastanawiam sie czy to nie za tania jak na kirownice z tym systemem (chociaz posiada 24miesiace gwarancji) Druga to na pwno dobrze znana przez was kierownica wiec nie bede sie rozpisywal Pozdrawiam i czekamna fachowe opinie (z gory dziekuje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 jakubwi :arrow: dzieki :D Wczesniej kiedys zagladalem na ta stronke ale jakos nie znalazlem tego co ty teraz - moze nie bylo wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Miku- prawda jest taka, ze obie te kierownice sa nic nie warte. Kazda z nich ma fatalnej jakosci potencjometry co w polaczeniu z kiepskim wykonaniem (vide montaz potow wlasnie) daje produkt: a) nieprecyzyjny B) nietrwaly (przy intensywnej, 4-5h/dzien, moga pasc i po 3 miesiacach) Naprawde nie mam pojecia, ktora z nich ci polecic bo kazda to zly wybor. Masa ludzi juz sie o tym przekonala- dowod: posty na FFS. Z dwojga "zlego" juz lepsze wrazenie sprawia formula GP. Przynajmniej nie skrzypi i trzeszczy jak ta druga spod PlayStation2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 jezeli masz wybierac to biesz Folmula GP! ale... (mowie to juz niepierwszy raz) jak bedziesz mial farta(i znajdziesz taka kiere) to za ta cene mozesz dorwac Microsoft Precision Wheel - polecam - mialem kiedys - i powiem szczeze ze w precyzji to dopiero MOMO jej dorownoje! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ktore momo? Racing chyba, bo force to daleko w tyle zostawia to kolko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 19 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2004 Przednia szyba nie rozbija się Jak w temacie. Zmieniłem GF3 na Radka 9550@9600PRO (reinstal windy)i przestało mi rozwalać szybę z przodu, bo boczne się da. Testowałem na Catalystach od 4.10 do 4.12, Omegi i DNA i [gluteus maximus]. Może chodzi o patcha - mam zupgradowaną giere do wersji 1.02 Proszę o porady. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Z pewnoscia nie chodzi o patcha 1.02. Wczesniej mialem r9700 i byly widoczne wszystkie efekty graf. lacznie z pekajaca przednia szyba. Efekty masz ustawione na max.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...