Skocz do zawartości
bat

Richard's Burns Rally - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

To nie tak - to bujanie to ma symulować składowe sił przy przyspieszaniu i hamowaniu - jak przyspieszasz to pochyla się do tyłu - czyli na plecach czujesz składową siły ciężkości... i na odwrót przy hamowaniu oraz analogicznie dla skrętów siłę bezwłądności... (a wartość tych sił wcale nie musi być duża - zgodnie z teorią tworzenia symulatorów człowieka łatwo oszukać jeśli chodzi o siły działające na jego ciało - można zadać dużo mniejszą niż rzaczywista a wrażenie jest podobne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sobie jeździłem ukochanym subaru03 aż mi się znudziło i postanowiłem oblookać inne samochody i tu przeżyłem małe rozczarowanie pug206 wygląda i jeździ jak 306, gdzieś zapodziała się lekkość i zwinność małego auta, wogule reszta wozów jest jakaś taka niedopracowana, ma ten sam dźwięk i niewielkie różnice w charakterystyce, ale generalnie jeździ się nimi gorzej niż subaru (jakieś ciche "uwielbienie" firmy :P , oprucz MG ZR który jest z innej bajki napęd 2WD i tylko 200KM, ale dzięki temu jego prowadzenie jest łatwiejsze niż samochodów 4WD 300KM. Mogli by zamiast kretyńskich limitów czasowych (W easy uzyskanie minuty przewagi nad konkurencją na jednym oes'ie to niemal reguła) dać zwyczajnie wolniejsze samochody np. w easy a/n-klasę w medium-WRC, w hard potwory z lat 80' (wyobrażacie sobie gnanie rozszalałym quatro w rozstępującym się na boki tłumie kibiców :twisted:. Zresztą całę piękno tej gry polega na walce z samochodem i drogą, dobre czasy uzyskuje się niejakow nagrodę za dobrze przejechany odcinek, a minuta zapasu w easy oraz zniszczenia na off pozwalają na jazdę w stylu NFS U :x

Edytowane przez M4TEUSZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pirdyknela mi sprezyna w pedalach juz z 2 miechy temu i nie umiem tego naprawic a czlowiek, ktory mial mi to zalatwic jest psychicznie chory i niestety nie mam mozliwosci zagrac.

A co popatrze na pulpicie na skrot rbr.exe to mnie szlag trafia.

Umialby ktos naprawic pedaly w Microsoft Sidewinder Precision Wheel ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam mnie odsylaja do SEWERA, a SEWER po prostu dalby to do zrobienia w jakims zakladzie.

Za takie cos biora normalnie z 30-50 pln

Za tyle to ja ta kierownice kupie na allegro.

Ja myslalem, ze ktos z forumowiczow moze calkowicie przypadkiem pracowac w zakladzie slusarskim, przerobczym gdzie zrobienie takiej sprezynki to dla niego betka.

Ew. na piwko bym wrzucil do koperty.

Ale chyba kiera do smietnika bo nikt sie tego nie podejmie.

Chyba, ze komus sie przyda taka.

Jest w swietnym stanie oprocz tej jednej zasra*** sprezynki.

Ile dajecie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW! To nakładka na istniejące auto czy zupełnie nowa bryczka?

Aż sobie odpalę Ryśka- szkoda tylko, że przez tego "cholernego" ;] x800xt muszę grać na low (gra ma problemy z kartami@256MBvram)...

BTW M4TEUSZ, spotkałeś się gdzieś może z rozwiązaniem mojego problemu (oprócz wyłączenia smart gart)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to zupełnie nowa bryczka zamiennik corrolli, choć ja zamieniłem z subaru00. Z jedynych wad które zauważyłem to nie gniotący się kufer. Za to wnętrze jest o kilka klas lepsze niż w orginalnych samochodach.

Co do problemu z x800 to niestety nic o tym nie słyszałem :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy to 9550 ma 256MBvram? Bo raczej wydajność jest ciutkę inna od x800xtpe. Nie chodzi mi o spowolnienia animacji tylko o fakt,że gra wogóle się nie uruchamia. Problem znany developerom od początku- szkoda, że nic w tym kierunku nie zrobili :/

BTW- na 9500pro też grałem na high ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co z kierą? Naprawiona?

1405863[/snapback]

Nie naprawiona. Nie mam jej gdzie naprawic i chyba bede zmuszony sprzedac jako niesprawna bo sie kurzy.

A co do ATi to ewidentnie R9500Pro jest lepszy od ti4200.

Gdybym mial kupic R9500 to zapomnij - nie przekona mnie nikt, ze jest lepsza od ti, tak samo zwykle R9550.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż sobie odpalę Ryśka- szkoda tylko, że przez tego "cholernego" ;] x800xt muszę grać na low (gra ma problemy z kartami@256MBvram)...

BTW M4TEUSZ, spotkałeś się gdzieś może z rozwiązaniem mojego problemu (oprócz wyłączenia smart gart)?

1399481[/snapback]

Zajzyj na forum www.bhmotorsports.com w sekcji Technical problems , i na forum http://forum.rscnet.org/forum.php? w sekcji o Burnsie .

Chyba widzialem ze niektorzy graja na High z x800.

Regrds.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąd moge ściągnąć tą gre ? RBR ? dzieki

1428272[/snapback]

W co drugim temacie o grach pytasz się skąd możesz ją sciągnąć... :blink: :lol: Wybacz, ale z twoim poziomem inteligencji nie przebrnął byś przez instalatora :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W co drugim temacie o grach pytasz się skąd możesz ją sciągnąć... :blink:  :lol:  Wybacz, ale z twoim poziomem inteligencji nie przebrnął byś przez instalatora  :mur:

1428418[/snapback]

Poprawka - w trzecim... :>

Ale miesiac czasu chyba mu coś uświadomi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie natomiast Gra wiesza razem z całym komputerem. Wchodzi do menu i po 15 sek zwis kompa. Jak wezme szybko jakiś wyścig to normalnie da sie grać. Ale takie granie bezsensu bo nawet nie mogeustawień zmienić sterowania na padzie....

Moj konfig:

P4 2,66 GHz

Gigabyte 9550 Omega

Kingston Ram 2x256MB

Proszę pomocy :)

Będe bardzo wdzięczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi