M79 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 siema, co moze byc przyczyna tego ze u mojego kolesia komp po "zamknij system" w win2k sie nie wylacza automatycznie, tylko trzeba go wylaczac manualnie (tydzien temu nie bylo z tym problemu). Czy ktos wie jak to naprawic? Jesli bylo to sorry, ale nie moglem znalezc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Sprawdz czy masz włączoną w biosie obsługe ACPI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 siema, co moze byc przyczyna tego ze u mojego kolesia komp po "zamknij system" w win2k sie nie wylacza automatycznie, tylko trzeba go wylaczac manualnie (tydzien temu nie bylo z tym problemu). Czy ktos wie jak to naprawic? Jesli bylo to sorry, ale nie moglem znalezc. jest masę odpowiedzi ! sam znam kilka - aczkolwiek nie mam teraz czasu się rozpisywać ! wal na priv - jak nie odpiszę teraz to w następnym tygodniu. Sam miałem ten problem i go rozwiązałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 właczyc zaawansowane zarządzanie energią opcji zasilanie - juzwielu ludziom to pomogło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...