marcinek79 Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Hello. Zamierzam kupic aparat cyfrowy no i za bardzo sie na tym nie znam... chodzi mi o jakiś model w cenie do 1200 zł. Na ile starczy pamięć 16 MB, czy przetwornik 3,2 mln pikseli to juz jest dobrze, czy nie warto tak małego...? Czym sie jeszcze kierowac? Może ktoś coś wie... :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 3,2 matryca w zupelnosci wystarczy pod warunkiem ze nie bedziesz wykorzystywal tych zdjec do druku albo do duzych powiekszen, za 1200 zl mozesz spokojnie kupic juz aparat Canona (chyba A300 kosztuje 1100) albo HP, ale z mniejsza matryca i ponizej 1000 zl to nie kupuj bo w tych tanich to jest slaba optyka a to przy robieniu zdjec to podstawa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 aha jeszcze o pamieci - dobre zdjecie zajmuje w aparacie ok 1Mb albo wiecej wiec sam se policz na ile zdjec starczy ci te 16Mb :) bez karty 128Mb nie ma co zaczynac zabawy (ok 200zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 w tej cenie najlepszym wyborem jest chyba canon a60, jesli mozesz troszke dolozyc to a70. roznia sie rodzjem matrycy - a60 2,1 mega, a70 3,2 megapiksele. maja dobra optyka, a to jest najwazniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 dzieki - czyli Canon - tez tak myslałem - Hewlett jakoś w tej sferze do mnie nie przemawia... Ten A300 kosztuje niecały 1000 zł... Jezeli jest dobry to moze sie na niego skusze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...