Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam!!! Zdejmowałem coller i stało się. Wszystko robiłem jak przystało, poprostu pech!!! Mam pytanko!!! czy można reklamować taki procesor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 U mnie niektore sklepy sie wycwanily i pisza, ze nie beda przyjmowac do reklamacji zadnych prockow amd z jakimi kolwiek uszkodzeniami rdzenia, nie wiem jak jest u ciebie, ale razcej masz bardzo male szanse na uznanie takiej reklamacji ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 wkoncu amd powinno zabespieczyc te prock bo to jest smieszne wine moze tez pomsic radiator - trzeba sukac winnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 A przypominasz sobie jaki tani byl ten Duron ? :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Witam!!! Zdejmowałem coller i stało się. Wszystko robiłem jak przystało, poprostu pech!!! Mam pytanko!!! czy można reklamować taki procesor? Oczywiscie co sie stalo to sie nie odstanie ale z kazdego wypadku trzeba wyciagac wnioski. Inna sprawa to zastanawiam sie ile procent prockow AMD sprzedaje jako kolejne po ukruszeniu czy spaleniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Stary bądź twardy i idź do sklepu i reklamuj :). PS: Kosher ciekawe czemu ty taki głupi jesteś 8O . Jeśli czegoś nie wiesz to nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>.. takich głupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 na allegro jest tego sporo i nawet ceny sa po 100-200zl , co oni z tym robia ? a kupuje tez je pare osob , jakis walek musi byc w tym ,chyba sobie scian prockami nie obklejaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 na allegro jest tego sporo i nawet ceny sa po 100-200zl , co oni z tym robia ? a kupuje tez je pare osob , jakis walek musi byc w tym ,chyba sobie scian prockami nie obklejajaOsoby, które je kupują mają znajomości w hurtowni i za np: 200zł wymieniają proca na nowego :). Taki przykład gość kupuje za 200zł AXP2100+ spalonego. Idzie do znajomego w serwisie (stawia mu flache naprzykład :)) i ma nowgo działającego proca :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 wyserwisowanie procka kosztooje ok 200 zeta (zalezy od [procka), taka forma lapooffki, pracooje na wgk, to wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 A przypominasz sobie jaki tani byl ten Duron ? :):):)Witam Ja sobie tylko przypominam jaki drogi byl moj ostatni Intel.. :( . Fakt, Durona nie kupie (sprawa wieku), ale Intele tez szerokim lukiem omijam, odkad to chloptasie z Intel-Polska zrobili ze mnie idiote, tzn. sprzedali mi trzy sztuki P3-850 Cu Slot1 - zapewniajac, ze sa "zgodne z BX/ZX" (na pismie - mam to kretynstwo do dzis). Gdy poznalem prawde (musialbym MB na zlomiaste I-815, i to doplacajac! - wymieniac), z ledwoscia udalo mi sie opchnac nowiusienkie pudeleczka (CPU byly boxowe) za pol ceny.. Z wscieklosci usunalem z nich nalepki (wrzucilem je wracajac do Wisly :) ). Intel zanotowal u mnie dlllluuuuugi minus. Dobna wada AMD, (zreszta - po co kto zdejmiuje radiator?) nie wystarczy, zeby zmazac wyczyszczenie mi portfela przez intelowskich oszustow.. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Stary bądź twardy i idź do sklepu i reklamuj :). PS: Kosher ciekawe czemu ty taki głupi jesteś 8O . Jeśli czegoś nie wiesz to nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>.. takich głupot. Ty facet znawca jestes, do tego bardzo madry. Swiadcza o tym wnioski jakie splodziles po tym co napisalem. Bouli: Kup flache idz do serwisu i sprobuj wymienic procek. Nie zapomnij powiedziec ze znajomy z forum Ci tak doradzil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Stary bądź twardy i idź do sklepu i reklamuj :). PS: Kosher ciekawe czemu ty taki głupi jesteś 8O . Jeśli czegoś nie wiesz to nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>.. takich głupot. Ty facet znawca jestes, do tego bardzo madry. Swiadcza o tym wnioski jakie splodziles po tym co napisalem. To chyba ty inteligentny nie jesteś skoro takie głupoty wypisujesz. A i skoro nie rozumiesz jakie wnioski wyciągnołem to też świadczy o twoim IQ. Do tego czy jestem znawcą... pewnie lepszym od ciebie. I nie mam zamiaru więcej z tobą dyskutować...szkoda, że niema czarnej listy :(... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 O Twojej inteligencji swiadczy to: A i skoro nie rozumiesz... I nie mam zamiaru ...Chyba w czwartej klasie podstawowki ucza tego. wyciągnołemO jest dosc daleko od A wiec... Znawca jestes pewnie lepszym, bo przeciez skoro tak piszesz... I nie mam zamiaru więcej z tobą dyskutować...szkoda, że niema czarnej listy To normalne zachowanie ludzi Twojego pokroju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 To normalne, ze taka dyskusja sie pojawi ale ja sie pytam wlasciciela topica. Kupisz jeszcze jednego procka pod ta plyte ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 O Twojej inteligencji swiadczy to: A i skoro nie rozumiesz... I nie mam zamiaru ...Chyba w czwartej klasie podstawowki ucza tego. wyciągnołemO jest dosc daleko od A wiec... Znawca jestes pewnie lepszym, bo przeciez skoro tak piszesz... I nie mam zamiaru więcej z tobą dyskutować...szkoda, że niema czarnej listy To normalne zachowanie ludzi Twojego pokroju. Tylko pisownie umiesz sprawdzać?? Chyba jednak tak... nie masz argumentów i się czepiasz takich bzdetów. To normalne zachowanie ludzi Twojego pokroju.A ty to kurde kim jesteś?? Weś się zastanów co wypisujesz. Pokarz mi jakiś sensowny argument utwierdzający cie w przekonaniu o : Inna sprawa to zastanawiam sie ile procent prockow AMD sprzedaje jako kolejne po ukruszeniu czy spaleniu.Nie masz takiego napewno więc nie wypisuj takich pierdół bo jeszcze ktoś uwierzy. Jesteś głupim i zarozumiałym bufonem, który myśli, że jest inteligentny... szkoda, że tylko myśli... Narazie pajacu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 To normalne, ze taka dyskusja sie pojawi ale ja sie pytam wlasciciela topica. Kupisz jeszcze jednego procka pod ta plyte ? A czemu miałby nie kupić?? To nie wina proca tylko jego, skoro wszystko chodziło cacy to po jaką cholere chciał coś zmieniać? Jak się nie umie to się prosi np: kumpla. Co do dyskusji to sprowokował ją kosher. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Kosher i PIT_er macie jedna wspolna ceche :P Poprostu macie zjebiste sprzeciory :) PIT_er: co jest z podkrecaniem, ktore podziwialem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Kosher i PIT_er macie jedna wspolna ceche :P Poprostu macie zjebiste sprzeciory :) PIT_er: co jest z podkrecaniem, ktore podziwialem ? Dzięki 8O . Ty też :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 PIT_er: co jest z podkrecaniem, ktore podziwialem ?Soltek nie wyrabia na większym FSB przez dzielnik 1/4, ale nie dam się Tristanowi :). Czekam na klej elektroprzewodzący, który mają sprowadzić panowie ze sklepu w moim mieście :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 KONIEC KŁÓTNI Za milo sie nie czyta jak sie klocicie o to kto jest madrzejszy. Paranoja 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 nie mash szans bo to jest mechaniczne uszkodzenie procka i z twojej winy :) wiem cos o tym bo tez mi sie to przytrafilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Nie licz że go zareklamujesz ale spróbuj :!: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 U mnie niektore sklepy sie wycwanily i pisza, ze nie beda przyjmowac do reklamacji zadnych prockow amd z jakimi kolwiek uszkodzeniami rdzenia, nie wiem jak jest u ciebie, ale razcej masz bardzo male szanse na uznanie takiej reklamacji ;[kolesie w serwisie mowia ze AMD przyjelo taka polityke :) ja mialem mozliwosc odwolania sie od tej decyzji i wyslanie rocka do AMD.ty chyba tez bedziesh mogl ale nie warto czekac i sie ludzic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja jeszcze żadnego nie ukruszyłem :D na razie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loader Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A czy komuś się udało skruszyć Athlona przy założonym Copershimie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A mi się nie udało wkruszyć niczego(prócz p2 którego potraktowałem młotkeim, i tak był spalony :cry: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja po ukruszeniu swojego uzywam copper shima, wczoraj dokrecilem blok wodny sruba na klucz 8 dosyc mocno. i nie mial prawa sie ukruszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 A czy komuś się udało skruszyć Athlona przy założonym Copershimie :D mi nie. ani durona ani athlona. kumplowi też nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja w czwartek będę zdejmował coolerka Titana D5TB(3) i zakładał Volcano 6Cu+ ... może jakieś porady bo robię to poraz pierwszy, a pod titanem nie mam copper shima, ale jak będę zakładał volcano to już coppershim będzie :) więc na co mam uważać zdejmując tego titana :?: :oops: :? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 ja w czwartek będę zdejmował coolerka Titana D5TB(3) i zakładał Volcano 6Cu+ ... może jakieś porady bo robię to poraz pierwszy, a pod titanem nie mam copper shima, ale jak będę zakładał volcano to już coppershim będzie :) więc na co mam uważać zdejmując tego titana :?: :oops: :? :roll: żeby ukruszyć przy zdejmowaniu musisz mieć niesamowite zdolności manualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...