malcolm Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 witam! przeglądnołem chyba z połowe postów na forum ;) ...i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie...jaki Duron 1600 bedzie najlepszy do O/C tzn. chodzi o serie (dostepne w sklepach to MIXIB i MIXHB) bo podobno nie wszystkie sie kreca dobrze ...dlatego licze na to że ktoś z forumowiczów ma któregoś Durona 1600 i wyciska z niego ostatnie poty ;) więc prosze was pochwalcie sei srią!!! z góry dzieki ps. jutro musz kupic ten procek więc czas mnie goni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 jak chcesz krecic to moze lepiej pomysl o 1400 a roznice cenowa dorzuc do lepszego chlodzenia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 czyli że Durony 1400 lepiej sie kreca od 1600??? ale na www.overclockers.ru podkrecili go na 2500 i podobnie na jakims niemieckim serwisie ale tamte to były pierwsze jakie wyszły z 29 tygodnia seria MIUHB a takich juz nie ma w sprzedaży.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 MIUHB to te same procki co JIUHB (to samo napięcie, stepping itp) więc będą kręciły się najlepiej. z tych co podałeś to raczej MIXHB powinien lepiej siękręcić (na 90% :D ). i bierz oczywiście 1400, a za zaoszczędzonąkasę kup porządny cooler, np. silent boost'a (150 zł ?) lub V7+ (ok 100 zeta). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...