aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam ! Moj komp chodzil bardzo stabilnie, dzialal bez wylaczania nawet 2 tyg. Kilka dni temu wstawilem do niego nowy HD SATA i zainstalowalem nowe stery od nVidii na nForce 2 (3.13). Od tej pory komp zawiesza sie na twardo po kilku godzinach, nie reaguje na mysz ani na klawisze - tylko reset. Co moze byc przyczyna - stery czy moze zasilanie nie wyrabia po dostawionym dysku ??? (zas 350 W, 3xHD, 2xCD) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a jaki masz zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zasilacz byl z obudowa standardowy 350W marnej jakosci ale do tej pory komp chodzil jak zyleta przez ponad rok - a tu raptem :(((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam ! Moj komp chodzil bardzo stabilnie, dzialal bez wylaczania nawet 2 tyg. Kilka dni temu wstawilem do niego nowy HD SATA i zainstalowalem nowe stery od nVidii na nForce 2 (3.13). Od tej pory komp zawiesza sie na twardo po kilku godzinach, nie reaguje na mysz ani na klawisze - tylko reset. Co moze byc przyczyna - stery czy moze zasilanie nie wyrabia po dostawionym dysku ??? (zas 350 W, 3xHD, 2xCD) A nie zainstalowaleś przypadkiem IDE SW, dołączone do pakietu nVidii ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aros Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie zainstalowalem :) juz raz popelnilem kiedys ten blad - ledwo uratowalem kompa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie zainstalowalem :) juz raz popelnilem kiedys ten blad - ledwo uratowalem kompa :)Nie pozostaje ci jednym słowem nic innego niż powrót do starych sterów. Ja zainstalowałem 3.13 - ale nie miałem czasu jeszcze ich sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 zasilacz moze byc przyczyna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mialem identyczny problem...a winna okazała się grafika hercules radeon 9100 więc wyjmij grafikę daj inną może też się po prostu sypać pamięć. Mam zainstalowane te drivery i z sw i śmiga aż miło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 A nie zainstalowaleś przypadkiem IDE SW, dołączone do pakietu nVidii ?o fak jestem swierzym uzytkownikiem plyty na nforce2 czy te stery ide sw sa niebezpieczne w jakis sposob ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...