turzol Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Moje bliskie spotkanie z Lambo Gallardo na autostradzie Brno - Wieden. Musze przyznac, ze robi wrazenie ta rakieta. Na zwezeniu autostrady mnie dopadl, a pozniej przez jakies 200m :lol: probowalem konkurowac (Vectra B 2.5 V6), ale wiadomo jak sie skonczylo... http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20011.jpg http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20012.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Moje bliskie spotkanie z Lambo Gallardo na autostradzie Brno - Wieden. Musze przyznac, ze robi wrazenie ta rakieta. Na zwezeniu autostrady mnie dopadl, a pozniej przez jakies 200m :lol: probowalem konkurowac (Vectra B 2.5 V6), ale wiadomo jak sie skonczylo... http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20011.jpg http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20012.jpg fotki nie dzialają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Ja nzarzie nie jeżdże :( Ale to kwestia 2lat :D Narazie tata z mamusią mnie wożą. ML430 albo laguna 94`. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 OT - czy jest szansa żeby Golf III 1.9TD 55kw/75HP z 1995r rozpędził się do 180-200km/h ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 "Na liczniku" - pewnie, że jest szansa. No i do tego trzeba dodać jeszcze sprzyjające warunki pogodowo-terenowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Kumpel się chce ścigać i nie wiem czy mam szansę meganką moich starych ;] Megi jest mocniejsza (110HP) ale cięższa, no i tamten ma wysoki moment obrotowy bo to diesel. Aaaa, i nie wiadomo czy chipa nie na zamontowanego ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 autosanem ;] jakie maja czekaj maja MANA do testow na 13 i reszta to sa jelcze chyba ;] a w domu peugeot partner 2.0hdi lub seat cordoba 1.6 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Moje bliskie spotkanie z Lambo Gallardo na autostradzie Brno - Wieden. Musze przyznac, ze robi wrazenie ta rakieta. Na zwezeniu autostrady mnie dopadl, a pozniej przez jakies 200m :lol: probowalem konkurowac (Vectra B 2.5 V6), ale wiadomo jak sie skonczylo... http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20011.jpg http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20012.jpg Ja w Polsce z ojcem dogoniłem Lamborghini Gallardo na blachach z MONACO, na Poznańskiej trasie przy 180 udało się dogonić to cudo(ruch uliczny) i walnąć mu zdjecie z telefonu, potem zawrócił i z drugiej strony ruszył, miałem głośno muzykę ale ten ryk było doskonale słychać. Super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Moje bliskie spotkanie z Lambo Gallardo na autostradzie Brno - Wieden. Musze przyznac, ze robi wrazenie ta rakieta. Na zwezeniu autostrady mnie dopadl, a pozniej przez jakies 200m :lol: probowalem konkurowac (Vectra B 2.5 V6), ale wiadomo jak sie skonczylo... http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20011.jpg http://members.lycos.co.uk/turzol/public/t...02004%20012.jpg Ja w Polsce z ojcem dogoniłem Lamborghini Gallardo na blachach z MONACO, na Poznańskiej trasie przy 180 udało się dogonić to cudo(ruch uliczny) i walnąć mu zdjecie z telefonu, potem zawrócił i z drugiej strony ruszył, miałem głośno muzykę ale ten ryk było doskonale słychać. Super. a fotek dalej niema heh ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Kumpel się chce ścigać i nie wiem czy mam szansę meganką moich starych ;] Megi jest mocniejsza (110HP) ale cięższa, no i tamten ma wysoki moment obrotowy bo to diesel. Aaaa, i nie wiadomo czy chipa nie na zamontowanego ;/ Wygrasz miękkim ciach!em :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Zdjęcia LAMBO, (sorry za słabą jakość, ale były robione przy większej prędkości a poza tym z aparatu w telefonie): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Heh, kiedyś w końcu się z takim pościgam :> Pamiętam jak jakiś czas temu "ścigałem się" z Toyotą Supra. Koleś nie wiem jaki miał silnik ale robił tak: koło 150km/h wyrównywał się ze mną, patrzył się na mnie, uśmiechał (ale nie złośliwie) i jak wciskał gaz to miał takie przyspieszenie jak ja praktycznie przy starcie (przy 180KM). Tylko smród ze sporej rury (średnica 16-20 cm) czułem... I tak cały czas mnie denerwował ;) Ale jeszcze pamiętam jakiegoś desperata z Daewoo Nexia (sedan ;) ). Kurde, godzina 23, trasa Gdynia-Gdańsk. I ja za cholerę nie mogłem go złapać. Koleś miał minę jakby go przed chwilą babka rzuciła albo coś i jechał tak, że ja wymiękałem. Kto jest z 3miasta to kojarzy łuk koło "syrenki" (koniec Gdyni, początek Sopotu) - koleś jechał tam praktycznie bokiem 130 km/h.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nexia tam jechal 130? :q mocny, ja bym sie bal tam tyle jechac... ;) U mnie 'maly' UPDATE: Mercedes 190 2.0D 1990 rok Special Edition (cokolwiek by to mialo znaczyc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 czyms takim, tdi 100km Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Makakus Chipuj Golfa... Pokochasz go :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Makakus Chipuj Golfa... Pokochasz go :) i tak go kocham ;) a z chipuje jak sprzedam nerke, albo ojca namowie, bo to nie moja własność... ja jestem tylko biednym studentem, ktorego rodzice troche kochają i daja samochod ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Honda Civic D15B2 3D 92' - stozek , koncowy tlumik , sport kiera , i jakies [ciach!]ly 8) ~10s -0/100 max jechalem licznikowe 190 ... wiecej strach nawet jakby poszła :/ ( ah te nasze polskie "autostrady" :lol: ) W planach CRX 1.6 DOHC Vtec 90-91' .... edit : hmm :D pier-doł-y mi ociachowało :] Edytowane 1 Marca 2005 przez Trovao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 do więzienia was imbecyle za to ściganie się 200 km/h . Może innym życie jest miłe jak wam nie. Żałosne ma golfa 8 letniego albo honde 12 i zapierdzielam 180 km/h super jesteście kozaki. eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Nie wiem czy o nowym autku już tu pisałem, ale napisze :P Honda Civic 3D 93' 1.5 (niestety nie V-tec), zwieszenie "KONI" B) 194 km/h max. bez zadnego tuningu, z czego jestem dumnyB) . Na wiosne: turbina, 16" fele KONIG lub OZ :) , bodykity na zamowienie, no i jeszcze to na co kaski starczy. Na pierwszy rzut idzie tuning silnika, tylko sie zastanawiam z czego ja turbine wezme :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Daewoo Matiz '99, czerwony, wersja dla ubogich, czyli Firend :). Bez zbednego tuningu wizualnego, ani silnika. Mi jak narazie taki wozek wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 OMG ale dresiarski topic :mur: a ankieta to juz wogole :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 do więzienia was imbecyle za to ściganie się 200 km/h . Może innym życie jest miłe jak wam nie. Żałosne ma golfa 8 letniego albo honde 12 i zapierdzielam 180 km/h super jesteście kozaki. eot 1304535[/snapback] Przejedź się kiedyś pow. 160km/h to zobaczysz co to za przyjemność :D Adrenalina jak nie wiem co. Jestem uzależniony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Przejedź się kiedyś pow. 160km/h to zobaczysz co to za przyjemność :D Adrenalina jak nie wiem co. Jestem uzależniony ;] 1305051[/snapback] no to jest super.... kumpel kupil w wakacje golfa II, sprawdzil go bardzo dokladnie w warsztacie brata, full sprawny, pojechal z K-c do Krakowa autostrada by go przetestowac... nie wrocil... on tez lubil jezdzic szybko, ale zlapal lacia i przy lekko ponad 160km/h wylecial z drogi.... za nim kolejny z Was bedzie chcial rozpedzic sie >10 letnim gratem "z zachodu" zastanowcie sie czy warto tracic zycie dla chwilowego podniecenia :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 vectra b 1.6 16V HB 97r full opcja bez skury :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 turzol napisał : VW to VW i nie ma gatki mozesz rozwinąć mysl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 skoada 105 to jest woz a nie te wasze gowniane plastiki po 7 latach sie rozlatuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 skoada 105 to jest woz a nie te wasze gowniane plastiki po 7 latach sie rozlatuja 1305304[/snapback] Kolejny który obraża platik!! Zobacz ten link i nabierz respektu dla tworzyw sztucznych!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 eee... o co chodzi z tym chipem do auta i czy mozna to walnac do kazdego samochodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) zmieniło się Opel Tigra 1.6 16V - 106 PS Edytowane 1 Marca 2005 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Mutos wymiatasz. Jaki to ma silnik? Widzialem co potrafi zrobic spod swiatel trampek @ VW inside ;) A ja jeżdżę T25A2 (kto wie, to wie co to. Kto nie wie- jego strata :P) i poldkiem 1.6 (chyba już tu pisałem o poldku :D ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...