Novus Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 No wypasiony ten reno. Dawaj foty ze srodka. 1348794[/snapback] Juz daje wygrzebałem jakies stare ale jak dorobie sie cyfrowki to zrobie cała sesje:). W rzeczywistosci tych plam na wyswietlaczu prawie nie widac:) Po prawej jest wyswietlacz komputera pokładowego funkcje jak w Oplu Omega Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) http://www.tkaczuk.pl/kadett/index.html fotki z dzisiaj ... ladny nie ? :P pod maska narazie c16nz, czyli 75 koni ale juz niedlugo 2.0 ... :D a i fele takie bo jeszcze zimowki ... Edytowane 27 Marca 2005 przez qbusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) witam kolege z ktk - ja niestety jako user only :D A co do dechy lcd to ja mam taka :D Prawie jak w nieustraszonym :P Edytowane 28 Marca 2005 przez IGI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 witam kolege z ktk - ja niestety jako user only :D A co do dechy lcd to ja mam taka :D Prawie jak w nieustraszonym :P 1354305[/snapback] Jakie jest to autko bo nie poznaje no i oczywiscie jaki jest jego rocznik bo moj to Renault 11TXE 1,7 Electronic z 1984. Fajna deseczka chyba cos podobnego miała jedna z wersji Opla Kadetta 1990 (widziałem takowa na giełdzie samochodowej). Wiem Czy to nie jest Citroen BX (z ok. 1988r)?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) niee ! to kadett :) a deska z wersji gsi :) byly nawet dwie odmiany, droga miala okragly obrotek ... wlasnie na taka poluje :D Edytowane 28 Marca 2005 przez qbusek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Renault 19 kolor: zielona perła silnik: 1.7 75KM monowtrysk (F3N - jeden z lepszych silników Renault ;], niesmowicie rozłożony moment) przebieg: 130 tys.km rocznik: '91 mi wsytarcza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja posówam na biku żbiku czyli ......K O M A R E K te wasze BMKi to se możecie (przy moim sprzecie ) w gluteusa maximusa wsadzić. He he B) B) B) B) :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Audi B2 2,6 V6 150 PS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 W przyszłości pojeżdże lamborghini galardo :] a tak teraz samochodu ni mam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Drunk_ZoZol ja pochodzę z przyszłości i stwierdzam że to nie gallardo będzie a.... Mazda RX8 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe a jak dalekiej przyszłości?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Niedalekiej 6do 7 ewentualnie w porywach do 8lat he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe wtedy to to złom będzie będe musiał jakoś zaingerować w przyszłość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Podkręcisz mazde ( zmienisz korbowody na super wytrzymałe dodasz 4 turbo sprężarki Garretta dwa kompresory dziesięćdodatkowych wlotów powietrza , nitro oczywiście , chip tuning silnika [extreme] hydruliki lub bilsteina sportowe zawieszenie, spinnery chromowane neony) B) i bedzie gites nie grat!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Tak to mustanga stuninguje :D a z mazdą to tak nie bardzo chociarz bardzo lubie te samochody :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Łatwo nie bedzie ale myśle że sobie poradzisz!!! PS ciekawa konstrokcja tego wankla :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Renault 19 kolor: zielona perła silnik: 1.7 75KM monowtrysk (F3N - jeden z lepszych silników Renault ;], niesmowicie rozłożony moment) przebieg: 130 tys.km rocznik: '91 mi wsytarcza ;] 1355744[/snapback] Zgadzam sie co do silnika tylko ze to jest pochodna silnika F2N, silnik ten siedzi w moim autku(czytaj posty na poprzedniej stronie). A silniki te sa tak trwałe dlatego ze produkowane sa przez firme PSV(koncern produkujacy min. dla Peguot-a, Citroen-a Volvo no i oczywiscie dla Renatek) a nie jest to fabryczny silnik Renault(jak np. 1.4 16V z Megane). Silnik F2N montowany był min. w VOLVO 340. Roznica miedzy naszymi silnikami jest taka ze ja mam gaznik. A no i w starych Lagunach był on montowany tylko ze 16V...Co do tego silnika to moja Renatka przejechała juz przszło 265000km i nadal chodzi jak zyleta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Łatwo nie bedzie ale myśle że sobie poradzisz!!! PS ciekawa konstrokcja tego wankla :unsure: 1356665[/snapback] nie ciekawa tylko zaaaaajeeee...fajna :D "no pistons, no problem!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe i coś w rodzaju farby kameleon ale tak by sie zlewało z otoczeniem a nie tak że patrzysz pod innykm kontem masz inny kolor :] no ale myśle o dalekiej przyszłości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ee panowie to nie czat !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hehe i coś w rodzaju farby kameleon ale tak by sie zlewało z otoczeniem a nie tak że patrzysz pod innykm kontem masz inny kolor :] no ale myśle o dalekiej przyszłości :D 1357960[/snapback] Tak kilkakrotnie widziałem taka farbe na zywo i powiem ze wyglada bardzo ciekawie. A swoja droga to wyszła na 50lecie Mustanga specjalna wersja limitowana o pieknie brzmiacej nazwie Ford Mustang Mystichrome ale zeby było ciekawiej w tym samochodzie i destka rozdzielcza tez była pokryta takim lakierem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TABBO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ha ja dodam ze moj qmpel mam malucha i bez tlumika 130 VMax mial dodal ze ma felgi 13" od sc :) Mam jeszcze pytamko czy jezdzil ktos z was Mad Maxem? 341613[/snapback] Więc nie wiem czy się chwalić.. Prawko mam od 17 roku życia a mam 20 wiosen:D Ogólnie jeżdże spokojnie ale czasem denerwuje mnie cwaniactwo gości ,którzy mają alfe albo starą fieste i rżną kozaków bo im autko wyrczy i mają 200 spojlerów na tyłach i przodzie i 15 świateł stop..:D Boże miej nad nimi litość Więc taki kolo mnie raz poddenerwował i stało się patrze na licznik 180 km/h bez wysiłku hehehe trochę sie przeraziłem bo 300 m niżej czsto stoją z radarem ;/ a przypomnę że tam jest ograniczenie do 70 km/h :D.Lubię się czasem ścignąć Smiagm Nissanem Altima 2.4 twin cam 150 ps szkoda że w automacie (przynajmniej dzięki temu wieśniaki przez pierwsze 25 metrów się cieszą ,że prowadzą od światełale potem miażdże ich na 2-gim biegu) Apeluję do kierowców fiatów 125, 126 i Polnezów nie błażnijcie się dokładając kolejną naklejkę,lub lotkę wielkości autobusu czy też może sportowej końcówki która pierdzi a o ciemnych szybach z folii budowlanej nie mówie.Polska to piękny kraj a wy robicie z nigo Pośmiewisko.Zlitujcie się i przystopujcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 archeolog ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ale do tych co mają syrenki nic nie masz co :D ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TABBO Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Ale do tych co mają syrenki nic nie masz co :D ? :] 1366165[/snapback] Tak się składa że nie.Nie wiem o co ci chodzi.Czy to ma być prowokacja????O ile twoja syrenka nie jest zwieśniaczona tylko odrestaurowana to respekt... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 wpakuj do srodka 4 ludzi i zamknij licznik na jakies 10 minut.. wtedy to bedzie sie czym chwalic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Volvo 850 T-5R (Fabrycznie 250KM teraz nie wiem ile ma bo auto ma 10lat) 2.3 Turbo 0-100 - ok. 7,9 sek (nowe 7,1sek) v-max jaki ja zrobiłem to 220 Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez donio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 starszy ma vectre 2.0 B rocznik 97 kombi dokladnie osiagow nie sprawdzilem ps. co sadzicie o magnetyzerach, filtrach stozkowych i porzadnych swiecach - rzedu 40zl/szt??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 (edytowane) Goowno magnetyzatory świece i inne bezdety co ci z filtara stożkowego jeżeli będzie cię blokował wydech katalizator i inne tego typu rzeczy jeżeli chcesz się w to pakować to musisz mieć drożny cały układ a to godziny pomiarów na hamowniach i dobieranie odpowiednich ustawień. magnetyzatory :lol: to samo co naklejki sparco i remus na 126p dodają 150 wirtualnych koni mechanicznych czyli nic. nie warto się w to pakować bo za 40 zł nie zyskasz mocy jak masz 40 zł to kup wosk i samochod wywoskuj :) przynajmniej się będzie świecił :lol: to moje zdanie. P.S. Tabbo następnym razem bierzemy apart na wypad SKW - KRK :P porobimy zdjęcia hehe cel --> 220 :wink: Edytowane 3 Kwietnia 2005 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Goowno magnetyzatory świece i inne bezdety co ci z filtara stożkowego jeżeli będzie cię blokował wydech katalizator i inne tego typu rzeczy jeżeli chcesz się w to pakować to musisz mieć drożny cały układ a to godziny pomiarów na hamowniach i dobieranie odpowiednich ustawień. magnetyzatory :lol: to samo co naklejki sparco i remus na 126p dodają 150 wirtualnych koni mechanicznych czyli nic. nie warto się w to pakować bo za 40 zł nie zyskasz mocy jak masz 40 zł to kup wosk i samochod wywoskuj :) przynajmniej się będzie świecił :lol: to moje zdanie. P.S. Tabbo następnym razem bierzemy apart na wypad SKW - KRK :P porobimy zdjęcia hehe cel --> 220 :wink: 1366381[/snapback] to dlaczego to wszystko jest potwierdzone doswiadczalnie nie chodzi o moc ale o lepsza kulture pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...