poca Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Wielki wstyd. Sorry, ale nie bede skreslal bardzo dobrego samochodu tylko z tego powodu ze ktos kojarzy sobie marke BMW z dresami :< Mniami swiecacymi kolami(...) Że co? Chromy? Edytowane 3 Czerwca 2006 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 sprzedaje swoja 520i E34 i kupuje 320 E36, oczywiscie czarne, pozniej male zmiany kosmetyczne i w efekcie auto bedzie wygladac w ten sposob: http://img240.imageshack.us/img240/8081/10430060240fh.jpg pozdr Typowa beemka. Pokaz swoja E34 - ona przynajmniej pewnie ma klase. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) nie jestem dresem, slucham ambitniejszej muzyki niz 90 procent spoleczenstwa, glupi niejestem, nie szufladkuje sobie ludzi ze wzgledu na samochod itp wiec czego mam sie wstydzic ? wstydzilbym sie jadac astrą pozyczoną od taty sluchajac przebojów w stylu global deejays itp ruszajac spod swiatel z piskiem samochodem z silnikiem 1,4l to bym sie wstydzil ale jadac jedna z najlepszych marek na swiecie, z przyciemnionymi piecowo szybami i alufelgami oz racing vela ? czego tu sie wstydzic ? ;] a tu moja e34, jezdzilbym nia dalej ale niemoja wina ze facet w niej zaparkowal: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez giusepe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 No troszke zgwalcona :/ Wolalbym sie nia zajac niz kupowac tamtego "malego fiata" (if you now what I mean) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 doszedlem do wniosku ze tak wielkie auto chyba niejest mi potrzebne, jezdze glownie sam, trojka w sedanie bedzie rownie funkcjonalna, ma nowoczesniejszy motor (w e34 mam m20b20), mniej pali, jest lzejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Wrześniowy przyszły kierowca szuka samochódu. [...]Zainteresuj się Mazdą 323F (rocznik 96/97) świetne bardzo niezawodne auto, a przy tym wygodne. Silniki to 1.8 - 115KM lub 1.5 - 90KM <- ciotka miała takiego przez 3 lata, kilkanaście razy nim jeździłem, bardzo przyjemne wrażenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mniami Czy to jest mozę m6 lub 7 bo kurde :-| nie moge skojarzyć <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 7 od ac schnitzer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Co myślicie o Fiacie Bravo 1.4 lub 1.6? Jeździł ktoś może? Sprzedałem swoją pierwszą furkę Fiata CC (nie śmiać się :P). Mam teraz 11-12 tyś. i chciałbym kupić coś fajnego, taniego w miarę nowego... (1998 rocznik to najstarszy jaki biorę pod uwagę). Co do nowego samochodu to wymagam taniej eksploatacji (części), w miarę małego spalania. Musi być po prostu dostosowany do finansowych warunków biednego (przyszłego) studenta. Osiągi ostatecznie każde przeboleję (od silnika 0.7 nic gorszego być nie może :-P ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Zainteresuj się Mazdą 323F (rocznik 96/97) świetne bardzo niezawodne auto, a przy tym wygodne. Silniki to 1.8 - 115KM lub 1.5 - 90KM <- ciotka miała takiego przez 3 lata, kilkanaście razy nim jeździłem, bardzo przyjemne wrażenia. i 2.0 V6 150KM które wsysa około 13L/100km przy spokojniej jeździe :lol: znajomy taką ma :) Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Dejot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 moze nie sprecyzowalem mojej wypowiedzi :) chodzi glownie o modele z lat 92 ;) w takich najczesciej spotyka sie panow w ubiorach przeznaczonych raczej na poranne treningi biegania i nadal ponawiam swoje pytanie.. jezdzil ktos fiatem barchetta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 moze nie sprecyzowalem mojej wypowiedzi :) chodzi glownie o modele z lat 92 ;) w takich najczesciej spotyka sie panow w ubiorach przeznaczonych raczej na poranne treningi biegania i nadal ponawiam swoje pytanie.. jezdzil ktos fiatem barchetta ? to kupie z 91 albo 93r. to wtedy nie będe uważany za dresa :lol: geez...już słuchać tego nie mogę...jakie to BMW i Golfy są dresiarskie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Co myślicie o Fiacie Bravo 1.4 lub 1.6? Jeździł ktoś może? Sprzedałem swoją pierwszą furkę Fiata CC (nie śmiać się :P). Mam teraz 11-12 tyś. i chciałbym kupić coś fajnego, taniego w miarę nowego... (1998 rocznik to najstarszy jaki biorę pod uwagę). Co do nowego samochodu to wymagam taniej eksploatacji (części), w miarę małego spalania. Musi być po prostu dostosowany do finansowych warunków biednego (przyszłego) studenta. Osiągi ostatecznie każde przeboleję (od silnika 0.7 nic gorszego być nie może :-P ). Zajrzyj TUTAJ. Co do bravo 1.4 12v, nie opłaca się kupować, silnik jest paliwożerny, i są problemy z magistralą olejową (zapycha się). Lepiej wybrać 1.6 16v(~100hp), bo spala tyle samo, a jest mniej awaryjny, no i więcej mocy. Jezeli nie chcesz tak duzego silnika to wybierz 1.2 16v - 82hp, jest dość oszczędny, przyspieszenie cos kolo 13s do 100km/h, tyle ze jest malo elastyczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ...jakie to BMW i Golfy są dresiarskie.To zależy jak dla kogo czym jest taki samochód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Wielki wstyd. Sorry, ale nie bede skreslal bardzo dobrego samochodu tylko z tego powodu ze ktos kojarzy sobie marke BMW z dresami :< Mniami Że co? Chromy? widziałem taka (lub baardzo podobna) pod ośrodkiem na prawko.. ciut bardziej odwalona, wszystko na błysk.. szczena w dół.. i powiedziałem koledzie: "Nigdy nie bedzie mnie stac na takie.. alusy! " :lol: slucham ambitniejszej muzyki niz 90 procent spoleczenstwa, glupi niejestem T E C H N O is my religionambitna techniawa z głębokim przesłaniem.. jakoś nie moge tego zrozumieć.. no offence ;) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez hinco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A co Wy na to żeby zgłosić sie do tego zakupu kontrolowanego w tvn turbo, zawsze pomogą, znajdą coś ciekawego, imo chyba warto spróbować B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A co Wy na to żeby zgłosić sie do tego zakupu kontrolowanego w tvn turbo, zawsze pomogą, znajdą coś ciekawego, imo chyba warto spróbować B)Ten program to ściema, ostatnio jak był ten odcinek, w którym wybrali garbusa to mój znajomy właśnie go sprzedawał... ekipa przyjechała, nakręcili materiał, tamta osoba niby kupiła, a tak naprawdę to lipa... TVNowcy zebrali się i odjechali jak gdyby nigdy nic... nawet kolesiowi nic nie zapłacili :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ten program to ściema, ostatnio jak był ten odcinek, w którym wybrali garbusa to mój znajomy właśnie go sprzedawał... ekipa przyjechała, nakręcili materiał, tamta osoba niby kupiła, a tak naprawdę to lipa... TVNowcy zebrali się i odjechali jak gdyby nigdy nic... nawet kolesiowi nic nie zapłacili :-|Nie Wy chyba nie rozumiecie. Ludzie wybierają autko, które im najbardziej odpowiada z tych prezentowanych. A nie, że jak wybiorą to odrazu kupują. Co zresztą w ostatnim odcinku zostało sprostowane i wyjaśnione ;) BTW. ten garbus był na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 sie bede chwalil :D moja Viki (Vectra B '96 1.8 16V) dostala nowe obowie :-P Felgi BBS RX 7Jx16" ET35 z oponami Fulda Carat Extremo 205/50 R16 dokladnie ten sam model BBS'ow jest montowany w Vectrach serii i500 :] Autko siedzi nizej o 25mm od serii (sprezyny Irmscher), a na tyle mruczy dedykowany tlumik (Michael-tuning) z nierdzewki :D najblizsze plany to poliftowe lampki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 felgi BBS RX 7Jx16" Ile za nie dałeś bo do tanich to one nie należą :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ile za nie dałeś bo do tanich to one nie należą :-| 1100zl z oponami B) ...koles nie wiedzial co sprzedaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 1100zl z oponami B) ...koles nie wiedzial co sprzedaje :blink: No to naprawde jelenia spotkałeś, tak czy siak gratuluje wyboru. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dzieki :] tylko nowe lacie musze kupic bo te ktore sa taraz na BBSach zaliczyly w raichu awaryjne hamowanie z duuuzej predkosci i sa w jednym miejscu poprostu starte na plasko...i teraz przy 30-50km/h jest bardzo irytujacy poglos wulkanizator kazal to wyjezdzic az sie wyrowna, albo oddac na sciernice zeby chlopy wyrownali ...a ze mi sie nie chce to poprostu kupie jakis uzywany komplecik w dobrym stanie i bedzie si Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 _Vip_ bardzo ładne aluski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 _Vip_ bardzo ładne aluski :) dziekuje :D BTW bardzo ladny avatar :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 sie bede chwalil :D moja Viki (Vectra B '96 1.8 16V) dostala nowe obowie :-P Felgi BBS RX 7Jx16" ET35 z oponami Fulda Carat Extremo 205/50 R16 dokladnie ten sam model BBS'ow jest montowany w Vectrach serii i500 :] Autko siedzi nizej o 25mm od serii (sprezyny Irmscher), a na tyle mruczy dedykowany tlumik (Michael-tuning) z nierdzewki :D najblizsze plany to poliftowe lampki :wink: to sie kutfa teraz pochwal kto Cie namowil :P :D bo mi o jakichs TwinSpoke'ach marudzil :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to sie kutfa teraz pochwal kto Cie namowil :P :D bo mi o jakichs TwinSpoke'ach marudzil :D prawda :] ...oswiadczam ze Lagier vel Cyc przyczynil sie do wyboru BBS'ow :D :* ziom :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 prawda :] ...oswiadczam ze Lagier vel Cyc przyczynil sie do wyboru BBS'ow :D :* ziom :lol: no! :D :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Przebieg -> ponad 334000, koszty to tylko eksploatacja + paliwo + kosmetyki, stan jak widać, rocznik 1991, silnik 1,4 bez spożycia oleju. Made In Japan :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.dzida.neostrada.pl/Cif/1.JPG Przebieg -> ponad 334000, koszty to tylko eksploatacja + paliwo + kosmetyki, stan jak widać, rocznik 1991, silnik 1,4 bez spożycia oleju. Made In Japan :) Nad taką się zastanawiałem tylko, że hatchback i z silnikiem 1.6 ale wybór padł na nowsza wersję (5 generacja..."żaba") z silnikiem 1.6 VTEC 125KM :D :) _Vip_ piękne alusy...i Viki przyśliczniała :) teraz trzeba będzie uważać na "dziurki" na naszych drogach ;) Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Dejot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...