Skocz do zawartości
Macho

Jakim wozem jeździsz? - motoryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda, ale jak juz cos sie zepsuje to bankrut ;)

a dlaczego ? części do japońców teraz nie są wcale dużo droższe od innych ;) (wiadomo nie tak taniejak do golfa np. :P) dlatego ja wsysam japońca :D Edytowane przez Dejot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o tego Passata, to bardzo fajny, ale wg mnie B3 był ładniejszy. :]

Jeśli zaś chodzi o te wozy do 23K, to zamiast Passata można brać Skodę Octavię - w środku to nadal Passat (ten sam silniki i większość podzespołów), lecz na zewnątrz trochę ładniejszy :]

Wygoda we Francuzie? Chyba mówisz o "Cytrynkach" z zawieszeniem pneumatycznym - pozostałe Merc raczej bije na głowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@hinco

Wzialbym tego Passata, ale co jakis czas w firmie pojawiaja sie fajne furki, ost np moglem miec bardzo fajne Volvo S80 albo np to Audi co siostra kupila. Mysle tez nad jakims muscle carem, ale to juz cena...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtrace sie do tematu :) bo przeglada go wiele osob w temacie....

Pomozcie mi... nie wiem gdzie w Szczecinie moge kupic czesci do Peugota, chodzi mi o termostat chlodnicy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wtrace sie do tematu :) bo przeglada go wiele osob w temacie....

Pomozcie mi... nie wiem gdzie w Szczecinie moge kupic czesci do Peugota, chodzi mi o termostat chlodnicy ...

Najlepiej poszukaj sobie ASO w Szczecinie i tam sie udaj :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem wam tak mialem ta nowa octavie (naszczescie firmowa) i od passata sie nie rozni praktycznie niczym wiec teoretycznie bardziej sie oplaca octavie ale... jest 1 rzecz taka octavia juz sie posypie jak passat bedzie jeszcze wieku sredniego max? skad to wiem ? bo jak sie jezdzi na serwis i placi co chwile za wymiany czegos to nie jest to fajne... ogolnie octavia jest lepsza ale tylko do czasu... moja rada? kupic octavie i potem sie jej pozbyc :) acha no i octavia disel to taktor ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem wam tak mialem ta nowa octavie (naszczescie firmowa) i od passata sie nie rozni praktycznie niczym wiec teoretycznie bardziej sie oplaca octavie ale... jest 1 rzecz taka octavia juz sie posypie jak passat bedzie jeszcze wieku sredniego max? skad to wiem ? bo jak sie jezdzi na serwis i placi co chwile za wymiany czegos to nie jest to fajne... ogolnie octavia jest lepsza ale tylko do czasu... moja rada? kupic octavie i potem sie jej pozbyc :) acha no i octavia disel to taktor ;(

Na pompo-wtryskiwaczach to i passat jest fajnym traktorem . I co do awaryjnosci to owszem moze i passat sie mniej sypie ale jak juz sie posypie to ciezko sie zmiescic w 3-cyfrowej sumie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kiedyś sądziłem że jest robiona na tej płycie od passata,ale jak w środku siadłem to jakoś mjejsca za mało jak na passata:P Zresztą już link podaliście że jednak ma płytę od golfa:P Niezłe zaskoczenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To musze chyba przestac czytac autoswiata bo wlasnie z niego czerpalem swoją wiedze ;]

pomyliles sie najprawdopodobniej dlatego, ze w porownaniach byla czasem z passatem.

w ogole jakies smieszne porownania robia z tymi skodami: octavia[golf] zestawieniu z passatem, superb[passat] z a6 i mercem e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktos wie ile max pradu mozna wziac z gniazdka zapalniczki samochodowej w oplu astrze II? z 30A bedzie?

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

moze ktos wie ile max pradu mozna wziac z gniazdka zapalniczki samochodowej w oplu astrze II? z 30A bedzie?

Jak dasz mi czasu troche, to może znajde to w książce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można znaleźć 10A, można i 30A. W Uno jest bodajże 15A.

Ja podpiąłem kiedyś do zapalniczki zestawik Creative Cambridge 4.1. Ładnie grał i zasilanie wytrzymywało. Był tylko jeden "malutki" feler - zwiększanie obrotów silnika powodowało, iż z głośników prócz muzyki wydobywał się odgłos startującego odrzutowca ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...