Skocz do zawartości
Macho

Jakim wozem jeździsz? - motoryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe. No to wyciągniemy temat na początek :).

U mnie nastąpił update :)

Teraz posiadam astre kombi 1,6 16 100@90-95 kucy. Spalanie jakieś 10 miasto, 7 trasa. W trasie średnio 130 - 140/h.

Zrobiłem moda na silniku i zainstalowałem gaz :)

Zrobiłem już nim 10 000 km i wszystko gites.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bmw e30 1.8 M40 117KM, spoko auto od kupienia w polowie zeszlego roku tylko olej i swiece wymienilem, spalanie 7-8 w trasie miasto około 10l.

nie ma zadnych szpojlerow ani czarnych szyb ładna biała e30 poprostu

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja jeszcze nie mam prawka no ale w marcu bede mógł już startować do robienia... a co autka to długo by wymieniać bo mój stary praktycznie co 3 miesiące zmienia jedno z aut jak małe dziecko... a jak ja wydaje kase wydaje na kompa to wydziera sie że mam zachciewajki....

no ale obecnie ma:

1.Dodge Stealth ( amerykański odpowiednik Mitsubishi 3000GT ) z turbinami czyli 300 KM ale nie wiem w ile do setki bo stary nie robi takich teścików

2. Chrysler Caravan

i już mówi że za miesiąc caravana sprzeda a przy Stealcie kręcą sie klienci

:roll: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przewaznie Ford Focus 1.6 100 KM z 2000 r., wlasny. W trasie 6,5 l/100 km (przy wlaczonej klimie), przyjemna odmiana po Lanosie 1,6 ;) (8,5 palil 8O).

Czasem Honda Accord 2.0 136 KM z 1997 r., dzielona z rodzina (a mila jest bo full opcja, nawet cruise control ma :)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem szczęśliwy posiadaczem

Volvo 850 2.3T (249KM)

6,9 > 100

http://www.gdynia.mm.pl/~donio/foto/volvo.jpg

Piękna maszyna.....ahhh rozmazyłem się ;)

Ja pomykam DU Tico (wersja z elektrycznymi szybami, zegarkiem, zdeżakami w kolorze nadwozia, i swietny spoiler na klapie :D )

Na 95oktanach poszedł 149 km/h. Do setki nie miezyłem bo po co? :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam Poltka Trucka z `91 :lol: do 100km/h jak błyskawica max 140km/h z górki of kors

Fiata Palio Weekenda HL 1.2/75 z `99 :D do 100 około 15s z moją jazdą max około 190 włoski ogier potrafi 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość PL4Y3R-PL

Renault Kangoo '04 1.6 95km Srebrny :) wg katalogu 10s do 100 :) + planowany chip tuning (+ok 10km:) + strumienica + wydech.... jak bedzie hajs:) i jak mnie starszy za cos takiego nie zaje*** moze mi ktos odstapi forda coswortha ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...