esh0 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Renault 19 kolor: zielona perła silnik: 1.7 75KM monowtrysk (F3N - jeden z lepszych silników Renault ;], niesmowicie rozłożony moment) przebieg: 130 tys.km rocznik: '91 mi wsytarcza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja posówam na biku żbiku czyli ......K O M A R E K te wasze BMKi to se możecie (przy moim sprzecie ) w gluteusa maximusa wsadzić. He he B) B) B) B) :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Audi B2 2,6 V6 150 PS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 W przyszłości pojeżdże lamborghini galardo :] a tak teraz samochodu ni mam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Drunk_ZoZol ja pochodzę z przyszłości i stwierdzam że to nie gallardo będzie a.... Mazda RX8 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe a jak dalekiej przyszłości?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Niedalekiej 6do 7 ewentualnie w porywach do 8lat he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe wtedy to to złom będzie będe musiał jakoś zaingerować w przyszłość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Podkręcisz mazde ( zmienisz korbowody na super wytrzymałe dodasz 4 turbo sprężarki Garretta dwa kompresory dziesięćdodatkowych wlotów powietrza , nitro oczywiście , chip tuning silnika [extreme] hydruliki lub bilsteina sportowe zawieszenie, spinnery chromowane neony) B) i bedzie gites nie grat!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Tak to mustanga stuninguje :D a z mazdą to tak nie bardzo chociarz bardzo lubie te samochody :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Łatwo nie bedzie ale myśle że sobie poradzisz!!! PS ciekawa konstrokcja tego wankla :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Renault 19 kolor: zielona perła silnik: 1.7 75KM monowtrysk (F3N - jeden z lepszych silników Renault ;], niesmowicie rozłożony moment) przebieg: 130 tys.km rocznik: '91 mi wsytarcza ;] 1355744[/snapback] Zgadzam sie co do silnika tylko ze to jest pochodna silnika F2N, silnik ten siedzi w moim autku(czytaj posty na poprzedniej stronie). A silniki te sa tak trwałe dlatego ze produkowane sa przez firme PSV(koncern produkujacy min. dla Peguot-a, Citroen-a Volvo no i oczywiscie dla Renatek) a nie jest to fabryczny silnik Renault(jak np. 1.4 16V z Megane). Silnik F2N montowany był min. w VOLVO 340. Roznica miedzy naszymi silnikami jest taka ze ja mam gaznik. A no i w starych Lagunach był on montowany tylko ze 16V...Co do tego silnika to moja Renatka przejechała juz przszło 265000km i nadal chodzi jak zyleta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Łatwo nie bedzie ale myśle że sobie poradzisz!!! PS ciekawa konstrokcja tego wankla :unsure: 1356665[/snapback] nie ciekawa tylko zaaaaajeeee...fajna :D "no pistons, no problem!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hehe i coś w rodzaju farby kameleon ale tak by sie zlewało z otoczeniem a nie tak że patrzysz pod innykm kontem masz inny kolor :] no ale myśle o dalekiej przyszłości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ee panowie to nie czat !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hehe i coś w rodzaju farby kameleon ale tak by sie zlewało z otoczeniem a nie tak że patrzysz pod innykm kontem masz inny kolor :] no ale myśle o dalekiej przyszłości :D 1357960[/snapback] Tak kilkakrotnie widziałem taka farbe na zywo i powiem ze wyglada bardzo ciekawie. A swoja droga to wyszła na 50lecie Mustanga specjalna wersja limitowana o pieknie brzmiacej nazwie Ford Mustang Mystichrome ale zeby było ciekawiej w tym samochodzie i destka rozdzielcza tez była pokryta takim lakierem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 No to i ja zaprezentuje swoje autko. Volvo 850 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ja dopiero za 2 lata bede może miał prawko bo skończe 18 lat. A jak narazie mój brat posiada BMW-E21 B) a tu macie fotki :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) No to i ja zaprezentuje swoje autko. Volvo 850 1373603[/snapback] Nice, zawsze mi się Volvo podobały Jedyne co mi przeszkadza: naklejki z tyłu i wolałbym wersję sedan. Właśnie ten model z Volvo podoba mi się najbardziej... EDIT: No i te kołpaczki na felach, alumy tu by się zdały :wink: ... Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez psychodeliczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Nice, zawsze mi się Volvo podobały Jedyne co mi przeszkadza: naklejki z tyłu i wolałbym wersję sedan. Właśnie ten model z Volvo podoba mi się najbardziej... EDIT: No i te kołpaczki na felach, alumy tu by się zdały :wink: ... 1374069[/snapback] Ledwo umyty. Jeszcze mokre opony i kostka brukowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Miałem 850 przez miesiąc ;) 2.5 w benzynie i bardzo ładnie przypierchodził ;) Trzeba tez przyznac ze chłopaki postarały sie przy zawiesznieu bo bardzo dobrze trzyma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Ledwo umyty. Jeszcze mokre opony i kostka brukowa :) 1374078[/snapback] Nieważne :) Volvo to Volvo - mój sąsiąd miał starą 244 GL - jak na swoje lata była boska, ale niestety sprzedał :? A fajnie się jeździło... Bardzo fajny dla tej wersji co wyżej jest kolor czerwony (może bordowy - nie znam się na kolorach :D)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Nice, zawsze mi się Volvo podobały Jedyne co mi przeszkadza: naklejki z tyłu i wolałbym wersję sedan. Właśnie ten model z Volvo podoba mi się najbardziej... EDIT: No i te kołpaczki na felach, alumy tu by się zdały :wink: ... 1374069[/snapback] Alu są tyle że na letnich opnach - 16'. A nie wymieniałem jeszcze na letnie bo czekam na nowe opony bo stare jush nie nadają sie ;) A powiem ci że w 850 to bardziej mi się podoba kombi niż seden. Jedynym minusem kombi jest to że przypomina karawane :) Na alu tak wygląda [sory za słabą jakość nie mam innych fotek] Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez donio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 mi tez bardziej sie podoba kombi :D ale faktycznie... karawan :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 VW passat '96 kombi 2.0 benzynka na pelnym wtrysku B) nie powiem...bo wciska w fotel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 2 śFiaty: 126 EL 1996, Brava 1999 i zbieram na UNO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 2 śFiaty: 126 EL 1996, Brava 1999 i zbieram na UNO :D 1376579[/snapback] ot. Czemu akurat na Uno, a nie punto?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 2 śFiaty: 126 EL 1996, Brava 1999 i zbieram na UNO :D 1376579[/snapback] chyba nie ogladales Fifth Gear na TVN turbo i nie wiesz jak wyglada uno po wypadkach :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 chyba nie ogladales Fifth Gear na TVN turbo i nie wiesz jak wyglada uno po wypadkach :cry: 1378285[/snapback] Panowie, spokojnie, główka pracuje... wiadomo że jak mogę jeździć Bravą to na kiego grzyba mi UNOchód, UNO kupuję z Rzeszy za 200 ojro, potrzebuję z niego silnik z osprzętem i elektryką plus elektryczną pompą paliwa. Silniczek pójdzie do kaszla wraz z tarczówkami od cc a reszta do żyda tudzież na złom, i tak taniej wyjdzie niż kupować silnik w Polsce. Ot cały plan :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dzisiaj pokazywali w pasjonatach na polsacie kaszla z silnikiem alfy, cos kolo 100KM, a jak chodzil :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...