fipa Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Przeciez to wlasnie jest moja seria 3 :lol: Lepiej wypucuj pod maska silnik icon_razz.gif Przejdalo mi sie to BMW icon_razz.gif I zainwestuj w zawieszenie icon_twisted.gif Na moje drogi nie ma sensu go glebić. Przejadlo Ci sie konkretnie moje, ze tyle o nim pisze, czy ogolnie wszystkie? Fakt, pisze sporo, wiec juz koniec ;) Ani mru-mru.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 e-36. Ladny samochod ale cholera niedlugo bedzie tego wiecej niz wszelkiej masci Daewoo-Chevrolet. I nie mowie o glebieniu samym w sobie. Utwardzenie bardziej chodzilo mi po glowie. No dobra. 15mm mnie tez sie poniewieralo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Moge jeszcze powiedziec, ze co do wygody podrózowania, to jednak auto jest stworzone tylko dla 4 osób. Wtedy jest bardzo komfortowo. Piata osoba ma problem, bo siedzi na malym wybrzuszeniu siedzen i ma miedzy nogami wał (tylny napęd i jego uroki ;)).My mamy A4 i ciągnie na przód, a z tyłu ma wejście do komputera i obudowe jakby był napęd na tył, nigdzie jeszcze tak wysokiego nie spotkałem.. Są wersje quatro ale i tak za wysoki ten wał choćby w quatro.. Siedzenia na środku też wybrzuszone i twarde, a jak siedzi piata osoba to dwie skrajne siedzą na załąmaniu siedzeń w góre co nie jest za wygodne i poprostu 'lecą' na tą w środku o; Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez hinco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Oglądaliscie przed chwilą fakty TVN??? Była relacja o fotoradarach i na jednym ze zdjęc pokazali pędzące 218km/h po WARSZWIE FERRARI ENZO!!!! Byłem w szoku że po naszym kraju takie bryki jeżdżą:) Co prawde słyszałem że ktoś zamówił w Polsce to auto ale myslałem że to tylko plota... Może to było to Enzo :) Na żywca nie widziałem, ale kolega widział na Powsińskiej to Enzo. W rzeczywistości to maleństwo. Miałem przyjemność dwa razy widzieć 360 Modena, raz 360 Spider, Testarossa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 OMG :lol: :blink: jak koles tym jeździ po polskich drogach to siedzi jakies 10 cm od ziemi Samochod fajny nie ma co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Może to było to Enzo :) http://img147.imageshack.us/img147/5523/enzo3fk.jpg http://img222.imageshack.us/img222/7331/enzo23xu.jpg http://img147.imageshack.us/img147/9240/enzo35ml.jpg Na żywca nie widziałem, ale kolega widział na Powsińskiej to Enzo. W rzeczywistości to maleństwo. Miałem przyjemność dwa razy widzieć 360 Modena, raz 360 Spider, Testarossa. Te ostatnie zdjęcie jest mega :mrgreen: Mnie ostatnio na skrzyżowaniu minął Chevrolet Corvetta Oo Nie jest to może jeden z nowych supersamochodów ale na mnie nadal wywołuje ogromne wrażenie :wink: BTW czemu wszyscy sie tym Enzo rajcują? Według mnie jest okropnie brzydki w porównaniu ze starszymi modelami Ferrari. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Fajny moze i jest ale nie na nasze drogi U mnie w sasiedztwie koles ma 2szt ferrari. Testarossa i jakis starszy model. Inny koles diablo podjezdzal ale przykasowal na jednej z drog. Urwalo mu jakies elementy podwozia i nikt sie nie podjal naprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Te ostatnie zdjęcie jest mega :mrgreen: Mnie ostatnio na skrzyżowaniu minął Chevrolet Corvetta Oo Nie jest to może jeden z nowych supersamochodów ale na mnie nadal wywołuje ogromne wrażenie :wink: BTW czemu wszyscy sie tym Enzo rajcują? Według mnie jest okropnie brzydki w porównaniu ze starszymi modelami Ferrari. No ostatnie zdjecie roxuje szczegolnie fajnie ten samochod wyglada w tle zanakow informujacych o ograniczeniu predkosci do 50km/h :blink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Wolalbym tamto Evo w tle pierwszego zdjecia. Albo cholerna kobyle ktora reaguje na imie Dodge Ram SRT-10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Takim Ferrari jeździł Udaj - syn Husajna, a żal serce ściska :sad: Dodam, że to moje ulubione Ferrari F550 Maranello Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ja bym testarosse chcial. @Orgiusz samochod czaka norrisa?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Całkiem mozliwe że to było to Enzo bo w Faktach dysponowali tyljko czarnobiałą fotką z fotoradaru:) A wiemy do kogo należy to autko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Pamiętajcie, że Enzo się nie zamawia. To Ferrari wyszukuje i wybiera klientów do zakupu tej maszyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Tak było kiedyś, teraz istnieje jeszcze rynek wtórny:> Poza tym z tego co pamiętam to już nie produkują tego samochodu- wyprodukowano bodajże 349 sztuk. Widziałem Enzo w zeszłe wakacje, jednak do tej pory na publicznej drodze największe wrażenie zrobił na mnie McLaren, a nie Enzo, Gallardo czy SLR;] Heh, popatrzeć też czasem fajnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) o taki. otwierane swiatla byc musza :D bardziej przyziemnie to gdybym garaz mial i troche zbednej kasy kupil bym to http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C754884 Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Tak było kiedyś, teraz istnieje jeszcze rynek wtórny:> Poza tym z tego co pamiętam to już nie produkują tego samochodu- wyprodukowano bodajże 349 sztuk. Widziałem Enzo w zeszłe wakacje, jednak do tej pory na publicznej drodze największe wrażenie zrobił na mnie McLaren, a nie Enzo, Gallardo czy SLR;] Heh, popatrzeć też czasem fajnie. No wlasnie Maclaren F1 Jak go zobaczylem i uslyszalem to wszystkie ferrari i lamborghini sie pochowac moga Duze wrazenie tez zrobila na mnie rasowana TVR Cerbera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Może to było to Enzo :) Na żywca nie widziałem, ale kolega widział na Powsińskiej to Enzo. W rzeczywistości to maleństwo. Miałem przyjemność dwa razy widzieć 360 Modena, raz 360 Spider, Testarossa. Heheh to Enzo to ja widziałem jakis czas temu w Wawie ... tzn. jechałem sobie ul.Marszałkowsą i widze w lusterku ze cos niskiego i szerokiego sie do mnie zbliża, poznałem dopiero podziwiając jego tył jak juz mnie minął. Nawet nie zdążyłem sie mu porządnie przyjżeć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Obraz153 przywolal mi serie zdjec z e-bay z odbiciami :lol2: Trzeba przyznac ze utrzymane wozidelko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No muszę powiedzieć, że jak na taki przebieg samochód wygląda świetnie - zadbany, nic nie zniszczone - za tą cenę to był dobry zakup. I na oko bezwypadkowy. Kolorek chyba najlepszy z możliwych :] W silniczku jak przystało na niemców porządek ja należy (w moim uno jest jak w moim pokoju)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Pomimo przesytu E36 i wszelkimi "stjuninkowanymi" E30, to bardzo mi się podoba. Na zewnątrz wyglada bardzo ładnie. Wewnątrz już trudniej stwierdzić, ale też raczej ołkej;] Brakuje mi tylko zdjęcia "kokpitu"- wskaźniki, itd. Wiem, czepiam się;] Bardzo fajne felgi i tak jak pisał Varrol fajny kolorek. Krótko mówiąc- zazdroszczę;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A ja musze jeszcze ponarzekac ;] To jest ladniejsze. Szkoda ze ma tyle lat ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 No, to fakt, że tzw. "rekiny" prezentują się bardzo fajnie i są ciekawszymi wozami. Ale spotkać coś takiego na drodze w dobrym stanie, to naprawde rzadkość- to już raczej zabawa dla koneserów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 najfajniejsze ferrari to testarosa, 360 i jeszcze jakis 5.. juz nie pamietam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 fipa, jak sie osobno oglada kazda e36 to sa swietne. Ale juz jak jade samochodem badz ide chodnikiem to nawet tych samochodow nie zauwazam. Twoj egzemplarz ze zdjec wyglada bardzo ladnie. Zrob jeszcze zdjecia kokpitu. Radio pod kolor jakies zamontuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Niestety to, co napisal Keares jest prawdą - tych samochodów sie nie zauwaza na ulicy, w rzeczywistosci one są pospolite.. To tez zdjecie ze wczoraj. Wszystkie sa takie dziwne, bo robione w pelnym sloncu, a ja nie umiem cykac fotek. Kierownica w rzeczywistosci jest mniejsza, niz na zdjeciu, tylko tak jakos to wyszlo.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 ehh moje mazenie ... Bugatti veyron - najszybszy samochod na swiecie .. 2,5s do 100km/h 1000kM predkosc maxymalna pod zdjeciu blokady (jak sie nie przeslyszalem) 640km/h :o :o :o i pali 100l na 12minut jazdy na pelnym gazie ;) jeah a teraz moje bardziej realny mazenie czyli mustang shelby z 1966/67/68 roku a tu najrealniejsze: ehehe ale wam bezdie cielo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Tak było kiedyś, teraz istnieje jeszcze rynek wtórny:> Poza tym z tego co pamiętam to już nie produkują tego samochodu- wyprodukowano bodajże 349 sztuk.A nie 399 przypadkiem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) 349 sztuk (-1 - Ameykaniec jedno skasował na autostradzie) było Ferrari F50. Co do Enzo to chyba nawet nie zdążyliby tyle wyprodukować. Wiadomo, ręczna robota, od zera samochód składają w kilkanaście tygodni, testują itp. Kiedyś jak jechałem do pracą zobaczyłem takie cuś przed maską: http://img458.imageshack.us/my.php?image=m15bj.jpg Reszta fotek tu: Kolejna fotka Enzo: http://img48.imageshack.us/my.php?image=enzo8fg.jpg Laborgini Murcielago: http://img404.imageshack.us/my.php?image=murcielago0fh.jpg Ferrari 360: http://img266.imageshack.us/my.php?image=21f14nk.jpg Chyba zaraz obrabuję jakiś spory bank :wink: Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Co moglby dac w moim przypadku chip-tuning (318tds)? Pytanie czysto teoretyczne ;) Czy tylko zwiekszenie mocy/momentu? Jak zmienia sie spalanie? Jak zmienia sie trwalosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...