Skocz do zawartości
Macho

Jakim wozem jeździsz? - motoryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez to wlasnie jest moja seria 3 :lol:

Lepiej wypucuj pod maska silnik icon_razz.gif Przejdalo mi sie to BMW icon_razz.gif

I zainwestuj w zawieszenie icon_twisted.gif

Na moje drogi nie ma sensu go glebić.

Przejadlo Ci sie konkretnie moje, ze tyle o nim pisze, czy ogolnie wszystkie? Fakt, pisze sporo, wiec juz koniec ;) Ani mru-mru..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge jeszcze powiedziec, ze co do wygody podrózowania, to jednak auto jest stworzone tylko dla 4 osób. Wtedy jest bardzo komfortowo. Piata osoba ma problem, bo siedzi na malym wybrzuszeniu siedzen i ma miedzy nogami wał (tylny napęd i jego uroki ;)).

My mamy A4 i ciągnie na przód, a z tyłu ma wejście do komputera i obudowe jakby był napęd na tył, nigdzie jeszcze tak wysokiego nie spotkałem..

Są wersje quatro ale i tak za wysoki ten wał choćby w quatro..

Siedzenia na środku też wybrzuszone i twarde, a jak siedzi piata osoba to dwie skrajne siedzą na załąmaniu siedzeń w góre co nie jest za wygodne i poprostu 'lecą' na tą w środku o;

Edytowane przez hinco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądaliscie przed chwilą fakty TVN??? Była relacja o fotoradarach i na jednym ze zdjęc pokazali pędzące 218km/h po WARSZWIE FERRARI ENZO!!!! Byłem w szoku że po naszym kraju takie bryki jeżdżą:) Co prawde słyszałem że ktoś zamówił w Polsce to auto ale myslałem że to tylko plota...

Może to było to Enzo :)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Na żywca nie widziałem, ale kolega widział na Powsińskiej to Enzo. W rzeczywistości to maleństwo.

Miałem przyjemność dwa razy widzieć 360 Modena, raz 360 Spider, Testarossa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://img147.imageshack.us/img147/5523/enzo3fk.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/7331/enzo23xu.jpg

http://img147.imageshack.us/img147/9240/enzo35ml.jpg

Na żywca nie widziałem, ale kolega widział na Powsińskiej to Enzo. W rzeczywistości to maleństwo.

Te ostatnie zdjęcie jest mega :mrgreen:

Mnie ostatnio na skrzyżowaniu minął Chevrolet Corvetta Oo

Nie jest to może jeden z nowych supersamochodów ale na mnie nadal wywołuje ogromne wrażenie :wink:

BTW czemu wszyscy sie tym Enzo rajcują? Według mnie jest okropnie brzydki w porównaniu ze starszymi modelami Ferrari.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny moze i jest ale nie na nasze drogi

U mnie w sasiedztwie koles ma 2szt ferrari. Testarossa i jakis starszy model. Inny koles diablo podjezdzal ale przykasowal na jednej z drog. Urwalo mu jakies elementy podwozia i nikt sie nie podjal naprawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te ostatnie zdjęcie jest mega :mrgreen:

Mnie ostatnio na skrzyżowaniu minął Chevrolet Corvetta Oo

Nie jest to może jeden z nowych supersamochodów ale na mnie nadal wywołuje ogromne wrażenie :wink:

BTW czemu wszyscy sie tym Enzo rajcują? Według mnie jest okropnie brzydki w porównaniu ze starszymi modelami Ferrari.

No ostatnie zdjecie roxuje szczegolnie fajnie ten samochod wyglada w tle zanakow informujacych o ograniczeniu predkosci do 50km/h :blink: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak było kiedyś, teraz istnieje jeszcze rynek wtórny:> Poza tym z tego co pamiętam to już nie produkują tego samochodu- wyprodukowano bodajże 349 sztuk.

Widziałem Enzo w zeszłe wakacje, jednak do tej pory na publicznej drodze największe wrażenie zrobił na mnie McLaren, a nie Enzo, Gallardo czy SLR;] Heh, popatrzeć też czasem fajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak było kiedyś, teraz istnieje jeszcze rynek wtórny:> Poza tym z tego co pamiętam to już nie produkują tego samochodu- wyprodukowano bodajże 349 sztuk.

Widziałem Enzo w zeszłe wakacje, jednak do tej pory na publicznej drodze największe wrażenie zrobił na mnie McLaren, a nie Enzo, Gallardo czy SLR;] Heh, popatrzeć też czasem fajnie.

No wlasnie Maclaren F1

Jak go zobaczylem i uslyszalem to wszystkie ferrari i lamborghini sie pochowac moga

Duze wrazenie tez zrobila na mnie rasowana TVR Cerbera

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Heheh to Enzo to ja widziałem jakis czas temu w Wawie ... tzn. jechałem sobie ul.Marszałkowsą i widze w lusterku ze cos niskiego i szerokiego sie do mnie zbliża, poznałem dopiero podziwiając jego tył jak juz mnie minął. Nawet nie zdążyłem sie mu porządnie przyjżeć :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No muszę powiedzieć, że jak na taki przebieg samochód wygląda świetnie - zadbany, nic nie zniszczone - za tą cenę to był dobry zakup. I na oko bezwypadkowy. Kolorek chyba najlepszy z możliwych :] W silniczku jak przystało na niemców porządek ja należy (w moim uno jest jak w moim pokoju)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo przesytu E36 i wszelkimi "stjuninkowanymi" E30, to bardzo mi się podoba. Na zewnątrz wyglada bardzo ładnie. Wewnątrz już trudniej stwierdzić, ale też raczej ołkej;] Brakuje mi tylko zdjęcia "kokpitu"- wskaźniki, itd. Wiem, czepiam się;]

Bardzo fajne felgi i tak jak pisał Varrol fajny kolorek. Krótko mówiąc- zazdroszczę;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fipa, jak sie osobno oglada kazda e36 to sa swietne. Ale juz jak jade samochodem badz ide chodnikiem to nawet tych samochodow nie zauwazam.

Twoj egzemplarz ze zdjec wyglada bardzo ladnie. Zrob jeszcze zdjecia kokpitu. Radio pod kolor jakies zamontuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety to, co napisal Keares jest prawdą - tych samochodów sie nie zauwaza na ulicy, w rzeczywistosci one są pospolite..

Dołączona grafika

To tez zdjecie ze wczoraj. Wszystkie sa takie dziwne, bo robione w pelnym sloncu, a ja nie umiem cykac fotek.

Kierownica w rzeczywistosci jest mniejsza, niz na zdjeciu, tylko tak jakos to wyszlo..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

ehh moje mazenie ... Bugatti veyron - najszybszy samochod na swiecie ..

2,5s do 100km/h 1000kM predkosc maxymalna pod zdjeciu blokady (jak sie nie przeslyszalem) 640km/h :o :o :o i pali 100l na 12minut jazdy na pelnym gazie ;) jeah

a teraz moje bardziej realny mazenie

Dołączona grafika

Dołączona grafika

czyli mustang shelby z 1966/67/68 roku

a tu najrealniejsze:

Dołączona grafika

ehehe ale wam bezdie cielo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

349 sztuk (-1 - Ameykaniec jedno skasował na autostradzie) było Ferrari F50. Co do Enzo to chyba nawet nie zdążyliby tyle wyprodukować. Wiadomo, ręczna robota, od zera samochód składają w kilkanaście tygodni, testują itp.

Kiedyś jak jechałem do pracą zobaczyłem takie cuś przed maską:

http://img458.imageshack.us/my.php?image=m15bj.jpg

Reszta fotek tu:

Kolejna fotka Enzo:

http://img48.imageshack.us/my.php?image=enzo8fg.jpg

Laborgini Murcielago:

http://img404.imageshack.us/my.php?image=murcielago0fh.jpg

Ferrari 360:

http://img266.imageshack.us/my.php?image=21f14nk.jpg

Chyba zaraz obrabuję jakiś spory bank :wink:

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...