Vadeer Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Temat jak wyżej Chodzi mi abyscie wypisali jakie moga pojawic sie komunikaty i co one wtedy oznaczaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 wyskoczy blad = komp niestabilny przyczyny szukasz sam :) (pamiatki, napiecie itd itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 tyle to ja wiem, ale wiem ze pewne komunikaty wyswietlaja sie jak niestabilny jest procek, a inne jak pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Stary, wykaż miminum wysiłku - Do prime dodane jest coś takiego jak HELP/FAQ/INDEX czy coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 widzisz czytalem bo nie lubie od razu wrzucac glupich watkow. w help jest taki temat possible hardware failure ale tam nic nie ma. jak znasz odpowiedz na moje pytanie to napisz, jesli nie to nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...