mily888 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam Chcialbym kupic nagrywarke DVD i nie wiem jaka i o co chodzi z tymi formatami nagrywania. Dzienx :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zajebisty jestes !! Moze bys powiedzial cos wiecej, nmp ile masz kasy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 ...wejdź na www.cdrinfo.pl i do działu dvd, najlepiej wziąć wieloformatową, ale przy używaniu afaik najlepiej wypada + Moze bys powiedzial cos wiecej, nmp ile masz kasy :lol: wcale tak dużo kasy nie potrzeba, sam mam starego dosyć Philipsa +RW228, teraz można go kupić za 600-700 zeta, a sprzęt przyzwoity, co prawda tylko 2,4x, ale jak dobra płytka kosztuje 10-12 złych, to prędkość nie ma takiego znaczenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Witam Chcialbym kupic nagrywarke DVD i nie wiem jaka i o co chodzi z tymi formatami nagrywania. Dzienx :twisted: Najlepszy w tej chwili jest Lite-On 411S. Jest dwuformatowy, ma sporo funkcji i kosztuje w tej chwili coś koło 650zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Jak dostaniesz taniej Liteona 401S to możesz bez problemu przerobić ją na 411S (dwuformatowa). One różnią się tylko firmware i eepromem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Jak dostaniesz taniej Liteona 401S to możesz bez problemu przerobić ją na 411S (dwuformatowa). One różnią się tylko firmware i eepromem. ale nie wszystkie 401S daja sie przerobic bez bolu :? IMO juz lepiej troszke dozbierac do 411S ,ja tak chyba zrobie albo poczekam na cos szybszego ...ale jak ktos sie uprze to.... http://mech7.w.interia.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Moja ocena i polecam w tej kolejnosci : - Sony DRU 510A - LG GSA 4040B ( - TEAC DV-W50DK wszystkie dwuformatowe Sony nawet trzyformatowa - w ciagu tygodnia kupuje jedna z nich faworyt LG o wiele tansza od Sony teac to rezerwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerman Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 IMO juz lepiej troszke dozbierac do 411S Jeśli różnica ma wynieść niewiele to owszem, można dopłacić parę złotych żeby nie odstać zawału podczas paru sekund flaszowania :D Ale jeszcze niedawno różnica wynosiła ponad 200 złotych i w takim wypadku przeróbeczka była jak najbardziej usprawiedliwiona 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 ja osobiscie nie polecam nagrywajek sony, mam wiec pisze z doswiadczenia. plytki w porownaniu do liteona, choc ten na poczaatku mial tez problemy, teraz z ostatnimi f/w jest znacznie lepiej - lepiej niz sony. tacka chodzi brzydko, tylko wyglad zewnetrzny serii dru moze sie podobac, generalnie nic ciekawego, napewno nie za takie pieniadze ile normalnie kosztuje. jesli chodzi o jakosc nagran to tylko pioneer-dvr106 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...