pci Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam płyte jak w podpisie na kt333. Procka puściłem na 166(333) ustawione na zworkach działa stabilnie ale w SiSoftware Sandra zauważyłem w opci Maindboard information i PCi Bus 42Mhz i na AGP 4X 84Mhz z tego co wiem to powinno być na PCI 33 a na AGP 66 Może dzielnik 5/1 się nie załączył co o tym sądzicie i jak to sprawdzić mam wersje biosu 7/11/2003 to jest z tego co pamietam to wersja F Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Prosze o wase opinie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 O Sandre sie nie opieraj :!: - fałszuje taktowanie AGP i PCI pow 166Mhz FSB IMO. Miałem kiedys taki program, który pokazywał dokładnie jakie taktowanie ma AGP i PCI, ale nie wiem gdzie go posiałem :? POzdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=49202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...