fi5h Opublikowano 9 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2003 no nie koniecznie mozna spac tak spokojnie. Jak niektorym wku wyslalo zwyklym listem to hmmm wszystko jest mozliwe. Ale na poczte uderzaj natychmiast i wyjasniaj sprawe bo tu nei wiadomo kto dal ciala (czy poczta czy wku) o zawiadomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a czy ludzi z alergią biorą do wojska ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nei ;] Zalezy chyba na co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 to dobrze, bo ja jestem strasznym alergikiem... reaguje na prawie kazde pylenie. Ale razor normlanie sprawa nie przyjemna 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Hehe nie ma to jak odgrzeba 1roczy temat <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 OMG ale sie usmialem, po mnie wpadla policja do LO :) Nie dostalem zawiadomienia na komisje poborowa wiec nie szedlem... Ale sobie chlopcy przypomnieli ;] aha i nie mogli mi naskoczyc, jak nie wiecie to nie mowcie, bo na komisji przedpoborowej wyraznie ci koles mowi / masz wpisane, ze do jakiegos tam okresu czasu (chyba roku?) masz sie stawic na poborowa. A wiecie dlaczego zawiadomienie nie dochodzilo ? :> bo Pan sobie zly zdres wpisal :P a alergikow biora... musialbys miec astme chyba. ja nawet mialem taki papier, ale postanowilem go nie przedstawiac i inwalidy z siebie nie robic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Po przeczytaniu swojego posta uznalem ze jest bezsensowny i nic nie wnosi do tematu i wolalem go wymazac.. A ze nie ma na tym forum juz (Kiedys byla ale teraz wcielo i nie ma) opcji usuwania postów to musialem tutaj cos napisac.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...