Pure Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 CHODZIŁO O TO ŻE MI KOLEŚ PŁACI 250zł + AUDIGY MI DAJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 megagames => czytaj ze zrozumieniem Q => z jakim wynikiem Ty wychodzisz?? wyskocz powyzej 2.4GHz a 2.2 to jest bulka z maslem. co do szyny to nie moglem wyskoczyc nic ponad 200. po ustwaieniu 10,5*200 mobo zdechlo i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Niemiec Nie chodzi o MHz bo więcej nie wycisne na tym zasilaczu już o tym wcześniej pisałem.. ale chodzi właśnie o ja moge "wyskakiwać" ponad 200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Kurna ja sobie zapodałem AN7, a jechałem na giełdę z myślą o kupnie NF7. I kupa, nawet 220 nie chce iść ... Sam nie wiem co o tym myśleć. Tu widać, że na 248 idzie: http://www.kskiba.republika.pl/Image3.jpg Z kolei moja nie chce. WTF?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 To sie mi opłaca ten interes czy nie. Bo potem najprawdopodobniejk upie coś na kt880 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 nie porzeszkadzać tweak sie bawi na zjezdzie !! teraz duslkoteka ale chłpaki laski wyrywają:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Temat umarł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ostatnio słyszałem kolejnych kilka opini na temat AN7 hmmm wynika z nich ze uzytkownicy NF7-S poprostu nie chcą sie przekonać do AN7 i podchodzą do niej sceptycznie." Lepiej jeśli płytka która mam pozostaje najlepszą a nie jakiś następca bo żeby na niego wymienic będe musiał wybulić niezły chajs" Tak to sie przedstawia 8) nikt tak naprawde ten płytki nie skatował na maxa, nie testował biosów idt, itp wiec hmmm . to w tym topicu gościu dawał screena FSB 248 ? :? Q ---> planujesz zmienić zasiłke ? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ostatnio słyszałem kolejnych kilka opini na temat AN7 hmmm wynika z nich ze uzytkownicy NF7-S poprostu nie chcą sie przekonać do AN7 i podchodzą do niej sceptycznie." Lepiej jeśli płytka która mam pozostaje najlepszą a nie jakiś następca bo żeby na niego wymienic będe musiał wybulić niezły chajs" Tak to sie przedstawia 8) nikt tak naprawde ten płytki nie skatował na maxa, nie testował biosów idt, itp wiec hmmm . to w tym topicu gościu dawał screena FSB 248 ? :? Q ---> planujesz zmienić zasiłke ? :twisted: Kskiba kilka stron wczesniej zamieszczal screeny na tych FSB Ja zmieniam zasilke lada dzien! Bo teraz mam resty do chwile! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ostatnio słyszałem kolejnych kilka opini na temat AN7 hmmm wynika z nich ze uzytkownicy NF7-S poprostu nie chcą sie przekonać do AN7 i podchodzą do niej sceptycznie." Lepiej jeśli płytka która mam pozostaje najlepszą a nie jakiś następca bo żeby na niego wymienic będe musiał wybulić niezły chajs" Tak to sie przedstawia 8) nikt tak naprawde ten płytki nie skatował na maxa, nie testował biosów idt, itp wiec hmmm . to w tym topicu gościu dawał screena FSB 248 ? :? Q ---> planujesz zmienić zasiłke ? :twisted: no nie wiem stary czy nie chcą sie przyznać zobacz na moje nastawienie do tej płytki przed tym jak ją przetestowałem. Broniłem tej płytki jak mogłem bo z grubsza to normalnie jest płytka pokrojuz amd terro ale jak ja sie pobawiłem to normalnie wszyskie moje dobre wrazenia znikły :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Hmmm tak tak wiem jakie ty konkretnie miałeś podejście do tej płytki bo czytałem cały ten topic. ale moja poprzednia wypowiedz bazowala na ostanich opiniach jakie słyszałem (zresztą tak napisalem). Ogólnie: Jedni są zadowoleni jedni zawiedzeni 8) A jesli chodzi o moj przypadek, hmmm tak dokońca to nie wiem ile z mojej maksymalnie wycisne. Czekam jeszcze na zastrzyk gotówki na wymiane proca i pamiątek 8) Ale jak juz mowilem , narazie zadnych problemów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 megagames jesteśmy w podobnej sytuacji ponieważ ja również nie wiem co płytka potrafi do końca.. Ty czekasz na ram i procka a ja na nowy zasilacz. W każdym razie ja również nie mam żadnych problemów dlatego jestem zadowolny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 u mnie an7 nie pozwolil na to na co pozwalal ( a nie pozwalal na duzo) moj epox a u Power by Amd tez byla bryndza w porownaniu z nf7-s. puki co skladam WC i czekan na an7 rev2 bo chyba tak sprawy z ta mobo nie zostawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 qrcze... właśnie mam kupować płytę, no i wacham się, czy NF7-S czy AN7. Ciekawe kiedy nowa wersja AN7 wyjdzie... Bo jednak przychylam się do AN7 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Szpanel ---> poczekaj jeszcze troche na rev2.0 albo dokładnie oblookaj egzemplaz który będziesz kupował. najlepiej aby ci podłączyli i stestowali 8) wiesz ja przy zakupie swojej byłem baardzo ostrozny , dzieki temu np pisze teraz posty na tym forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKoczi Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam... mam mobo jak w podpisie, ale chcialem zmienic na tego AN7... i tak mysle kiedy sie pojawi rev2?! Nic jeszcze nie wiecie tak nieoficjalnie?! A co z plytkamki na KT880?! Jest juz cos w sieci?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Wlasnie kupilem nowy sprzecik :) i miedzy innymi AN7... Czas opisac pierwsze wrazenia... niestety nie ma tego duzo bo nie moge windowsa zainstalowac na serial ata... trzeba miec flopka, a ja nie mam (chodzi o drivery do kontrolera :(). No ale coz... 225 fsb przy timingach 2-5-2-2 to wydaje sie niezle (barton 2500+ seria AXDA...) a dolazlem do 210 fsb bez zmiany napiecia rdzenia... I dziala mi podkrecanie "on the fly" :) :) :) Bedzie windows (chyba dopiero po niedzieli), bedzie wiecej informacji... A tak poza tym, to takie male pytanko: ten wentylatorek na nb to jakims klejem przyklejony czy tak tylko? bo bym go zmienil chetnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Wlasnie kupilem nowy sprzecik :) i miedzy innymi AN7... Czas opisac pierwsze wrazenia... niestety nie ma tego duzo bo nie moge windowsa zainstalowac na serial ata... trzeba miec flopka, a ja nie mam (chodzi o drivery do kontrolera :(). No ale coz... 225 fsb przy timingach 2-5-2-2 to wydaje sie niezle (barton 2500+ seria AXDA...) a dolazlem do 210 fsb bez zmiany napiecia rdzenia... I dziala mi podkrecanie "on the fly" :) :) :) Bedzie windows (chyba dopiero po niedzieli), bedzie wiecej informacji... A tak poza tym, to takie male pytanko: ten wentylatorek na nb to jakims klejem przyklejony czy tak tylko? bo bym go zmienil chetnie... stary ten kcoolerek to chłam taki jest ze masakra węś go zmien bo on chuczy jak moje delty na 12v i sie rowali niedługo ł0ozysko na nim a pozatym..... ze te mobo ci tak chodzi. Nie wiem ale na razie z tego co zauważyłem to zaczyna być jak z prockami .... wszysko zależy od sztuki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwei Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A moze ktos wie dlaczego uGuru zmienia sobie Vcore bez pytania ?? Ten wiatraczek wydaje taki dziwny odglos , ze az ciary po plecach chodza . I dlaczego na FSB wyzszych niz 210 Windows nie moze znalezc jakiegos pliku :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKoczi Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Najprawdopodobniej nie zwiekszyles napiecia na rdzeniu procka... a jesli zwiekszyles to moze juz poprostu procek nie wyrabia bo sie przegrzewa... w kazdym razie ja bym szukal winy w napieciach badz temperaturze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 stary ten kcoolerek to chłam taki jest ze masakra węś go zmien bo on chuczy jak moje delty na 12v i sie rowali niedługo ł0ozysko na nim a pozatym..... chodzi ci o ten boxowy do bartonka? nie jest strasznie glosny, ale go i tak wkrotce zmienie... musze sie pobawic i powywalac zbedne wentylatorki z obudowy, to ten tez sie zmieni (na silentboosta prawdopodobnie)... eh.. mam thermaltake daimer obudowe i 5 wentylatorkow do niej :) nawet nie podlaczalem wszystkich bo to huuuuuuczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOOb Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 jeszcze jedna sprawa... czy to mobo ma przyklejony ten wentylatorek do NB jakims klejem? bo chcialem zdjac zeby zmienic na zalmanka a nie chcial odejsc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 jak przyklejony on jest na koleczki a co do krecenia to winy bym szukał w pamieciach i w mobo pozwiekszaj napiecie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Ok czekam do poniedziałku , bo kumpel sie chce wymienić ze mną na 1700 B0 prawdopodobnie :D jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to dam znać, jak płytka naprawde sie spisuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Wie ktoś już jak zrobić L12 mod pod AN7? Bo podobno jest inny niż w NF7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Gdzie jest czujnik temperatury od "sys" na AN7? "cpu"-procek "pwm"-mostek NB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ok czekam do poniedziałku , bo kumpel sie chce wymienić ze mną na 1700 B0 prawdopodobnie :D jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to dam znać, jak płytka naprawde sie spisuje.Ciekawe czy co z tego będzie dobrego :P:P:P. Ja tam chyba jednak się przerzucę na NF7-S rev 2.0. Póki co conajmniej 80% użytkowników narzeka na AN7, nie chcę być jednym z nich i wolę poczekać na AN7 rev 2.0 albo jechać na NF7-S rev2.0. Pozatym myślę jeszcze na DFI Lan Party B...... tylo skąd ją skroić......:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Ok czekam do poniedziałku , bo kumpel sie chce wymienić ze mną na 1700 B0 prawdopodobnie :D jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to dam znać, jak płytka naprawde sie spisuje.Ciekawe czy co z tego będzie dobrego :P:P:P. Ja tam chyba jednak się przerzucę na NF7-S rev 2.0. Póki co conajmniej 80% użytkowników narzeka na AN7, nie chcę być jednym z nich i wolę poczekać na AN7 rev 2.0 albo jechać na NF7-S rev2.0. Pozatym myślę jeszcze na DFI Lan Party B...... tylo skąd ją skroić......:(:( zapytaj Benia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 U mnie poki co fsb 219 z Hynixami synchro na CL3 ale mysle, ze jece nie koniec :> Z poczatku nie chcial odpalac na 210, ale sie rozruszal troche jak zmienilem paste pod tym srebrnym badziewiem BTW orientuje sie ktoś 3 to ma czujnik temperatury pod procem?? Sprzydałoby mi się takie info bo na moim TB pokazuje 0 caly czas :/, a nie kce mi sie colera sciagac i pa3ec ------------------ Update: FSB 220 CL2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...