lubmich Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Macie wszyscy talent do niszczenia sprzetu. Przysiegam na moje palce, ktore teraz wlasnie pisza ten text, ze jeszcze dziala dysio 40 MB IBM-a, ktory sprzedalem razem z kompem, hmm (zgaduje) jakies 10 lat temu. Powaznie, moj kumpel go jeszcze ma :) Jeszcze nic w zyciu nie zdupilem w kompie. A odpukałeś (żebyś nie zapeszył) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Macie wszyscy talent do niszczenia sprzetu. Przysiegam na moje palce, ktore teraz wlasnie pisza ten text, ze jeszcze dziala dysio 40 MB IBM-a, ktory sprzedalem razem z kompem, hmm (zgaduje) jakies 10 lat temu. Powaznie, moj kumpel go jeszcze ma :) Jeszcze nic w zyciu nie zdupilem w kompie. A odpukałeś (żebyś nie zapeszył)Heh, mam narazie spore szczescie. Wiem jaki sprzet wybierac, nic mnie nie zwiodlo od przycisku power do proca wlacznie. Gram w q3 przez 2,5 roku na jednej myszcze za 35 pln i nadal dziala lepiej niz sprzedana juz przez mojego bro wingman gamingmouse z logitecha. Nawet za czasow PC AT nie zepsulem joysticka :) Wyglada to jak rzucanie wyzwania rzeczom martwym, ale jestem pewien mojego harda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 U mnie dziala Caviar 85mb byl jeszcze 40 ale pozyczylem i nie wrocil :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a ja narazie "zepsułem" tylko dysk.... seagate 4gb paru moim kumplom też się one posypały.... i ostatnio psuje mi się myszka - wszystko jest spox, ale czasem kursor drga o pixel w gore-dol albo prawo-lewo.... rusze myszką i jest ok... nie wiecie co z tym zrobić :?: tak, wiem że temat nie o tym, ale zaczęliście o psuciu :lol: i nie chodzi mi o to, że ta myszka kosztowała 30zł.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 w myszkach najcześciej "psują" się kabelki. Przyglądnij się właśnie jemu.:) Skróć go o 3 centymetry i powinno być ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 moj pierwszy dysk mialem tak dawno, ze nie znam firmy (bylem wtedy w przedszkolu, ale mial cos miedzy 100, a 200 mb :P czyli to bylo, jakies niecale 10 lat temu :P Conner? nie znam takiej firmy :P :) lubiłem connery / moja 1GB jeszcze do dziś działa po 8 latach/ ale wyqpiło ich seagate pozdro mój coonner 540MB chodzi do dziś u znajomego. to były niezniszczalne dyski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Mój prawie nowy Maxtor D740X 60GB ATA133 7200RPM itd niestety dzisiaj zakonczyl swoj zywot :( Przy włączaniu zaczyna coś w nim stukać i tyle tego jest.... a co ciekawe nie pracował on przy innych wartościach PCI niż 33MHz...Mój tez tylko ze był 40 GB reszta j/w. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 moj pierwszy dysk mialem tak dawno, ze nie znam firmy (bylem wtedy w przedszkolu, ale mial cos miedzy 100, a 200 mb :P czyli to bylo, jakies niecale 10 lat temu :P Conner? nie znam takiej firmy :P :) lubiłem connery / moja 1GB jeszcze do dziś działa po 8 latach/ ale wyqpiło ich seagate pozdro mój coonner 540MB chodzi do dziś u znajomego. to były niezniszczalne dyski nie, to są niezniszczalne dyski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 To potwierdza cholera moja nowa teorie: - ostatnio dyski sa bardziej wadliwe ;) (10 MB z XT ciagle dziala) - nie uwierzycie ale najmniej zwrotow jest w tej chwili z nowych samsungow spinpoint na 7200 RPM. Ze starymi 5400 10 i 20 GB byly problemy ale te sa az dziwnie wytrzymale ;). W calej firmie sa tylko takie w kompach i jeszcze zaden nie padl ;) A ja juz zajezdzilem WD, 2 x IBM (DTLA, IC35) 2xBIV ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 fajne sa tasmy magnetyczne, 500mg kosztooje 30 zeta, ale na tym sie robi bakapy w profesjonalnych serwach buhahahahahahahahahhaa masz racje, w profesjonalnych serwerach robi sie backupy na 500 megowych tasiemkach ........ chyba 20 lat temu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 fajne sa tasmy magnetyczne, 500mg kosztooje 30 zeta, ale na tym sie robi bakapy w profesjonalnych serwach buhahahahahahahahahhaa masz racje, w profesjonalnych serwerach robi sie backupy na 500 megowych tasiemkach ........ chyba 20 lat temu :) decnis a co z twoim nowym sprzętem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 fajne sa tasmy magnetyczne, 500mg kosztooje 30 zeta, ale na tym sie robi bakapy w profesjonalnych serwach buhahahahahahahahahhaa masz racje, w profesjonalnych serwerach robi sie backupy na 500 megowych tasiemkach ........ chyba 20 lat temu :) decnis a co z twoim nowym sprzętem :?: jeszcze nie kompletny, mam już płyte, grafe, procek, w sobote kupuje pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 fajne sa tasmy magnetyczne, 500mg kosztooje 30 zeta, ale na tym sie robi bakapy w profesjonalnych serwach buhahahahahahahahahhaa masz racje, w profesjonalnych serwerach robi sie backupy na 500 megowych tasiemkach ........ chyba 20 lat temu :) decnis a co z twoim nowym sprzętem :?: jeszcze nie kompletny, mam już płyte, grafe, procek, w sobote kupuje pamieci ciekawe jak to będzie śmigać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 fajne sa tasmy magnetyczne, 500mg kosztooje 30 zeta, ale na tym sie robi bakapy w profesjonalnych serwach buhahahahahahahahahhaa masz racje, w profesjonalnych serwerach robi sie backupy na 500 megowych tasiemkach ........ chyba 20 lat temu :) decnis a co z twoim nowym sprzętem :?: jeszcze nie kompletny, mam już płyte, grafe, procek, w sobote kupuje pamieci ciekawe jak to będzie śmigać :D Oj, ciekawe ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 moim pierwszym dyziem był Quantumek 40 MB potem brat mi kupił 40 MB Seagate.......potem miałem 250 MB Caviara...........póżniej 540 MB Seagate............następnie 1,2 GB Seagate..............2,5 GB Samsung.........4,3 GB Samsung....................6,4 GB Samsung.............13,4 GB Samsung...............30 GB Samsung..........30 GB IBM 7200..............30 GB Caviar.............30 GB IBM 5400............a teraz MAXTOR 40 GB D740x i go chwale !!! PS Mało dysków ??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 moim pierwszym dyziem był Quantumek 40 MB potem brat mi kupił 40 MB Seagate.......potem miałem 250 MB Caviara...........póżniej 540 MB Seagate............następnie 1,2 GB Seagate..............2,5 GB Samsung.........4,3 GB Samsung....................6,4 GB Samsung.............13,4 GB Samsung...............30 GB Samsung..........30 GB IBM 7200..............30 GB Caviar.............30 GB IBM 5400............a teraz MAXTOR 40 GB D740x i go chwale !!! PS Mało dysków ??? :lol: mało :P teraz zacznij wymieniac dyskietki 1.44MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 Prawda jest taka ze kazda firma ma serie lub nawet lata kiedy im jakos to "nie wychodzi" :D , dyskiem ktory najbardziej cenie za wytrzymalosc jest Caviar 850Mb :-] ,mam 2 sztuki po 7 lat maja ,w ciaglym uzyciu ,pracuja jako wymienne wiec ciagle noszone wkladane i nic im nie dolega ,jeden sie raz nabawil BADa ,lowformat i po sprawie.Mialem te 850tki jeshcze w AMIDZE 8O 8) ,ale zaraz po tym modelu caviar mial "zly" czas ,najgorsze byly 2.1 i 4.8 jesli dobshe pamietam ,padaly jak muchy, niedawno IBM mial wpadke ,maxtory kiedys tesh byly kieprawe .. kazdej firmie sie zdarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 "]Prawda jest taka ze kazda firma ma serie lub nawet lata kiedy im jakos to "nie wychodzi" :D , dyskiem ktory najbardziej cenie za wytrzymalosc jest Caviar 850Mb Znajomy ma rowniez, uzywamy do przenoszenie plikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...