Łukasz... Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Za bardzo pogkręcilem swoja grafę ( ta z opisu) i zwiesiła mi sie co mam zrobić ?? nie mogę uruchmić kompa na Xp bo na nim zmieniałem taktowanie a na Me bo to jest mój drugi system działa !! jak wrócić to deflaut settings ?? bo XP jest mi potrzebny pomocy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a nie masz w jakims autostarcie programu, ktorym podkrecales ? jak tak to wywal go i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie mam tego programu w autostarcie. HELP moze w biose coś trzeba przestawić ?? jak tak to co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 odpal w awaryjnym i wywal sterowniki o ile w nich kreciles a nie programem. kombinuj :P moze program sam sie dodal do rejestru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Za bardzo pogkręcilem swoja grafę ( ta z opisu) i zwiesiła mi sie co mam zrobić ?? nie mogę uruchmić kompa na Xp bo na nim zmieniałem taktowanie a na Me bo to jest mój drugi system działa !! jak wrócić to deflaut settings ?? bo XP jest mi potrzebny pomocy.... Zależy czym kręciłeś grafę - jak programowo to w trybie awaryjnym odpal kompa i wywal śmiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 nie mogę uruchomić go w awaryjnym.....kur**mac potrzebny mi dzisiaj ten system..... moze jakis inny sposób ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 przy uruchamianiu kompa trzymaj ctrl może zadziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Powinno zadzialac, bo nawet taki komunikat wyskakuje jak w detonatorkach podkrecasz.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 LPC od dzisiaj jesteś moim guru !! wielkie THX działa !!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie no LOL ! ... Przytrzymaj ctrl, stan na jednej nozce i zamachaj lewa lapka w strone zachodzacego slonca spiewajac "Szła dzieweczka" .... ------ [sorki, nie moglem sie powstrzymac, ale jak sie zabiera za krecenie grafy to trzeba byc przygotowanym na takie ewentualnosci] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie no LOL ! ... Przytrzymaj ctrl, stan na jednej nozce i zamachaj lewa lapka w strone zachodzacego slonca spiewajac "Szła dzieweczka" .... ------ [sorki, nie moglem sie powstrzymac, ale jak sie zabiera za krecenie grafy to trzeba byc przygotowanym na takie ewentualnosci] Przecież to żeby wcisnąć CTRL - wyświetla się od razu przy podkręcaniu grafy ;) to podstawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Ale moj kolega kiedys stwierdzil ze czytanie jest domena Bogow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Nie no LOL ! ... Przytrzymaj ctrl, stan na jednej nozce i zamachaj lewa lapka w strone zachodzacego slonca spiewajac "Szła dzieweczka" ....Jak bym o tym wiedział to bym sie zapytał....spkojnie ty też kiedyś zaczynałeś... I mam następny problem kompa uruchmie na XP ale tylko wtedy jak przymam ctrl. Co trzeba zrobić zeby właczał sie normalnie ( zebym nie musiał przytrzymywać ctrl ?? W power stripie pokazuje ze mam standartowe ustawienia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 odinstaluj stery, zainstaluj najlepiej wpisz format c: :) i powinno wrocic do defaultowych ustawien :D a czym w koncu podkrecales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 jak juz cie sie uruchomi to wejdz w program ktorym podkrecales i zmniejsz taktowanie najprawdopodobnie musisz wejsc w ustawienia sterownikow i jak wczesniej wspomnialem - czytanie komunikatow wyskakujacych na ekranie jest domena Bogow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 THX Chłopaki za pomoc :) Nie chciałem tego robić ale musiałem...przeinstalowałem system i wszystko OK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 to chyba najprostsze rozwiazanie bo nie wymaga myslenia (czy to az takie trudne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 a nie mowilem ze format c: przywraca defaultowe ustawienia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Nie wiem wogole po co ten temat załozyles jesli i tak przeinstalowales system. Następnym razem przemysl to zanim zechcesz załozyc nowy temat. Pozdro all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz... Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Założyłem po to zeby sie spytac jak mozna to inaczej zrobic ( nie przeinstalowywac Windowsa ) a jesli nie udało mi sie to przinstalowałem.... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 TO trzeba probowac jak ctrl nie działał to trzeba awaryjny dac i tam poprobowac. Poszedles na latwizne bo jakbys sie troche wysilił i sam pomyslał to bys do tego doszedł sam. Poza tym jest cos takiego jak przywroc ostatnią dobra konfiguracje (czy jakos tak) trzeba było tego tez sprobowac. Nie bedziesz probował to jak popełnisz kiedys ten sam bład to bedziesz tez wina instalował od nowa. No ale podobno człowiek uczy sie na błedach. Pozdro all (nie beirz tego zbyt serio i czasem nie naskakuj na mnie :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 czlowiek uczy sie na uniwersytetach, nie na bledach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Jak uczy sie na uniwersyteteach ot niech nie zadaje pytan tylko idzie na uniwerek. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...