Goofy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Sprawa ma się następująca monitor + 5 głośników, telewizor po mojej prawej, I tu tkwi problem wszystko ma się dobrze dopóki nie oglądam filmu na TV. Wtedy, gdy siedzę przodem do telewizora głośniki są odwrócone o 90 stopni (tzn. przednie mam po lewej a tylne po prawej). W jaki sposób to poprawić programowo, aby w czasie oglądania filmu wszystko było OK. Karta to zintegrowana na ecs l7s7a2 ( w jej opcjach jest możliwość przestawiania głośników, ale niestety nie zapamiętuje ustawień i zmienia barwę dźwięku, więc nie chcę z tego korzystać). PS. Głośnik centralny ustawiony jest dobrze, bo na telewizorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zrob sobie fan... tfu, glosnik-busa na przelacznikach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 chyba musi być jakiś soft do tego a nie od razu walka jak z wiatrakami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Pamietam że w Power DVD było można ustawiac głośniki i słuchającego w pomieszczeniu na ekranie i dopasować to do realizmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 może to sprawdze (jak znajde pover DVD) ale mi bardziej chodzi o coś uniwersalnego co działało by ze wszystkimi programami / kodekami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...