Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6380715 co o nim sadzicie.............?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 jush ktos dal dizisaj topika z tym linkiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 nie wiedziałem sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6380715 co o nim sadzicie.............?? Haha :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 nie myśl sobie ze ja go chce kupic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Sprzeto masakryczne. Lecz jesli koles ma taka klientele to szkoda gadac - tyle kasy za to (uzywane). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a mi to smierdzi fejkiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 a mi to smierdzi fejkiem 8)Tzn ? Wyniki, cena, xywa kolesia - no juz nie wiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jakos mi sie nie widzi, ze koles ma takiego sprzeta i to opyla mhm dziwne, ale kto wie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Jakos mi sie nie widzi, ze koles ma takiego sprzeta i to opyla mhm dziwne, ale kto wie :roll:Poprostu, stary koles mega-wypasieniec-overcolcker, ktoremu sie urodzilo dziecko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Mnie się spodobał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Fajny wynik osiągnął na tych dyskach spiętych w RAID widać że te caviary sie do tego nadają bo z baracudami podobno klapa jeżli chodzi o RAID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 no baracudy to fakt (nie tylko 2 baracudy) mialem np cude i ibm-a tez sie krzaczylo. na 2 oddzielnych kanalach podobno pomaga, ale tego nie sprawdzilem. Natomiast ten wynik sandry wcale nie rewelacja. Ibm gxp 60 + maxtor 7200 rpm mialem 45-46 k w sandrze, na softowym raidzie pod winxp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2002 Fajny wynik osiągnął na tych dyskach spiętych w RAID widać że te caviary sie do tego nadają bo z baracudami podobno klapa jeżli chodzi o RAID Sa BIV wspolpracujace normalnie z RAID'em. (Poprawione). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2002 a winda się kopie pow 2,79 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...