MAGIC Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zawiesiłem się na jedej misji to jest misja zaraz po tym jak dostaje się "super pursiuit mode" są te 2 magazyny z obydwu stron drogi do których przejeżdza się pod ziemią i mam po lewej na górze taki kręconcy się popękany prostokąd z podpisem "destination" jak jestem w tym magazynie to dystans do tego jest około 10m, obok są schody ale po nich nie można wjechać co tam trzeba zrobić HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a co to jest i skad to dostac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 hmm, nie jest to czasem gra na motywach Nieustraszonego ( Knight rider ) - serial o super samochodzie z gwiazda słonecznego patrolu w roli głownej ( postac głowna to Michel Knight ) - niedawno leciał na TVP 1 rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hmm, nie jest to czasem gra na motywach Nieustraszonego ( Knight rider ) - serial o super samochodzie z gwiazda słonecznego patrolu w roli głownej ( postac głowna to Michel Knight ) - niedawno leciał na TVP 1 rano OK ale nie oto mi chodziło pomóżcie mi jak przejść tą misje HELP !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...