Q Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Myślałem o iFP-390T Craft firmy iRiver ale on jest dość drogi. Albo ten Creative MuVo http://img.allegro.pl/photos/oryginal/17/1743/174309/17430911 A co wy możecie polecić? Jakie macie mp3 i jak się sprawują? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Creativa Muvo jest naprawde super - leciutka, malutka, wystarczaja, ale ma jedna wade, i dlatego zrezygnowalem z jej zakupu: Nie mozna dokupic dodatkowych kart pamieci! Wersja z 128 jest dosc droga i nie wystarczajaca, jezeli chodzi o pojemnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_TrOyKa_ Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Iriver zajebista firma ..idz za tym nie pozalujesz ja mam ift 190 z 256mb t otroche starszy yp...i dziala za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie...mikrofonic zajebiscie dziala radio perfekt....nio i oczywiscie odbiur mp3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Oba odtwarzacze sa na prawde super. Osobiscie posiadam to: http://www.napa.pl/napa/11.htm Gra swietnie (nawet sluchawki sa spoko) i ma mozliwosc powiekszenia pamieci (karty SM). Rozmiary ma w sam raz ;) (do kieszeni spodni sie miesci) i waga z bakteria niczgo sobie. Trzyma na 1 paluszku deklarowane 15h przy max poziomie glosnosci (w kolejkach SKM jest na prawde glosno ;). Jednym slowem spoko odtwarzacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 A może ma ktoś z was ten odtwarzacz? Prawdo podobnie go kupię dlatego chciałbym usłyczeć wasze opinie. FOXDA FM 6602 FM 128 MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...