Aro Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam mały problem.Gry gram w gry np.tomb raider 6 czy 007 bonda i jak jest jakaś większa przestrzeń jest zwieszka kompa i kolorowe paski na monitorze. Napewno nie jest to od pamięci ,podkręconego procesora.Moze to wina radeona8500 moze się gryzie z płytą lub zasilacz(Shido 300W).Mam najnowszy bios i stery.Pomocy!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 a odkrecales radka czy procka zeby sprawdzic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 zasilacz.. było milion razy o tym.. sam tak miałem.. póki nie kupisz porządnego zasilacza ściagnij RadClockera i zjedz taktowaniem gpu i ramu na karcie.. u mnie @200/200 chodzil spoko.. (tyle że wolniej ofkoz.. ale przybnajmniej sie nie wieszał) oczywiście to tylko rozwiązanie tymczasowe.. bez zmiany zasiłki sie nei obejdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...