=L@win@h= Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie moge znalezc jakiegos dobrego codeca do ac3.... ;( teraz mam zainstalowanego ac3filter_0_70b.exe ... ale on jest jakos dziwnie bardzo cichy !!! I nic nie daje regulacja w configu... jakie sa jeszcze filtry ac3 dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Nie moge znalezc jakiegos dobrego codeca do ac3.... ;( teraz mam zainstalowanego ac3filter_0_70b.exe ... ale on jest jakos dziwnie bardzo cichy !!! I nic nie daje regulacja w configu... jakie sa jeszcze filtry ac3 dobre? Tu sobie troche poszperaj i potestuj , a znajdziesz te najlepsze dla siebie tak to ciezko doradzic w sumie http://divx.pl/download.php?id=001004 No a tu masz jeszcze link do oficjalnego projektu AC3 http://sourceforge.net/project/showfiles.p...lease_id=124416 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Uzyj tego 0.70b - rzeczywiscie jest cicho, ale w ustawieniach podnies suwak glosnosci GAINS: Master... na MAX. oraz wszystkie inne suwaki na MAX. Jezeli wszytko inne gra glosno - AC3 tez musi grac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 No wlasnie tak zrobilem... nie mysl sobie.... az taka <span style="color:red;">[ciach!]</span>la nie jestem :D problem w tym, ze suwaki jakos nic nie robia.. nic sie nie zmienia. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FubaF Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 mam podobny problem, mam SB live 5,1 i glosniki typu 4,1 i glos slyszle we wszystkich czterech glosnickach, a kiedys glas byl tlyko w jednym a w rescie odglosy otoczenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Oj kolego... stary temat strasznie wygrzebales... ja nie wiem jak i dlaczego ale juz mi wszystko dobrze dziala :D W kazdym razie juz u mnie jest wszystko OK.... aaaaaa.... moment.... juz wiem... to po reinstalce windowsa zaczelo dobrze dzialac. :D dopiero teraz skojazylem taki fakt :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...