tomall0 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam problem z USB 2.0 na mojej płycie P4VxAD+, chioset ViaP4X333, WinXp. Nie moge zainstalowac sterów do USB, te na płycie od mobo nie znajduje, z netu też, na razie mam wyłaczone w biosie USB, podobno wina tkwi w Service Pack-u. Czy to prawda czy aby je zainstalować potrzebna jest aktualizacja windy? Via ma tylko do 98 i Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 SP1 do XP jak najbardziej wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Musisz mieć albo SP1 albo tylko łatkę do USB2.0 (jeżeli masz problem z kluczem, lub jego zmianą). Potem klikasz na pierwszy "Głowny koncentrator USB" i zmieniasz dla niego sterownik pokazując ścierzkę do sterów USB2.0. Tylko ten jeden da się zamienić na "USB2.0 Root Hub" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Musisz mieć albo SP1 albo tylko łatkę do USB2.0 (jeżeli masz problem z kluczem, lub jego zmianą). Potem klikasz na pierwszy "Głowny koncentrator USB" i zmieniasz dla niego sterownik pokazując ścierzkę do sterów USB2.0. Tylko ten jeden da się zamienić na "USB2.0 Root Hub" No niestety nie moge nic zrobić. mo ze przyczyną jest winda- oryginalna inaczej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 To przeszkadza tylko zainstalować SP1 - ściągnij sobie to: LINK . Ja z tego spokojnie zainstalowałem. Poprawkę dałem ci tylko do XP Polskiego - jak potrzebujesz do EN to mogę ci wysłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 To przeszkadza tylko zainstalować SP1 - ściągnij sobie to: LINK . Ja z tego spokojnie zainstalowałem. Poprawkę dałem ci tylko do XP Polskiego - jak potrzebujesz do EN to mogę ci wysłać. Dzięki, ale właśnie tych nie mogę zainstalować:( No i ja mam chipset Via, a te są do Intela:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 (...) No i ja mam chipset Via, a te są do Intela:( Rozpędziłem się :oops: 8) A nie możesz zainstalować driverów, czy uaktualnienia MS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 (...) No i ja mam chipset Via, a te są do Intela:( Rozpędziłem się :oops: 8) A nie możesz zainstalować driverów, czy uaktualnienia MS? Driverów, uaktualnienie mam zainstalowane. Szukałem ale nie moge nigdzie znaleźć, może ktoś ma taką płytę albo wie gdzie można znaleźć drivery USB 2.0 pod XP dla Via. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Prociem pan: LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Prociem pan: LINK Major Zadek jesteś wielki:) masz u mnie browara, oczywiście wirtualnego, mógłbyś zapodać link do tej stronki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Jakiej stronki? Ja to znalazłem na CDRINFO.PL poprzez Google :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...