Hawk Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Żródło PCWorld TwinMOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borowy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych....dokładnie! Ja newet kupując swoje 2x256/PC-3200 Dual-Channel Kit miałem dwa różne numery na kościach tzn.0315D i 0316D a niby powinien być jeden numer na odu kościach. Pisałem do nich i w odpoweidzi dostałem,że tak są pakowane, dziwne... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych....dokładnie! Ja newet kupując swoje 2x256/PC-3200 Dual-Channel Kit miałem dwa różne numery na kościach tzn.0315D i 0316D a niby powinien być jeden numer na odu kościach. Pisałem do nich i w odpoweidzi dostałem,że tak są pakowane, dziwne... :?jak jeden numer na obu kościach :?: 8O przecież to są jakieś tam numery seryjne więc na 2 nie będzie nigdy taki sam...to właśnie, że są kolejne i tego samego typu zapewnia Ci, że w 100% będą chodzić w dualu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych....dokładnie! Ja newet kupując swoje 2x256/PC-3200 Dual-Channel Kit miałem dwa różne numery na kościach tzn.0315D i 0316D a niby powinien być jeden numer na odu kościach. Pisałem do nich i w odpoweidzi dostałem,że tak są pakowane, dziwne... :?jak jeden numer na obu kościach :?: 8O przecież to są jakieś tam numery seryjne więc na 2 nie będzie nigdy taki sam...to właśnie, że są kolejne i tego samego typu zapewnia Ci, że w 100% będą chodzić w dualu :lol:...no niezupełnie! Wszyskie dual kity jakie widziałem miały takie same numery na wszystkich 16 kościach pamięci:) u mnie niestety są numery następujące: 0315D na 8 kościach pierwszej pamięci i 0316D na 8 kościach drugiej pamięci. Natomiast jeśli chodzi o naklejkę, która jest naklejona na pamięciach to rzeczywiści różnicę stanowi jedna liczba następująca po sobie -końcówka "6" i druga pamięć "7" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych....dokładnie! Ja newet kupując swoje 2x256/PC-3200 Dual-Channel Kit miałem dwa różne numery na kościach tzn.0315D i 0316D a niby powinien być jeden numer na odu kościach. Pisałem do nich i w odpoweidzi dostałem,że tak są pakowane, dziwne... :?jak jeden numer na obu kościach :?: 8O przecież to są jakieś tam numery seryjne więc na 2 nie będzie nigdy taki sam...to właśnie, że są kolejne i tego samego typu zapewnia Ci, że w 100% będą chodzić w dualu :lol:...no niezupełnie! Wszyskie dual kity jakie widziałem miały takie same numery na wszystkich 16 kościach pamięci:) u mnie niestety są numery następujące: 0315D na 8 kościach pierwszej pamięci i 0316D na 8 kościach drugiej pamięci. Natomiast jeśli chodzi o naklejkę, która jest naklejona na pamięciach to rzeczywiści różnicę stanowi jedna liczba następująca po sobie -końcówka "6" i druga pamięć "7" :wink: hmmm...dziwne...ja mam na wszystkich tak samo na końcu(kości TwinMOS) 50D - takie mam oznaczenie, które oznacza przecież czas dostępu do pamiątek...5.0 ns..czyli u Ciebie jedna kość jest na 5.0 ns a druga na 6.0 ns?? :roll: :wink: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wszystkie oryginalne pudełka sprzedawane przez Pronox są otwierane - przyklejanie plomb gwarancyjnych....dokładnie! Ja newet kupując swoje 2x256/PC-3200 Dual-Channel Kit miałem dwa różne numery na kościach tzn.0315D i 0316D a niby powinien być jeden numer na odu kościach. Pisałem do nich i w odpoweidzi dostałem,że tak są pakowane, dziwne... :?jak jeden numer na obu kościach :?: 8O przecież to są jakieś tam numery seryjne więc na 2 nie będzie nigdy taki sam...to właśnie, że są kolejne i tego samego typu zapewnia Ci, że w 100% będą chodzić w dualu :lol:...no niezupełnie! Wszyskie dual kity jakie widziałem miały takie same numery na wszystkich 16 kościach pamięci:) u mnie niestety są numery następujące: 0315D na 8 kościach pierwszej pamięci i 0316D na 8 kościach drugiej pamięci. Natomiast jeśli chodzi o naklejkę, która jest naklejona na pamięciach to rzeczywiści różnicę stanowi jedna liczba następująca po sobie -końcówka "6" i druga pamięć "7" :wink: hmmm...dziwne...ja mam na wszystkich tak samo na końcu(kości TwinMOS) 50D - takie mam oznaczenie, które oznacza przecież czas dostępu do pamiątek...5.0 ns..czyli u Ciebie jedna kość jest na 5.0 ns a druga na 6.0 ns?? :roll: :wink: :? NIE!!! O czasach dostępu nie mówią cyfry:0315D czy 0316D, tylko te: TTD7608F8E50B... Tak więc obie kości mam z czasem dostępu 5ns. tylko,że mam różne kości pamięci (różnica jednego numerka) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Wiecie co to jest S/N Cos unikatowego wiec dwie kosci moga miec co najwyzej kolejne nr tak jak u was S/N ma sluzyc do identyfikacjii i zliczani ilosci pamieci, jesli by produkowali 2 kosci o tym samym S/N to rownie dobrze mogliby 3 a ta 3 by pral pracownik:) w wiadomym celu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 dziwne bo jak kupowalem moja 512 to obwoluta byl;la zaklejona i nie byla wczesniej przerywana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 dziwne bo jak kupowalem moja 512 to obwoluta byl;la zaklejona i nie byla wczesniej przerywana...i nie masz naklejanych plomb na kościach? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 hmm pcprojekt gware spisuje po nr modulu z kodu na sztuce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ja nie miałem otwieranego w siriusie kupiłem i teoretycznie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Też nie mam plomby na pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 odkopałem ten topic:) kupiłem w siriusie 2x256 twinmos 3200 m-tec i dostałem je w jednym pojedynczym pudełku, byłu ułożone jedna na drugiej, pudełko było otwarte, numery seryjne róznią sie o 1 sprawdze jeszcze numeki o których pisał Matilde ale jak wróce na chate bo ze szkoły nadaje... no ale co o tym myślicie? zrobili mnie w jajo? o co chodzi z tym otwieraniem pudełek przez pronox i tymi plombami gwarancyjnymi??? o co chozi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...