Skocz do zawartości
michal_25

Malowanie obudowy... Jakies pomysly??

Rekomendowane odpowiedzi

Oj stary dostanie Ci sie cos czuje.. O malowaniu bylo juz full!! Przeciez to zalezy tylko od Ciebie co Ci sie podoba, jakie kolory lubisz itp. Powiedz co chcesz zrobic, a my Ci najwyzej doradzimy, a nie pytasz nas co zrobic...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja też się wtronce :wink:

Modyfikacja obudowy to sprawa indywidualna, :wink: mulutum ludzisk przerabia komputery w niestworzone cuda, :wink: ty takrze możesz coisk wymyslić, :wink: oglądaj galerie na różnych www :wink: , znjdziesz tam wiele pomysłów co rozwinie twoja wene twórczą, :wink: wpadna ci do głowy fajne pomysły i rozwiązania, :wink: staraj sie niepowielac innych prac bo poco napeno stac cie na własny projekt jednakże ja ci niezabraniam rób jak uważasz! :wink:

Na koniec dodam że uczestnicy tweaka mogą ci doradzać co kupić :wink: , naco warto zwracać uwage!

Jak skończysz modyfikacje to możesz zapodac klilka fotek :wink: a my jeśli bedziesz sobie życzył skomentujemy ja co jest git, co nie i co warto by zmienic lub przerobić :wink:

Dziękuje :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA sie nie pytam CO tam pomalowac tylko jak to sie robi zeby to ladnie wygladalo tzn. jak sie maluje:)

Zasada na tym forum jest ze zanim sie zapyta, nalezy przeszukac i przeczytac to co juz zostalo powiedziane w danym dziale.

Zareczam Ci ze wiele zostalo napisane, wysil sie wiec troszke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...