michal_25 Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Czy ktos ma jakis pomysl jak i czym przemalowac obuduwke Enlighta jasna i jaki moze miec to efekt?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllopi Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Farba w sprayu, kartka papieru, nożyk/nożyczki i pomysły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Oj stary dostanie Ci sie cos czuje.. O malowaniu bylo juz full!! Przeciez to zalezy tylko od Ciebie co Ci sie podoba, jakie kolory lubisz itp. Powiedz co chcesz zrobic, a my Ci najwyzej doradzimy, a nie pytasz nas co zrobic... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 RADA: staraj sie nie powielać tego co już było, nie spiesz się poświęć nawet kilka tygodni na zaplanowanie i wykonanie. Diabeł tkwi w szczegółach, napewno wytkną Ci wszystkie niedoróbki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 To ja też się wtronce :wink: Modyfikacja obudowy to sprawa indywidualna, :wink: mulutum ludzisk przerabia komputery w niestworzone cuda, :wink: ty takrze możesz coisk wymyslić, :wink: oglądaj galerie na różnych www :wink: , znjdziesz tam wiele pomysłów co rozwinie twoja wene twórczą, :wink: wpadna ci do głowy fajne pomysły i rozwiązania, :wink: staraj sie niepowielac innych prac bo poco napeno stac cie na własny projekt jednakże ja ci niezabraniam rób jak uważasz! :wink: Na koniec dodam że uczestnicy tweaka mogą ci doradzać co kupić :wink: , naco warto zwracać uwage! Jak skończysz modyfikacje to możesz zapodac klilka fotek :wink: a my jeśli bedziesz sobie życzył skomentujemy ja co jest git, co nie i co warto by zmienic lub przerobić :wink: Dziękuje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_25 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 JA sie nie pytam CO tam pomalowac tylko jak to sie robi zeby to ladnie wygladalo tzn. jak sie maluje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 JA sie nie pytam CO tam pomalowac tylko jak to sie robi zeby to ladnie wygladalo tzn. jak sie maluje:) Zasada na tym forum jest ze zanim sie zapyta, nalezy przeszukac i przeczytac to co juz zostalo powiedziane w danym dziale. Zareczam Ci ze wiele zostalo napisane, wysil sie wiec troszke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...