admax Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 witajcie jakos nie moge sie doszukac w sieci informacji jaki najwiekszy dysk obsluzy chipset i810? z gory dzieki za pomoc pozdrawiam admax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 IMHO zalezy to od biosu plyty :? jesli zobaczy ci dysk 10 lub 20 GB , to na pewno tez zobaczy tez 30GB limitem jest 32GB jesli bedzie widzial 40GB , to nie masz chyba zadnego problemu p.s. pewien do konca nie jestem z tym 810i , ale limit jest 32GB :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Miałem ten chipset i miałem dysk Seagate Barracuda IV 40GB. Chodził bez problemów i mam go do dziś. Pokazywał pełną pojemność, czyli jakieś 37GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admax Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 hm powiem moze blizej na temat komputera otoz jest to IBM na chipie j.w. i procek celeron 433, grafika zintegrowana oraz dysk 8GB najciekwsze jest to, ze widzi ! bez problemow wszystkie dyski do 120 GB wlacznie ... wiekszych nie mialem okazji sprawdzic pytalem o to dlatego, iz mialem zamiar kupic 120GB WD ... i zalezalo mi na tym, aby byl w pelni widoczny w tym sprzecie ... ale juz ok ... chodzi i to jest najwazniejsze dzieki za odzew ... pozdrawiam admax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...