a_n_y Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Fortron FSP300-60GTP taki wlas nie zasilacz kupił kumpel na allegro od sprawdzonego czlowieka, a problem tkwi w tym ze wszystko jest ok dopuki niewsadzci sie cd do nagrywarki w tym momencie nastepowal restart!!!! zasilacz przetestowalem osobiscie na moim sprzecie i dokladnie to samo!!! wadliwy zasilacz odeslal kolega dostal nowy i czasem tez mu sie to zdaza. Wiecie co moze byc nietak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 witam miałem kiedyś idelanie to samo moim zdaniem zasilacz zasłaby do konfigu poprostu nie wyrabia sprawdz jakie są na nim napięcia ale to na 100% zasłaby zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 kofig kumpla 1700+ palamo asus kt266a 256mb ram 40GB wd8mb ti4200 /wiec to niejest potowr, a t ej chwili to ma 2mb na agp bo mu ti padla, wiec naprawde jego komp niezre / po drugie ja mam FSP300-60PNA(PF) niby slabszy zasilacz i umnie all ok jak podlaczylem jego to byly restarty/ a najsmiesznijsze jest to ze jak odeslal zasilacz to jechal na codegenie 300w i szystko bylo cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Od kogo kupowany? Bo widzisz, one są poserwisowe - a tylko jeden ze sprzedawców wie jak się to naprawia ;) Ja też trafiłem na taki egzemplarz, wystarczyła wymiana dwóch elementów (drobnych). Te zasilacze (jak są sprawne) uciągną spokojnie dużo bardziej rozbudowany konfig, sprawdzone wiele razy. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Od kogo kupowany? Bo widzisz, one są poserwisowe - a tylko jeden ze sprzedawców wie jak się to naprawia ;) Ja też trafiłem na taki egzemplarz, wystarczyła wymiana dwóch elementów (drobnych). Te zasilacze (jak są sprawne) uciągną spokojnie dużo bardziej rozbudowany konfig, sprawdzone wiele razy. --- AT wiadomo o kogo chodzi/ jakie to elementy bo na tyle to sie znamy zeby wymieniać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...