MikeMan Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam okazje kupić Saphire Radeona 9100 64Mb 128bit za około 150 zł tyle tylko, że karta nie uruchamia się bo koleś próbował wgrać nowy bios i karta już nie ruszyła.OPŁACA SIĘ? Czy można jakoś naprawić ta kartę? Jeśli tak to jak. Proszę o o odpowiedzi bo ta kartę mogę kupić jedynie do jutra do 20. PROSZĘ PISZCIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 wez te grafe najszybciej jak sie da na chawire , sciogni bios do niej i proboj wgrac na nowo, to sie uda w ciemno tylko musisz zapisac gdzie go na dysku trzymasz , jak sie uda to odpowiedz na postawione pytanie znasz chyba :wink: , a jak nie to wydaje mi sie ze raczej sie nie oplaca bo nawet jak ci w serwisie gdzies zaplaco to chyba mniej niz 50 dych nie zaplacisz + rachunki za telefon na szukanie takiego serwisu , twoj czas stacony i koszt przejazdow , no i ryzyko ze jednak sie nie da - to juz skorka niewarta wyprawki , ale wybor nalezy do ciebie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam okazje kupić Saphire Radeona 9100 64Mb 128bit za około 150 zł tyle tylko, że karta nie uruchamia się bo koleś próbował wgrać nowy bios i karta już nie ruszyła.OPŁACA SIĘ? Czy można jakoś naprawić ta kartę? Jeśli tak to jak. Proszę o o odpowiedzi bo ta kartę mogę kupić jedynie do jutra do 20. PROSZĘ PISZCIE A masz pewność iż karta nie jest w żaden inny sposób uszkodzona??? A może po prostu dasz mi namiary tej osoby co chce sprzedać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...