pkozerski Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Mam nagrywarke Samsung 208B 8/4/32 i wgrałem do niej biosa z modelu 408B 8/8/32 i nagrywara siadła dioda się świeci ale nagywarka nie odpowiada, tacka sie nie wysuwa, próbowałem spowrotem wgrać bios, niby wyskakuje że bios wgrany poprawnie ale i tak nic, można to jakoś naprawić?,będe wdzięczny za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 Musisz zdobyc plik z biosem do swojej wypalary ale nie *.exe tylko *.BIN. Potem trzeba wgrac na twardo z pod dosa hyba mtkflashem ale nie jestem pewien :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam bios do tej nagrywarki, próbowałem wgrać go w biosie programem który był w tym biosie po ściągnięciu i wyskakuje fail, gdzie moge znaleźć program o którym piszesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 www.cdrinfo.pl Musisz szukac na forym lub plikoskopie a na pewno znajdziesz 8) czy masz sam plik *.BIN ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 jeszcze tu szukaj http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?cate...6&manufactor=28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Mam sam plik bin, mam odpowiedni bios, tylke niemoge go wgrać, póbowałem tym prog co napisałeś ale nie zabardzo umiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkozerski Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Nieda się wgrać tego biosa tym programem co mi napisałeś, próbowałem i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 W którym z enterów to jest... chyba lipcowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...