gabiatko Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Witam Nabyłem płyte MSI KT600 i BARTONKA 2500+(cooler spire WhisperRockIII) do tego pamiątki KINGSTON 512MB 333MHz mam parę pytań. Jak ustawić proca tzn mnożnik i napięcie i magistrale żeby chodził podkręcony maksymalnie?????????Przy standardowych ustawieniach 166Mhz na 11 ma 40 stopni temperature. Czy lepiej zwiekszac mnożnik czy magistrale i co z tymi napięciami?????? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ustaw na prube pamieci na normal, daj im wiecej V i przestaw fsb na 200 mhz przytym zmniejsz mnożnik.Cały czas prubuj jak nie wstanie to vcore podnos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 A jaki masz zasilacz? Bo jak masz jakiegoś gorszego to pobój sie o niego. Oby nie poszedl z dymem i nie pociagnal ze soba sprzetu :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabiatko Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 mam zasilacz standaerdowy 300W ale komp na ustawieniach 200MHz to jaki mnożnik żeby chodził w miarę poprawnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabiatko Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 po wielu dziewiczych próbach ustawiłem 200 Mhz na 11 i Vcore 1750 przy standardowym chłodzeniu mam 55 stopni przy pełnym wykorzystaniu proca czy to jest dobry wynik???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 jakie masz PCI ?? bo nie wiem czy MSI włącza odpowiedni dzielnik a wtedy by było PCI 40 MHz czyli za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabiatko Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 nie ma zielonego pojęcia wszystkie ustawienia pci w biosie na auto tylko procesor tak jak napisane i pamiatki na tryb spd i reszta na auto co mam sprawdzic z tym pci????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 na kt600 jest dzielnik normalnie :) nie boj zaby :) ale wyzej juz nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...