Irek666 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 moj kumpel nie wie czy mozna mieszac kosci DDR 266 i 333 MHz na jednen plycie glownej. ja mu mowie ze mozna ale on mysli ze robie go w jajo dlatego chce sie dowiedziec od was czy to prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 moj kumpel nie wie czy mozna mieszac kosci DDR 266 i 333 MHz na jednen plycie glownej. ja mu mowie ze mozna ale on mysli ze robie go w jajo dlatego chce sie dowiedziec od was czy to prawda.Pewnie, że można. Ja przez pewien czas miałem 256MB - 400 i 512MB - 333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Jasne ze mozna to jakiś niezly lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 można ale jest hjedno ale.Jak pracuje rocek na fsb 133 mhz to bedzie ok.jak na 166 mhz to jedna kosc bedzie podkręcona i jak jest markowa to będzie ok ale jak jest jakaś lipna to komp moze jej nie wykryć lub będzie sypałą błędami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...