mlody_maniak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Na wydanie mam ok. 500zł Co wybrać myślałem nad: a) Jazz 9906 5.1 mają dużą moc 60W sub & 10W satelity 520zł B) Creative Inspire T5400 5.1 22W sub & 8W satelity 450zł c) Creative I-Trique 2.1 3300 sub 25W & 9W staelity 450zł d) Logitech Z-640 5.1 sub 25W satelity 9W 450zł e) Tracer TRG-5SR-3000-A-4 MAGNUM 5.1 100W łączna wyświetlacz LED Pilot bezprzewodowy 570zł f) Philips A3.600 5.1 pilot bezprzewodowy sub 50W satelity po 10W 590zł Najbardziej skłaniał bym się do a) Jazz korzystna cena duza moc tylko nie wiem jak jakosc dzwiku ewentualnie Philips tylko troche drozszy creativy sa slabsze wiec nie wiem, co wy na to powiedzcie co sadzicie doradźcie, please. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 I tak WSZYSTKO będzie gorsze od twoich Tannoyek i Unitry ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 moze nie jestem jakims fachowcem w temacie tych nowoczesnych komputerowych bzyczkow...ale IMHO lepiej jest sprawic sobie jakis zmachol z prawdziwego zdarzenia i jakies konkretne kolumienki i wszystko bedzie pieknie gralo i to z brzmienie o niebo lepszym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 zgadzam się z przedmówcami a z tych co podałeś to ja bym brał logitecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 I tak WSZYSTKO będzie gorsze od twoich Tannoyek i Unitry ;)to to ja wiem nie ma co porownywac dzwieku komputerowych brzedzeczkow z kolummnami tym bardziej takiej klasy jak Tannoy, ale chodzi o komputerowy zestaw 5.1 sprzdaz Tannoy swoja droga planuje kupno do stacjnonarnego DVDwzmachola i lepszych kolumn ale do kompa chce brdzeczki 5.1 wiec prosze o porade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Raczej tylko Logitech. Najthebest w tej cenie. Ewentualnie dołuż do Geniusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 rowniez bral bym zestaw logitecha -> najlepszaq jakosc dwieku pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 byłem w mediamarku i odsłuchiwałem logitechy Z640, to subwoofer fajnie daje niezly bas ale pzy wiekszym natezeniu satelity nie wyrabiaja za slabe chyba sa dzwiek jest znieksztalcony jakby trzeszczal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 odzucilem juz philipsy ba maja plaskie satelity wiec dzwiek lipny, wec Jazz czy logitech czy moze cos innego? jakie Geniusy?jaki model i cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 kup sobie wieze od kradziejow na gieldzie :P za 500zl sa fajne wieze philipsa z 5 glosnikami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 kup sobie wieze od kradziejow na gieldzie :P za 500zl sa fajne wieze philipsa z 5 glosnikami :)NO COMMENT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 no wlasnie nie mozesz do wiezy lub ampli podlaczyc ? za 500zl mozna kupic porzadne uzywane glosniki w stereo na gieldzie tylko trzeba je odsluchac i zajzec do srodka czy nie sa fejk :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 Jak kupowac to tylko te: GENIUS SW-5.1 Home Theater http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17612051 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 a co powiecie na to Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 6 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2003 byłem w mediamarku i odsłuchiwałem logitechy Z640, to subwoofer fajnie daje niezly bas ale pzy wiekszym natezeniu satelity nie wyrabiaja za slabe chyba sa dzwiek jest znieksztalcony jakby trzeszczal Nie ma jak sluchanie czegokolwiek w MediaMarkt. Toz to Visaton Vox-251 by sobie nie nie poradzil :). Jaki to ma sens ?. Ogromna hala, halas i "doradcy" za 5 groszy. Poza tym temat zestawow komp byl juz nieraz walkowany - tak trudno poszukac ?. Zreszta wszystcy spodziewali by sie niewiadomo czego za 500zl i chca to porownywac do sprzetu z wyzszej polki - przeciez wystarczy troche pomyslec co moze zaoferowac zestaw 5.1 razem z wzmacniaczem itd za 500zl, skoro dobrej klasy glosnik (1szt.) kosztuje przykladowo 500zl. To sa zupelnie dwa rozne swiaty i nie ma sensu robic mariazu jednego z drugim. PS. A tak przy okazji to zauwazylem ze ostatnio marka Tannoy stala sie dla niektorych niczym Swiety Graal :) - to mile, ale na tej firmie (notabene porzadnej) swiat sie nie konczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jean Luc Picard Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Bierz Logitechy Z-640. Mam je od tygodnia i (jak za te pieniądze) brzmią świetne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DmL Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hej i co wybrales ? jakie wrazenia ? pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 kup sobie wieze od kradziejow na gieldzie :P za 500zl sa fajne wieze philipsa z 5 glosnikami :) A ovoca nie chcesz czasem ?? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Wybrałem Jazz J-9906 i nie żałuję. Fajny zestawik 5.1. Duża moc drewniana obudowa potężny subwofer, fajne 2 drozne satelity. Ładnie grają choc sopran troche kaszaniasty ale ujdzie mozna skorygowac i jest ok. Fajny zestawiki przeznaczony jest do kina domowego ale do komputera tez jest gid.Polecam cena 510zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 PC to PC żadnej melomańskiej maszyny nie zrobisz z tego (SZUM i ćwierkot) ja bym z podanych albo Creative albo Logitecha i żadnego tam tracera, czy mante Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...